Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66798
2.9.14 20:47

Hovada v obchodech

Dneska jsem zas vypěnila. Miluji nákupy v supermarketech. Před delší dobou jsem koupila hermelín, který byl částečně vydlabaný otvorem v obalu. Začala jsem si více dávat pozor, ale včera a dneska jsem zas donesla domů „jeté“ zboží. Včera jsem mladému koupila balení 10 párů ponožek (znáte to, žere nám je pračka, po těláku nikdy už netrefí domů…) Doma rozbalím, že ponožky uklidím- jeden pár chybí. No jsem pitomá, nezkontrolovala jsem to. dnes jsem v jiném obchodě koupila papírové kapesníky v krabici. Doma se podívám lépe- rozříznutá krabice… Po srovnání s druhou krabicí- kapesníčků menší hromádka, kratší, neparfemované… Zkrátka někdo vyměnil obsah a já to zase přehlédla. Velkou část prázdnin jsem prožila na západ mimo ČR, asi jsem přestala být ostražitá. Je to výkřik do tmy, spíš bych chtěla najít podobně postižené, ať vím, že něco špatně není u mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
2.9.14 20:51

Já si takhle koupila sójové mléko - upité a už plesnivé - litr ca 60 káčé. Od té doby to taky hlídám víc. Lidi jsou prasata, eklovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
2.9.14 20:51

Tak to se mi teda nikdy nestalo :nevim: Všímám si třeba, že když jsou v krabicích s cereáliemi nějaké hračky pro děti, je to občas vybrakované, ale nikdy jsem si nic takového nedotáhla domů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.14 20:53

@blecha72 tak já nejsem moc důvěřivý člověk takže v obchodech vše prohlížím, všechny krabičky otvírám a kontroluji obsah, ale ten hermelín je teda hustej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 20:54

@SussieS Tak je chyba u mě :( Hračky taky kontroluji pečlivěji- třeba i magnety pod víčky jogurtu, zklamané děcko mrzí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
2.9.14 20:54

Mě se teda nic takového taky nestalo. Nepočítám teda prokuchlou kysanku, kde jsem si po pár dnech všimla, že je plesnivá, tu jsme nejspíš kuchli cestou my. Ale je pravda, že koukám na obal jestli je OK, počítám slipy, ponožky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.9.14 20:55

Asi mam stesti, ale tohle se mi nikdy nestalo… davam bacha na expirace a zavrena oroginal vicka, ale nikdy nebyl problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 20:55
@anickadomnik píše:
@blecha72 tak já nejsem moc důvěřivý člověk takže v obchodech vše prohlížím, všechny krabičky otvírám a kontroluji obsah, ale ten hermelín je teda hustej

Někdo ho vydlubal přes ten staniol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.9.14 20:56

Tak tohle se mi ještě nikdy nestalo :nevim: kontroluji tedy datum spotřeby, sahám vždy dozadu, obchoďáci jsou mrchy, ale tohle co ty popisuješ to jako neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
2.9.14 20:57

Mně stačilo, když nějaká bába si vzala v Kauflandu deodorant, rozhlédla se, pak se notně nastříkala a vrátila to zpět 8o. O krabicích, kde chybí dárky ani nemluvím, všechno kontroluji. Asi tak jak pokladní, je ta pasta, co je na obalu, je i uvnitř. Doba je zlá, lidi ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 20:59

@1Luca Pokladní mi taky otevřela vajíčka (jako jestli asi nejsou kinder), ale na ostatní hodila párek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 21:00

Taky jsem občas v obchodě zahlédla na půl snězené brambůrky, nakousané rohlíky apod. Jednou jsem domů přinesla pitíčko pro malou které už bylo otevřené a zkažené. Holt lidi jsou hovada no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.9.14 21:01

Jeste se mi to nikdy nestalo… dobu spotreby a vicka take kontroluji, ale treba abych prepocitavala ponozky, nebo kontrolovala, jestli je v krabicce ta dobra zubni pasta, to tedy nedelam… :think:

Jak vas ale ctu, tak asi zacnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 21:02

@1Luca tak to je hustý s tou babou a deodorantem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.9.14 21:03

Vajíčka kontroluji, lahve zkouším otvírat/zkoumám, deodoranty beru ze zadních řad, datum spotřeby kontroluji,… Mě nenapálí. Leda moli v mouce, tu tam bohužel přebírat nemůžu. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák