Lidl a věci do školky - apokalypsa!!!

84
28.8.14 11:58

LIDL-věci do školky apokalypsa!!!

Nedá mi to sem to nenapsat ;)
Dneska jsem byla v LIDLU pro věci na kluka do školky. To co jsem zažila byl ale horor. Chtěla jsem hlavně tepláčy a vestičku…Ve třičtvrtě na sedum jsem s Matesem stála před LIDLEM- 28. v řadě dlouhý přes celý parkoviště(každá měla obrovskej košík a vrhala pohledy že by se jeden bál).Když otevřeli tak ten dav obestavil celý regály s hadrama a to pak ta šílenost nabírala na grádech. Děti oblíkaný a převlíkaný jak kdyby to byly poslední kusy oblečení letos… Mam jenom jedny nervy-tohle už NIKDY!!!
Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merde
28.8.14 11:59

:mrgreen: :mrgreen: to bych chtela videt jako divak

• Citovat
  • Upravit
6865
28.8.14 12:00

V životě jsem se pro nic „akčního“ netlačila. Někteří jsou fakt jak urvaní z řetězu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Šla jsem pro softshellku minule a v pohodě. Dnešek mi utekl. Mám plno věcí z bazaru, za desetikoruny ;) A mnohdy jsou i hezčí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806

@meggiesek
Lidl neni jediny obchod na svete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622

Já jsem tohle absolvovala minulý týden, když byly věci pro nejmenší ;) no, byl to taky pořádný masakr… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.14 12:01

Proto nikdy nechodím na otvíračku :) a nových tepláků jsem teĎ v jiném obchodě nakoupila zásobu za 59 Kč/ kus :jazyk:

Příspěvek upraven 28.08.14 v 12:03

• Citovat
  • Upravit
59374
28.8.14 12:02

@meggiesek já taky čuměla, košíky plné hadrů, dokonce i chlapi pak poměřovali co vzít, já vzala pro malou po jednom kusu a raději se rychle vzdálila, fakt neskutečné ale u klučičího naopak prázdno ;) jenže v lidlu je to vždy, lidi nakoupí x kusů a pak bud vrací nebo na netu prodávají a jak bych šla v 9h tak nemají už nic, mikiny holčičí před 8 skoro žádné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.8.14 12:02

:mrgreen: tak tohle sem teda nikdy nezažila a vůbec po tom netoužim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
28.8.14 12:03

Já byla dnes taky v lidlu nakoupit oblečení pro dceru, byli jsme tam asi kolem 10 hodiny a v pohodě, naopak tam skoro nikdo nebyl a oblečeního tam měli ještě dost :mavam: takže asi jak kde :pankac: ale podobné šílenství jsem u nás taky zažila když na jaře nebo začátkem léta(už přesně nevím) prodávali sandále pro dětičky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786

Taky bych to chtěla vidět. :D Ale účastnit bych se toho nechtěla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054

Nechodím tam, nesnáším to, obj. v klidu na netu, slevy jsou taky a tomuhle se jen směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.8.14 12:04

Proto jsem si to rozmyslela :mrgreen:, rvačka o to, bude to mít každé druhé dítě, levněji koupím na bazárku a hezčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.8.14 12:05

Chápete to? Ty ženský byly jak šílený…Dvoje tepláky a vesta je doma-moje dítě vstává v šest nebo i dřív takže pro mě je sedmá fakt už den-ale tohle je mazec
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
28.8.14 12:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jsem tam nikdy nebyla, ale mnohokrát o tom četla a slyšela. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Podobných radovánek se neúčastním, to si radši připlatím. :nevim: Čas a nervy jsou taky peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák