Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
3.9.14 10:13

@rodinka4 pokladna pro tehotny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.14 10:16

@Šarlota4 este si sa s tym nestretla? my mame v tescu pokladnu pre tehotne a rodicov s malymi detmi. kedze mam tretie skvrna v bruchu a dalsich 2 poskakujucich diablikov okolo seba je to pre mna velky bonus a rada ho vyuzijem aj ked niekto iny si o mne pomysli ze som leniva a robim z tehotenstva halo ;) nerobim, nemarodim, robim vzdy az do poslednej chvile, nikto ma nemusi lutovat a chodit pri mne po spickach, ale velmi rada si zivot ulahcim ak sa to da

Příspěvek upraven 03.09.14 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.9.14 10:16
@rodinka4 píše:
No pri tehotenskej pokladni v tescu ked mi povedala pokladnicka nech ako tehotna idem dopredu mi jedna asi 50 rocna pani povedala aby som sa z toho ze som tehotna neposrala :lol: ze ci sa bojim ze tak rychlo porodim ked musim ist dopredu :roll:

měla jsi říct…
„Ále posrala, já v těhotenství trpím na průjmy“… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.14 10:18

@Lenka512 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mna to prekvapilo ze aj taky ludia sa najdu, tak som stratila rec. mne povedala pokladnicka nech idem dopredu, sama som sa netlacila, tak ma jej reakcia prekvapila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 10:19

@rodinka4 tak to se omlouvam. Netusila jsem, ze neco takoveho je. Pak si na to mela plny pravo. Ja chodim do Tesca v Pze v Edenu a bud jsem si nevsimla nebo to tu nemame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.14 10:21

@Šarlota4 asi si si myslela ze som sa tlacila v normalnej pokladni dopredu, ze? to nie… inac aj u nas funguje ta pokladna len zriedkavo, asi kvoli tomu ze tam vznikaju konflikty :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.9.14 10:25

Výborný taky je, když rodiče nechají svoje dítě stát v nákupním vozíku. Už jsem to párkrát zažila i na podzim a v zimě, kdy buď pršelo anebo byl venku marast z poloroztátýho sněhu. Ta špinavá břečka pak kapala s těch drátů na dně košíku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 10:26

@rodinka4 jako babu bych poslala do urcitejch mezi tak jako tak. Protoze se ma starat sama o sebe. Ja to myslela globalne. Jako, ze nektery tehule si mysli, ze s briskem muzou vsechno. Nemluvim o rizikaci nebo kdyz se udela spatne to je jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.9.14 10:27

@Lana222 Lidi pachnouci potem nesnasim, kolem me projde zenska nebo chlap co je takhle citit a to nejsem tehotna a obrati se mi zaludek…fakt nechutnost :( jako kdyby neexistovali deodoranty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.9.14 10:29
@Hanka79 píše:
@Lana222 Lidi pachnouci potem nesnasim, kolem me projde zenska nebo chlap co je takhle citit a to nejsem tehotna a obrati se mi zaludek…fakt nechutnost :( jako kdyby neexistovali deodoranty :(

Tak co ty vis, treba jdou zrovna nejaky vyzkouset a nasledne ho tam nechat i pro ostatni :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@Zenyatta píše:
Výborný taky je, když rodiče nechají svoje dítě stát v nákupním vozíku. Už jsem to párkrát zažila i na podzim a v zimě, kdy buď pršelo anebo byl venku marast z poloroztátýho sněhu. Ta špinavá břečka pak kapala s těch drátů na dně košíku :poblion:

Jo tohle taky nesnasim, kdyz narvou dite do kosiku, kam si clovek dava jidlo, uz jsem se parkrat i ozvala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@Hanka79 píše:
@Lana222 Lidi pachnouci potem nesnasim, kolem me projde zenska nebo chlap co je takhle citit a to nejsem tehotna a obrati se mi zaludek…fakt nechutnost :( jako kdyby neexistovali deodoranty :(

podle me se oni sami neciti. Taky sem znala pripad kdy jsem si u spoluzaka rikala " sakra dyt, ale on se preci meje" no jo myl, jenze si neprevlikal obleceni a proto tak strasne pachnul potem atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.9.14 10:32

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.9.14 10:33

@snee jo jako psala vcera @Antonie Bolavá vid? :-D :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.9.14 10:35
@Šarlota4 píše:
podle me se oni sami neciti. Taky sem znala pripad kdy jsem si u spoluzaka rikala " sakra dyt, ale on se preci meje" no jo myl, jenze si neprevlikal obleceni a proto tak strasne pachnul potem atd

Asi to neciti nebo to nechtej citit, ja mela kolegyni v kancelari byla teda starsi a uz v pondeli kdyz prisla do prace tak byla citit, a to jeste nosila svetry z nesajiciho materialu, ja tam pak cely den trpela, co den, tyyyden… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák