Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
tady se ví všechno, tak jdu opět pro radu.
Dceři je 11 a teď má kolo 24 Author. Už je jí ale malé, tak budeme muset napsat Ježíškovi o nové a já si vůbec nevím rady.
Doteď jsme byli věrni značce Author a byli jsme spokojení, ale netrvám na ní. Určitě nechceme vysloveně dívčí růžové kolo, spíš něco do terénu na rekreační jízdu. Měří asi 150cm a chtěla bych, aby jí pár let vydrželo, přeci jen to není malá částka v rozpočtu.
Odpružené vidlice a odlehčený rám už jsou asi samozřejmostí u těchto kol.
Poradíte prosím, na čem jezdí vaše děti a jak jste spokojeni.
Díky,
Halka
@Halka
Chtít kolo od ježíška je super, ale určitě bych nechala dceru kolo vyzkoušet/projet se na něm před koupí. Každé dítě je jinak velké a má trošku jinou stavbu těla, předpoklad, že ještě dál poroste (já mám 150 cm v dospělosti, pro zajímavost
).
Radit takto přes internet je nesmysl, zajít do prodejny a zkusit - pokud to chcete na Ježíška, musíte to nějak vymyslet.
O tom taky uvažujeme. Taky nedáme dopustit na Authora. Jaké máte kolo Author? My Author Mirage a zatím ještě je dobré..
My také Mirage. Ale všichni její kamarádi už mají větší a je vídět, že už na něm fakt trčí. A taky naše mladší už si na něj také dělá nároky, že se jí na něm jezdí lépe než na tom jejím menším (Cosmic, myslím).