Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
2.9.14 23:34

@Antonie Bolavá čáry od chlupů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.9.14 23:38
@hanča74 píše:
Nedávno v lidlu u zeleniny…vybírám nektarinky, prcek sedi ve vozíku a hlídá mi klíče od auta. Se otočím od nektarinek a košík v pr…kousek vedle jiný košík a v nem taky chlapeček ovšem sám. No a pak pošlete nakupovat chlapa samotného s děckem. Ten tatínek s mym prckem dojel az k salamum než si všiml ze nemá sve dite. Smáli jsme se ještě u pokladny.
tak to bych se asi zbláznila :-O
@LindaPraha píše:
@Hanka79 to se mi podobne stalo omylem na Muzeu v drogerce - nosim kabelku na ruce, zavesila jsem jeste kosik a nakupovala. Pak jsem s tim vlezla do metra - ne do vagonu :) Na schodech jsem si vsimla. Jezis ja byla ruda az na zadnici :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to se mi pákrát stalo, že jsem viděla někoho, zejména z drogerky, vyjít i s košíkem..to jsme pak pobaveně pozorovala, kdy si toho dotyčná všimne, zrudne, rozhlídne se, a valí zpátky :mrgreen: :mrgreen:
a evergreen je, odejít z DDM apod, s návlekama :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.9.14 23:40
@blecha72 píše:
Dávám když tak půlku rohlíku, u pokladny hlásím počet a přidám, že původně byly celé. Ještě jsem se s problémem nesetkala

taky dávám půlky, je to pak přehlednější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
2.9.14 23:45

.

Příspěvek upraven 13.03.16 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.9.14 23:51
@Lenka512 píše:
@slavuska1 proč by neschoval třeba pohled nebo blahopřání?…nebo do časopisu jiný časopis… :nevim:

no tak asi jo, ale i kdyby jim tohle udělal 1 člověk denně, je to nepoloží..nevím prostě, jasně že krádeže nesnáším, zloděje bych zavírala, ale takhle kvůli tomu zdržovat, když je to fakt hromada sešitů :nevim: fakt jsme měla sto chutí jí tam ten nákup nechat na páse, mladší mi tam zrovna řval jak tur.

ještě k těm půlkám rohlíku, taky to nikdy nikomu nevadilo, jen jednou to prodavač pobaveně komentoval, tak co tady máme, 3,5 rohlíku… :D

a k uzeninám na váhu, když přidá jen trochu, a zeptá se, tak většinou řeknu že v poho, ale taky se mi stalo, že mi místo 100g s klidem navážila 120g, a začala balit, aniž by se zeptala, dost drzost..tak to jsem jí řekla, že jsem nechtěla 12dkg, ale 10dkg. když nemá slušnost se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.9.14 23:55
@Barca12345 píše:
Ty prodavacky z toho nic nemaji, o to se ale snizi manko - v hypermarketech zrejme ne, ale v mensich prodejnach si manka doplaceji :nevim:

a čím jako sníží manko? :nevim: že místo 12kč za 1 mouku budou mít v kase 24 kč, ale za 2 mouky? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 00:26

@slavuska1 zeptat by se mela to je pravda ale u sunky je to 1 kolecko. Coz me prijde zase jako malichernost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.9.14 00:30
@slavuska1 píše:
a čím jako sníží manko? :nevim: že místo 12kč za 1 mouku budou mít v kase 24 kč, ale za 2 mouky? :nevim: :nevim:

No že bude mít zaplacených více mouky, ale méně třeba čokolád, ale finančně se to vyrovná, i když inventura nesedne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.9.14 00:32
@slavuska1 píše:
a čím jako sníží manko? :nevim: že místo 12kč za 1 mouku budou mít v kase 24 kč, ale za 2 mouky? :nevim: :nevim:

Místo 12kč za 1 mouku budou mít v kase 24 kč, ale pouze za l mouku, ne? (v košíku měla jen jeden pytlík mouky, ale platila za dva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
3.9.14 00:40
@Helga2 píše:
Místo 12kč za 1 mouku budou mít v kase 24 kč, ale pouze za l mouku, ne? (v košíku měla jen jeden pytlík mouky, ale platila za dva).

Takze jednu mouku si muze vzit z regálu domu haha. No nevim. Mne se ani toto nestává. Asi mam holt stesti.

Půlku rohlíku diteti taky davam, proste aby se zabavilo. Druhou půlku dam do pytliku, ani u pokladny nic nehlasim, to vzdycky všude pochopili sami a účtují tu půlku jako cely rohlík. Tak jaka krádež. Nic jineho nedávám, piti ani nanuk bych nedala, to uz mi přijde blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.14 00:58

Ja nechapu jak u nas v Tescu maji vybrakovane prilohy k casopisum, darky k jogurtum apod. Atd… Na co tam maji hlidace a kamery. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.9.14 01:30
@Helga2 píše:
Místo 12kč za 1 mouku budou mít v kase 24 kč, ale pouze za l mouku, ne? (v košíku měla jen jeden pytlík mouky, ale platila za dva).

a jo, já jsme blb, teprve teď mi to došlo :oops: omlouvám se, dolehla na mě únava, jelikož po 4letech vstávání v 10 jsme byla 2 krát po sobě nucena vstát před 8 :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
3.9.14 02:33

No mě se párkrát stalo, že jsem si pro něco šla, vrátila se ke košíku, pokračovala v nákupu a po pár krocích zjistila, že ten košík není můj :oops: Taky už beru věci zhruba z půlky regálu, většinou kontroluju obaly, datum spotřeby, otevírám futrál s vejci… Jo a jednou jsem byla za exota, když jsem holce za pultem u lahůdek říkala, že chci 7 deka salámu a ona se celkem děsila a ptala se, jak to má jako trefit. Asi umí vážit jen po pěti :think: :lol: Největší hnus byl, když jsem viděla pána, který jednou rukou držel chleba, druhou pytlík, do kterého ho nandaval a přitom kašlal :poblion: Co se týká prodejců, tak už se mi párkrát stalo, že u kasy se mi pak načetla jiná cena než byla u zboží uvedená (samozřejmě vyšší), jenže ve velkém nákupu se to moc nedá ohlídat. A zatím všechny pokladní, u kterých jsem byla, se kontroluji samy a když něco načtou dvakrát, tak si toho všimnou a okamžitě volají o storno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
3.9.14 06:11
@slavuska1 píše:
taky dávám půlky, je to pak přehlednější. :)

No tak to děláme stejně, 8 celých plus dva asi poloviční- prostě nedokonalé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
3.9.14 06:40

Vzdy jsem kontrolovala limonady, protoze jsem videla chlapa jak se napil a pak vratil. Po tyto diskuzi, budu kontrolovat vse :roll:
K tem syrum, kdysi jsem mela brigadu v hypernove, museli jsme kontrolovat trvanlivost nami balenych syru a kdyz jim koncila, tak se prebalily a trvanlivost posunula. Vedouci jeste vtipkoval jaky datum dame :pocitac:
Nejradsi kupuju salamy v malym obchudku, kde je kraji a chodi tam plno lidi takze ty stangle skraji rychle. Ne teda k vietnamcum, u nas jim ty salamy moc nejdou a kdovi jak jsou stary :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák