Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
3.9.14 18:35
@KlaraBoch píše:
Krome mnoha dalsich veci mi pri nakupovani vetsinou v takovych tech mensich obchodech nejvic vadi, ze jakmile nekam vlezu, uz za mnou slidi prodavacka nebo zamestnanec security a poocku sleduje, jestli nahodou neco nekradu :poblion: Nejhorsi to byva v DM, proto tam chodim uz jen tehdy, kdyz v dosahu nic jineho neni…Chapu, ze nekteri lidi kradou, ale tohle mi ten nakup uz proste tak zneprijemni, ze vezmu akorat to nejnutnejsi a vubec se tam necitim jako zakaznik, nybrz jako potencionalni zlodej a to se mi vazne nelibi :roll:

To mě taky vadí. A do DM jen v nejnutnějších případech…

• Citovat
  • Upravit
27005
3.9.14 18:38
@Burj Chalifa píše:
na děti kašlu, jde mi o čistotu vozíku :(

No o čistotě vozíků si moc iluzí nedělám..kolikrát jsem se zapatlala jen o držák že… :cert: kolikrát mám strach i to dítě tam posadit, aby něco nechytlo nebo se něčím neopatlalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
3.9.14 18:40
@Hanka79 píše:
Jo to ja si to taky hlidam, jak to prejizdi, kolikrat to zbozi prejizdi, nekdy se totiz stane, ze to prejede i vickrat nez ma…hlavne to delaj nektere pokladni, kdyz je velky nakup…doufaj, ze si toho clovek nevsimne… :roll:
:zed: na to jsi přišla jak?? Ony/já opravdu z toho nic nemám a nikdo nás nenavádí - protože potom by i neseděla i inventůra, že jo… :roll: a že dělám ve velkém řetězci. Bohužel někdy ten skener skáče a kod načte 2× a pokaždé si toho nejde všimnout. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.9.14 18:41
@kintly píše:
@Hanka79 tak ono je to tezky mam 2 deti 8 mesicu a 3 roky jsem na ne sama a do obchodu potrebuji takze holt malyho dam do te sedaci catsi a vetsiho do kosiku protoze jinak bych ho honila po obchode a nehygienicky mi to neprijde venku an to taky serou ptaci v tech budkach a nikdo je necisti. A na rovinu zadne nebalene potraviny tam nedavam takze me tohle opravdu nepoburuje.

A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
3.9.14 18:46

Co se týká dětí ve vozíku - jsem ochotná tolerovat, když je tam 3 leté dítě a když má maminka ještě menší které sedí v té sedací části…ale když je tam celá rodina a v košíku je třeba i 6 leté dítě - tak to už mi normální nepřijde… :nevim:
A čistota vozíků a ostatního zboží - to je také kapitola sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 18:46
@Zenyatta píše:
A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…

A dáváte běžně stůl ven a necháváte na něj šmatat kdejakýho vobejdu?

• Citovat
  • Upravit
3435
3.9.14 18:52

@mom.kri ja uz videla v nakupnim kosiku i detske kolo a cele od blata, nebo nakupni vozicek si tam jedna starsi pani dala a nikdo se nedivil.Zato kdyz tam sedi male dite je ohen na strese :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.9.14 18:53
@martinape píše:
A dáváte běžně stůl ven a necháváte na něj šmatat kdejakýho vobejdu?

Stůl, který je určený dovnitř a na jezení, ven nedáváme a nenecháváme na něj nikoho sahat. Stejně jako vozíky v obchodech nejsou určený pro obutá děcka, která nejsou schopna ujít těch několik desítek nebo stovek metrů po svých, případně který si rodiče nedokáží srovnat tak, aby nelítala a nedělala v obchodě bugr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
3.9.14 18:53

@kve-tinka a proc mi tam pak prodavacka nactla zbozi ktere jsem ani nenakoupila, To se ji tam nacetlo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.9.14 18:54
@dajka16 píše:
@mom.kri ja uz videla v nakupnim kosiku i detske kolo a cele od blata, nebo nakupni vozicek si tam jedna starsi pani dala a nikdo se nedivil.Zato kdyz tam sedi male dite je ohen na strese :roll:

ať sedí, ale bez bot.Boty, se kterýma s šlape venku po chodnících plných hoven a všeho možného, do vozíku, kam se dávají potraviny, prostě nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
3.9.14 18:56
@Zenyatta píše:
Stůl, který je určený dovnitř a na jezení, ven nedáváme a nenecháváme na něj nikoho sahat. Stejně jako vozíky v obchodech nejsou určený pro obutá děcka, která nejsou schopna ujít těch několik desítek nebo stovek metrů po svých, případně který si rodiče nedokáží srovnat tak, aby nelítala a nedělala v obchodě bugr.

Hele a co má dělat třeba máma co má dvojčata? ještě jsem enviděla vozíček, který by měl sedačky pro dvojčata :lol: :lol: a když jsou třeba kolem roku, tak ho tam dát musí :nevim: jako fakt malý děti mi tma nevadí a hlavně se zablácenýma botama jsem tam nikdy nikoho neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.9.14 18:57
@Crystal87 píše:
Hele a co má dělat třeba máma co má dvojčata? ještě jsem enviděla vozíček, který by měl sedačky pro dvojčata :lol: :lol: a když jsou třeba kolem roku, tak ho tam dát musí :nevim: jako fakt malý děti mi tma nevadí a hlavně se zablácenýma botama jsem tam nikdy nikoho neviděla…
…ale bez bot
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
3.9.14 19:04
@Burj Chalifa píše: …ale bez bot

No to fakt ne, k tomu nevidím důvod… :nevim: ale možná je to tím že moje děti maj boty čistý a do hoven nešlapou :jazyk: ale taky je do vozíku nedávám:D ale pokud je to dítě já nevím do 3 let, tak na tom nic nevidím…potraviny jsou stejně v obalech a kdo ví na čems e ve skladu válely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
3.9.14 19:04
@dajka16 píše:
@kve-tinka a proc mi tam pak prodavacka nactla zbozi ktere jsem ani nenakoupila, To se ji tam nacetlo jak?

Jestli to bylo ve větším řetězci - tak třeba v tescu máme nějaké zboží - pečivo, ovoce, zeleninu na klávesnici a věř, že v té rychlosti prst ujede a naskočí tam i jiná položka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
3.9.14 19:05
@Crystal87 píše:

Jak psala @Burj Chalifa, bez bot. Paradox je, že já v tom vozíku viděla vždycky tak tříletý a starší dítě, a to by snad po svých nákup absolvovat mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák