Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
2.9.14 22:36
@orionk píše:
nééééééééé :poblion: :poblion: :poblion: Miluju drahé sýry… Ode dneška teda už asi né, nebo jen ty origo zabalený :think:

dělalo se to 16 let zpátky a vidíš.. dnes se to dělá o to víc :poblion: :poblion:
proto si buď nechám přede mnou nakrájet bo origoš, jinak už ne.. co se neprodá, to se přebalí, okrojí plesnivé a jede se dál.. Dokonce došla hygiena.. Dopředu nahlášená a pak se děla na kafíčku v kanclu a my schovávaly :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
18259
@blecha72 píše:
Dávám když tak půlku rohlíku, u pokladny hlásím počet a přidám, že původně byly celé. Ještě jsem se s problémem nesetkala

Taky mi zatim nikdo nikdy nevynadal, kdyz malej snedl pulku housky nebo rohliku, taky to normalne reknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
@blecha72 píše:
Dávám když tak půlku rohlíku, u pokladny hlásím počet a přidám, že původně byly celé. Ještě jsem se s problémem nesetkala

Dobře. A to dítě nemůže počkat půl hodinky? Prostě než to projde kasou. Tohle prostě nikdy nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 22:37

Holky, chtěla jsem jít spát, ale to nejde. Tady je taková prča :mrgreen: @Krasavicaa ten vozík mě dostal :D to musel být komický pohled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
2.9.14 22:38
@zip121 píše:
Dobře. A to dítě nemůže počkat půl hodinky? Prostě než to projde kasou. Tohle prostě nikdy nepochopím.

Jistě, že může počkat, ale to vzrušení z krádeže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205

Jojo v Bille sem pracovala taky ale jen 14 dni. Kazdy rano kontrola syru ty nacaty plisni platkovy se vyhodily a zbytek prodal takze plisen byla v zarodkach.Pak rohliky kdyz spadly na zem tak se nesli dozadu aby to vypadalo ze se vyhazujou ale daj se normalne do bedynek k ostatnim a sup na prodejnu a takhle bylo veci vic, fakt hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

U nás takhle kradli naši „spoluobčané“

Nandali plný košík v LIDLu, vyběhli kolem kas ven bez placení, vysypali do auta a než se někdo vzpamatoval, byli pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@hami1 píše:
Holky, chtěla jsem jít spát, ale to nejde. Tady je taková prča :mrgreen: @Krasavicaa ten vozík mě dostal :D to musel být komický pohled :D

No ani moc ne právě. :think: Já byla v šoku a čuměla na to s otevřenou hubou 8o

• Citovat
  • Upravit
5112
@Lenka512 píše:
Na to jsem někde slyšela, že se nemá říci „dejte mi 20 deka“…ale říct „dejte mi DO 20-ti deka“…ale nezkoušela jsem :lol:

Ano, tohle používám běžně. Protože z 20ti deka bylo min. 25. Říkám do 20ti nebo 15-20 deka a funguje to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
@Bonnina píše:
Jojo v Bille sem pracovala taky ale jen 14 dni. Kazdy rano kontrola syru ty nacaty plisni platkovy se vyhodily a zbytek prodal takze plisen byla v zarodkach.Pak rohliky kdyz spadly na zem tak se nesli dozadu aby to vypadalo ze se vyhazujou ale daj se normalne do bedynek k ostatnim a sup na prodejnu a takhle bylo veci vic, fakt hnus :poblion:

A včerejší šišky chleba krájej na půlky, zabalí do igelitu a daj k čerstvému, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.9.14 22:39
@zip121 píše:

no to víš, že počká, ale pokud chceš mít klid na nakupování, tak i já jí ten rohlík prostě dám a vím, že si ho bude žužlat a já si v klidu nakoupím..prostě ji tím zabavím a ještě se i trošku nají a pak to zaplatím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 22:40
@Krasavicaa píše:
No ani moc ne právě. :think: Já byla v šoku a čuměla na to s otevřenou hubou 8o

Co ti lidi nevymyslí ( neukradnou) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
@sissi79 píše:
dělalo se to 16 let zpátky a vidíš.. dnes se to dělá o to víc :poblion: :poblion:
proto si buď nechám přede mnou nakrájet bo origoš, jinak už ne.. co se neprodá, to se přebalí, okrojí plesnivé a jede se dál.. Dokonce došla hygiena.. Dopředu nahlášená a pak se děla na kafíčku v kanclu a my schovávaly :poblion: :poblion: :poblion:

Nechci rýpat, ale bo není zkracenina z nebo, ale z protože, takže tvůj příspěvek působí jako napodobenina ostravstiny, ovšem pro nás ostravaky dost úsměvná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@blecha72 píše:
Jistě, že může počkat, ale to vzrušení z krádeže :mrgreen:
:mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.9.14 22:41

Jinak rohlik malymu taky davam pulku a zbytek do pytliku a u pokladny rikam ze mam pulku v sacku a hlidac u me stal a dulezite aby to bylo slyset rekl ze muj malej ma rohlik na to prodavacka rekla ze to vi ze ma zbytek v sacku na pasu, no uz si myslel ze ho asi kradu ale ten pocit jak se na vas kazdej otaci jestli ste neco ukradl je fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák