Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4566
3.9.14 08:59

Holky me se to taky nestalo, davam si na vsechno bacha, obleceni slipy, ponozky pocitam, bodycka pro mimco taky -bezne 1ks v baleni chybi a podobne…

spatne jidlo jsem si nedonesla, nebo nacate…

a to ze se po obchode vali veci jinde nebo ujezene je bezne, proste ano, lidi jsou hovada!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.9.14 09:02

Nevím, jestli to těm lidem prostě jen nedochází nebo to dělají naschvál. Ale je to hnus. Stačilo by vzít sáček a hotovo, ale prostě holou rukou, bože :zed: Navíc v těch pekárnách se to opravdu točí, čerstvé to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.14 09:05

Mne sa jedna stupidna mamicka dokonca raz chvalila ako si vzdy v Tescu v tych viacbaleniach nakombinuje velkosti podla potreby. Ze naco by jej bolo 7 kuskov rovnakej velkosti, vzdy si da z 3 roznych velkosti podla potreby :zed: Sprostost niektorych ludi nema hranice… Davam si na taketo veci pozor, aj ked vynaliezavost ludi nema hranice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.9.14 09:06

Tak třeba jednou jsem nechala jídlo schválně ve vozíku a odešla. Na hodinovou frontu, kdy ještě 2 pokladní odešly, jsem neměla nervy a lítat po celém obchodě a vracet vše poctivě do regálů jsem odmítla, když nejsou schopni zajistit příjemné prostředí pro nakupování (tzn. krátká fronta u pokladny).

• Citovat
  • Upravit
4566
3.9.14 09:06

Uzeniny, salamy atd v supermarketech nekupuji, za prvne je to hnusne a za druhe casto smrdi a kdo vi jak dlouho jim tam lezi ty nakrajene sunky atd…
chodim do vecerky - zadni vietnamci, je tam uz od meho detstvi :D kde maji uzeniny drazsi, ale od maleho reznictvi, mi pani vzdy nakraji z cele stangle kolik si reknu, ano je to drazsi, ale zase vonave, cerstve a z MASA!!! za to si rada priplatim ty 3kc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 09:14

@Lana222 je vetsi pravdepodobnost, ze ten salam je cerstvy, ale jistotu stejne nemas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.9.14 09:16

@lucenka To se dá pochopit, ale mělo by se to dát někam na ránu, nebo to té pokladní říct. Ony ty fronty kolikrát ovlivnit tolik ani nejdou. Na směnu chodí určený počet lidí. Ty se taky potřebují najíst, dojít na záchod. A někdy se to prostě nevychytá. Je třeba míň pokladen, než by jich prodejna fyzicky potřebovala. Na druhou stranu, Češi jsou v obchodě snad pořád, v tomhle jsme rekordmani. Jinde v Evpropě jsem takový nájezdy nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
3.9.14 09:18

@Šarlota4
tak kdyz ma celou stangli a jeste zabalenou :nevim: neobjednavaji toho kvanta, proste za ty roky uz vi co +- zadne extra zasoby, urcite veci jako je anglicka, tepla sekana, jitrnice, jelita maji urcity den v tydnu a vetsinou to jeste ten den prodaji.
Treba v patek odpoledne u nich neni jeden spekacek kdyz potrebujeme na chatu, takze o cerstvosti nepochybuji :palec:
kolem 9-10 rano vozi primo od reznika v prepravkach a fronta lidi je az ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.9.14 09:19

@Poeema jo já to nechala zaparkované u pokladny a pokladní na to upozornila (ta mi teda začala docela sporstě nadávat). Ale byla jsem už několikátá, která to takhle udělala. Chápu, že pokladní za to nemohou, že je to chyba vedení, které si špatně zorganizuje směny, zaměstnance.

• Citovat
  • Upravit
13955
3.9.14 09:19

@Lana222 kdyz myslis :)) moje mamka v takovem co popisujes pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.9.14 09:20
@slavuska1 píše:
ne, to naštěstí ne 8o fakt zírám, jak všichni píšou o vyjedených hermelínech, v jiných diskusí o peroucích s edůchodcích..já nic takovýho fakt nikdy v životě neviděla 8o 8o @Hanka79 jako co by z toho prodavačky, teda pokladní, mohly mít, když to zboží je namarkovaný 2 krát, tak je placený 2krát, a žádný peníze v kase nikdy přebývat nebudou :nevim:

Ted uz asi nic ja nevim, ale driv kdyz zacinali ty supermarkety a kazdy z toho byl vyvalenej a daval si zbozi na pas a pak hned zase do kosiku, tak nejak nemel cas hlidat displej na kase, i u nas to tak bylo a stavalo se to dost casto, ze neco namarkovala 2× ci 3×…ale to je jedno, chce to si to hlidat, stat se to muze i nechtene to je jasny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 09:22

@Lana222 samozrejme je to o moc lepsi nez v marketu o tom neni nutno polemizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
3.9.14 09:24

@Poeema
muj tata pred silvestrem nechal taky nakup u pokladny a odesel, nemel nervy na to cekat hodinu, on vubec nesnasi obchodaky a davy lidi :D

a ja ted jako tehotna ve frontach taky omdlivam, je tam vydychano, lidi kolem casto smrdi, ted clovek stoji a ceka, poti se… neco silenyho…
treba u nas v tescu je samy brigadnik, to temto je fakt silene a vetsinou maji problem za problemem a fronty stoji, pokladny jim jdou max. 3 a zbytek samoobsluzny kde nejaka vedouci furt nuti lidi at si tam jdou.
Uz kolikrat me tam posilala, nechapu proc?!!! sotva stojim a pres bricho se neohnu a fakt nejsem zvedava vsechno vyndavat, sama nacitat a zase pokladat na ten jejich skener pak opet do kosiku atd… jsou fakt otravny :cert: mysli si, ze usetri a nebudou pokladni a lidi si budou samy jeste nakupy nacenovat :nevim: me to vadi, pokud mam 2 veci OK ale pokud plny kosik tak jim na to prdim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 09:27

@Lana222 :cert: s tim me taky s..erou!!! Ja pupek az do ameriky s ona na me vylozene steka at jdu k samoobsluzny. Tak rikam, ze nejdu a ona zas hudrovala. Ani netehotna bych tam nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
3.9.14 09:31

@Šarlota4
asi tak nejak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja ji vzdy rikam, ze nemam zajem -nejdu :lol:
oni tam stoji a furt tam nahani lidi, pak telefonuji kdo vi kam vysilackou, no sileny a otravny :mrgreen:

ja tam sla kdyz jsem mela fakt jen piti, jednou i s vetsim nakupem-netehotna a ten terminal mi asi 10× rekl „nactete kartu club kard“ :pocitac: zadnou nemam a nechci :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák