Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
2.9.14 22:26
@Krasavicaa píše:
Minulej tejden jsme u Kaufu viděli jak si chlap do kufru auta narval vozík :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

asi se nechal inspirovat :think: :think: http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1501123.jpg?d41d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
2.9.14 22:28
@Krasavicaa píše:
Minulej tejden jsme u Kaufu viděli jak si chlap do kufru auta narval vozík :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3172
@Krasavicaa píše:

nebo si třeba myslel, že si ho za těch 10kč co do něj dal koupil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

@hanča74 @latunka01 :mrgreen: :mrgreen: a uz dost :-D vy mate teda zazitky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
  • Citovat
  • Upravit
18259
2.9.14 22:29
@snee píše:
nebo si třeba myslel, že si ho za těch 10kč co do něj dal koupil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Manzel mi ted rikal, ze slysel, ze si z toho lidi delaj grily, najednou s tim nad ohen a grilujou :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
2.9.14 22:30

Ale já když byla na brigádě po maturitě v Bille a to je sakra let, tak jsem dělala u sýrů.. Ty drahé s různými pepři co se neprodalo tak se plesnivé odkrojilo a přebalilo a prodávalo dál.. Ze starých párků a uzenin se udělal salát.. Hnus, dlouho jsem tam nevydržela :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
18259
@snee píše:
asi se nechal inspirovat :think: :think: http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1501123.jpg?d41d

Zrovna jsem o tom psala :D jsme se shodly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@snee píše:
nebo si třeba myslel, že si ho za těch 10kč co do něj dal koupil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vypadal jako by měl IQ 40 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3172
2.9.14 22:32
@Krasavicaa píše:
Vypadal jako by měl IQ 40 :mrgreen:

tolik??? 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 22:32
@zip121 píše:
Nedávno říkali v TV, ze se to povazuje za krádež. Nezaplacené zbozi se nemá dětem dávat ani ho sami jist. I přesto, že to pak zaplatíte. Nasi tohle nikdy nedělali. A ani já bych decku nedala před pokladnou nic jist. Prostě na to nejsem zvykla a jsem za to rada. Nikdy se mi tato praxe nelíbila. Nemluvě o tom, že by mi to nezaplacené ani nechutnalo.Příspěvek upraven 02.09.14 v 22:22

Dávám když tak půlku rohlíku, u pokladny hlásím počet a přidám, že původně byly celé. Ještě jsem se s problémem nesetkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
2.9.14 22:33
@sissi79 píše:
Ale já když byla na brigádě po maturitě v Bille a to je sakra let, tak jsem dělala u sýrů.. Ty drahé s různými pepři co se neprodalo tak se plesnivé odkrojilo a přebalilo a prodávalo dál.. Ze starých párků a uzenin se udělal salát.. Hnus, dlouho jsem tam nevydržela :poblion: :poblion:

nééééééééé :poblion: :poblion: :poblion: Miluju drahé sýry… Ode dneška teda už asi né, nebo jen ty origo zabalený :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 22:34
@orionk píše:
nééééééééé :poblion: :poblion: :poblion: Miluju drahé sýry… Ode dneška teda už asi né, nebo jen ty origo zabalený :think:

Ani to nepomůže, jak je patrné z mého úvodního příspěvku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 22:34

@sissi79 Je to hrozny co se deje :| nedivim se ti, ze jsi to nevydrzela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.9.14 22:35
@orionk píše:
nééééééééé :poblion: :poblion: :poblion: Miluju drahé sýry… Ode dneška teda už asi né, nebo jen ty origo zabalený :think:
četla jsi to?? http://prekvapeni.kafe.cz/…tem_717.html
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák