Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Krasavicaa píše: ¨
Takže zvlášť pokladnu pro těhule, pak zvlášť pro matky s dětmi… a co ještě tady vymyslíte?![]()
To psal kdo a kde? Parkovací místa pro rodiny s dětmi a „těhule“ se taky berou jako jedna kategorie. Prostě místa, která jsou blíž a větší, vstřícná i vůči ostatním, protože jim matka s pupíkem, či matka rvoucí děcko ze sedačky neodře otevřenýma dveřma dveřma lak, po parkovišti nelítaj rozjívenci až od zadních řad a celkově je tahle skupinka trochu míň pružná na transport.
Taktéž si myslím, že u kasy se matky s budoucíma matkama nějak sejdou a všichni okolo happy, že jsou tyhle nevyzpytatelný lidi rychle odbavení
Statisticky - kolik se sejde matek, těhotnejch, invalidů a zlámanejch noh s berlema v jeden moment v jednom obchodě? Moc ne. Nulová zátěž, významná služba. Ale tak ok, klidně si vystojím frontu např. s ječícím spratkem a má mi někdo něco říct a uvidí!
@Krasavicaa píše:
Jo všimla jsem si už dřív, že máš velký sklon vytrhávat věci z kontextuAle ona to nepije denně, takže se uklidni a svoje počty radši neřeš
Za 1. Mi nerikej co smim a nesmim a za 2. Jsem ti vcera napsala konkretne " 4 dcl kazdy den" a ty jsi mi odpovedela. Ano prijde mi to normalni.
Mozna vytrzene z kontextu, ale nerekla jsem nic co neni pravda.
@Šarlota4 píše:
Za 1. Mi nerikej co smim a nesmim a za 2. Jsem ti vcera napsala konkretne " 4 dcl kazdy den" a ty jsi mi odpovedela. Ano prijde mi to normalni.
Mozna vytrzene z kontextu, ale nerekla jsem nic co neni pravda.
Víš co? Řeš si to vedle. Sem to tak trochu nepatří… ![]()
@Hanka79 píše:
Jo tohle taky nesnasim, kdyz narvou dite do kosiku, kam si clovek dava jidlo, uz jsem se parkrat i ozvala
Ty si tam dáváš jídlo nezabalený?
to se ti nedivím ![]()
Jako z těch bot je stejná špína jako když tam hodíš karton vody (buhvíkde se válel) basu piva, brambory v síťce a podobně
![]()
@Šarlota4 píše:
@Krasavicaa Nic jinyho jsem ani necekala
Hele nepije to denně, takže fakt nevím o co ti jde!!! A i kdyby si dala ty dvě skleničky každej den, tak co???
je ti po tom velký h… ![]()
@Šarlota4 píše:
@Krasavicaa nevztekej se.
Já se nevztekám, jen mě udivuje lidská blbost ![]()
@Šarlota4 co ju rozculujes. Pritakaj, ona bude spokojna a ty mas pokoj ![]()
@hhrusticka píše:
Tak jsem se prokousala diskuzí… Dneska jsem zrovna byla Rano nakoupit v Tescu.. A musím říct, že jídlo z chladaku (maso, uzeniny, jogurty, máslo…) tam běžně potkavam třeba mezi susenkama… Jako dobře, pochopim, že si to třeba člověk rozmyslí a nechce to koupit, ale tak 1. to muže nechat na pokladně a oni to uklidí zpátky do chladaku, 2. to tam může dovézt sám.. Takhle se to zbytečně kazí..
Segra dělá v jednom marketu a říkala, že si lidi urafnou z ovoce, nebo zeleniny a vrátí to zpět ![]()
@Krasavicaa ta tvoje vid? Nejde o alkohol ci kdo ho a v jakem mnozstvi pije. Nybrz o to jak se dnes divis tomu co jsi napsala vcera. A ja napsala " kazdy den" o to mi slo. Neumis priznat pravdu nekoho jinyho. To, ze mame rozdilny nazory je v poradku.
@Šarlota4 píše:
@Krasavicaa ta tvoje vid? Nejde o alkohol ci kdo ho a v jakem mnozstvi pije. Nybrz o to jak se dnes divis tomu co jsi napsala vcera. A ja napsala " kazdy den" o to mi slo. Neumis priznat pravdu nekoho jinyho. To, ze mame rozdilny nazory je v poradku.
Já jsem nezaregistrovala KAŽDÝ DEN. a zakl i psala, že to každý den není…
Jo všimla jsem si už dřív, že máš velký sklon vytrhávat věci z kontextu
Ale ona to nepije denně, takže se uklidni a svoje počty radši neřeš