Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No jo, když ony matky s kočárama nejvíc kradou. Tak si prodavači a securiťáci hlídají své zboží ![]()
@terinka4444 píše:
No jo, když ony matky s kočárama nejvíc kradou. Tak si prodavači a securiťáci hlídají své zboží
Tys s kočárem kradla? Nejvíc kradou mladý holky s malým kapesným, zejména v drogerii.
@Agnesita píše:
Tys s kočárem kradla? Nejvíc kradou mladý holky s malým kapesným, zejména v drogerii.
Když jsem byla svědkem něčeho podobnýho, nikdy to nebyla ženská s kočárkem, ale bud mladý holky, pochybný existence nebo lidi, který na první pohled vypadaj, že to fakt nepotřebujou ![]()
Ahoj, tak já chodim nakupovat do kauflandu a nepobírám tu jejich logiku, že v úseku pekárny skoro pokaždý kupujeme zmrzlý makový koláček. Malá ho vždycky chce a vysvětluj 2,5 letý, že je zmrzlej. Kdyby je nechali nejdřív povolit než je dají do regálu tak by sice měli prázdný regál ale mohla bych holce alespoň říct, že nemají. ![]()
Zase uhybame od tematu, ale ted nejaka slecna ukradla kondomy za nekolik desitek tisit.ps:kocarekk s sebou nemela a asi ho ani nebude potrebovat:-D
a
@Burj Chalifa píše:
Mámy, co dávají do košíku děti v botech, jsou obyčejná prasata.
Jsem to vzala trochu oklikou, ale ve vysledku si myslim to same co ty ![]()
@Tereza01 píše:
Zase uhybame od tematu, ale ted nejaka slecna ukradla kondomy za nekolik desitek tisit.ps:kocarekk s sebou nemela a asi ho ani nebude potrebovat:-D![]()
![]()
a
Asi nejaka naruziva ![]()
@Agnesita píše:
Je velky problem ty deti vyzout? Prece jenom, neco uz ani jako matka nedokazu smysluplne obhajit. Postavila bys dite v botech do toho maleho kosiku do ruky/ci jak se taha za sebou za vysouvaci rukojet? Asi ne, tak kde je rozdil? Ze velky kos ma vetsi nosnost?
@Burj Chalifa píše:
Mámy, co dávají do košíku děti v botech, jsou obyčejná prasata.
Máš pravdu, protože v ten moment sena děti dostane ještě víc bakterií, než bylo doposud… ![]()
Tak jsem narazila na tuhle diskusi a docela se bavím…jako bývalá prodavačka v supermarketu mám zážitků plno…vytáčí mě děti v botech ve vozíku a důchodci, kteří se v tramvaji domáhají místa k sezení a pak v obchodě běhají jako by jim nic nebylo, jen aby měli levné zboží dřív než ostatní…
@Hanka79 píše:
To je jedno jestli si tam davam jidlo zabaleny nebo ne, ne? proste je to kosik hlavne na potraviny a ne, aby se v tom vozilo dite v botech a promin, ale karton s petkama fakt zespod neni tak zasvinenej jako lidsky boty…to se na me nezlob, proste se to nedela, jestli se chce dite v necem vozit, tak ho maji vzit rodice na kolotece nebo do detskyho centra, ne do kosiku na potraviny…
NA potraviny ano, ale taky na různý jiný „srágory“ typu Savo a tak.
Nemusí být karton na první pohled špinavý, ale všichni víme, že ve skladech běhají třeba myši.
Co takové basy s pivem, dívala ses někdy dospodu???
Takže dětský boty mě fakt netankujou…
Teda nedělám to, nedávám tam kluka, ale zase mě to nepohoršuje, protože to z důvodu hygieny nemá logiku. Ano, možná by vadila váha dítěte (nevím, kolik má košík nosnost)… ![]()
@mom.kri píše: …vytáčí mě děti v botech ve vozíku a důchodci, kteří se v tramvaji domáhají místa k sezení a pak v obchodě běhají jako by jim nic nebylo, jen aby měli levné zboží dřív než ostatní…
A co teprve v lázních, když večer při tanečku odhodí hole… ![]()
@Lenka512 píše:
A co teprve v lázních, když večer při tanečku odhodí hole…
@Lenka512 píše:
Máš pravdu, protože v ten moment sena děti dostane ještě víc bakterií, než bylo doposud…
na děti kašlu, jde mi o čistotu vozíku ![]()