Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blecha72 píše:
Dávám když tak půlku rohlíku, u pokladny hlásím počet a přidám, že původně byly celé. Ještě jsem se s problémem nesetkala
Taky mi zatim nikdo nikdy nevynadal, kdyz malej snedl pulku housky nebo rohliku, taky to normalne reknu ![]()
@blecha72 píše:
Dávám když tak půlku rohlíku, u pokladny hlásím počet a přidám, že původně byly celé. Ještě jsem se s problémem nesetkala
Dobře. A to dítě nemůže počkat půl hodinky? Prostě než to projde kasou. Tohle prostě nikdy nepochopím.
Holky, chtěla jsem jít spát, ale to nejde. Tady je taková prča
@Krasavicaa ten vozík mě dostal
to musel být komický pohled ![]()
@zip121 píše:
Dobře. A to dítě nemůže počkat půl hodinky? Prostě než to projde kasou. Tohle prostě nikdy nepochopím.
Jistě, že může počkat, ale to vzrušení z krádeže ![]()
Jojo v Bille sem pracovala taky ale jen 14 dni. Kazdy rano kontrola syru ty nacaty plisni platkovy se vyhodily a zbytek prodal takze plisen byla v zarodkach.Pak rohliky kdyz spadly na zem tak se nesli dozadu aby to vypadalo ze se vyhazujou ale daj se normalne do bedynek k ostatnim a sup na prodejnu a takhle bylo veci vic, fakt hnus ![]()
U nás takhle kradli naši „spoluobčané“
Nandali plný košík v LIDLu, vyběhli kolem kas ven bez placení, vysypali do auta a než se někdo vzpamatoval, byli pryč.
@hami1 píše:
Holky, chtěla jsem jít spát, ale to nejde. Tady je taková prča@Krasavicaa ten vozík mě dostal
to musel být komický pohled
No ani moc ne právě.
Já byla v šoku a čuměla na to s otevřenou hubou ![]()
@Lenka512 píše:
Na to jsem někde slyšela, že se nemá říci „dejte mi 20 deka“…ale říct „dejte mi DO 20-ti deka“…ale nezkoušela jsem
Ano, tohle používám běžně. Protože z 20ti deka bylo min. 25. Říkám do 20ti nebo 15-20 deka a funguje to ![]()
@Bonnina píše:
Jojo v Bille sem pracovala taky ale jen 14 dni. Kazdy rano kontrola syru ty nacaty plisni platkovy se vyhodily a zbytek prodal takze plisen byla v zarodkach.Pak rohliky kdyz spadly na zem tak se nesli dozadu aby to vypadalo ze se vyhazujou ale daj se normalne do bedynek k ostatnim a sup na prodejnu a takhle bylo veci vic, fakt hnus
A včerejší šišky chleba krájej na půlky, zabalí do igelitu a daj k čerstvému, že?
@zip121 píše:
no to víš, že počká, ale pokud chceš mít klid na nakupování, tak i já jí ten rohlík prostě dám a vím, že si ho bude žužlat a já si v klidu nakoupím..prostě ji tím zabavím a ještě se i trošku nají a pak to zaplatím. ![]()
@Krasavicaa píše:
No ani moc ne právě.Já byla v šoku a čuměla na to s otevřenou hubou
Co ti lidi nevymyslí ( neukradnou) ![]()
@sissi79 píše:
dělalo se to 16 let zpátky a vidíš.. dnes se to dělá o to víc![]()
proto si buď nechám přede mnou nakrájet bo origoš, jinak už ne.. co se neprodá, to se přebalí, okrojí plesnivé a jede se dál.. Dokonce došla hygiena.. Dopředu nahlášená a pak se děla na kafíčku v kanclu a my schovávaly![]()
![]()
Nechci rýpat, ale bo není zkracenina z nebo, ale z protože, takže tvůj příspěvek působí jako napodobenina ostravstiny, ovšem pro nás ostravaky dost úsměvná.
Jinak rohlik malymu taky davam pulku a zbytek do pytliku a u pokladny rikam ze mam pulku v sacku a hlidac u me stal a dulezite aby to bylo slyset rekl ze muj malej ma rohlik na to prodavacka rekla ze to vi ze ma zbytek v sacku na pasu, no uz si myslel ze ho asi kradu ale ten pocit jak se na vas kazdej otaci jestli ste neco ukradl je fakt super
dělalo se to 16 let zpátky a vidíš.. dnes se to dělá o to víc

proto si buď nechám přede mnou nakrájet bo origoš, jinak už ne.. co se neprodá, to se přebalí, okrojí plesnivé a jede se dál.. Dokonce došla hygiena.. Dopředu nahlášená a pak se děla na kafíčku v kanclu a my schovávaly