Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Burj Chalifa píše:
na děti kašlu, jde mi o čistotu vozíku
No o čistotě vozíků si moc iluzí nedělám..kolikrát jsem se zapatlala jen o držák že…
kolikrát mám strach i to dítě tam posadit, aby něco nechytlo nebo se něčím neopatlalo
@Hanka79 píše:
Jo to ja si to taky hlidam, jak to prejizdi, kolikrat to zbozi prejizdi, nekdy se totiz stane, ze to prejede i vickrat nez ma…hlavne to delaj nektere pokladni, kdyz je velky nakup…doufaj, ze si toho clovek nevsimne…
@kintly píše:
@Hanka79 tak ono je to tezky mam 2 deti 8 mesicu a 3 roky jsem na ne sama a do obchodu potrebuji takze holt malyho dam do te sedaci catsi a vetsiho do kosiku protoze jinak bych ho honila po obchode a nehygienicky mi to neprijde venku an to taky serou ptaci v tech budkach a nikdo je necisti. A na rovinu zadne nebalene potraviny tam nedavam takze me tohle opravdu nepoburuje.
A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…
Co se týká dětí ve vozíku - jsem ochotná tolerovat, když je tam 3 leté dítě a když má maminka ještě menší které sedí v té sedací části…ale když je tam celá rodina a v košíku je třeba i 6 leté dítě - tak to už mi normální nepřijde… ![]()
A čistota vozíků a ostatního zboží - to je také kapitola sama pro sebe.
@Zenyatta píše:
A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…
A dáváte běžně stůl ven a necháváte na něj šmatat kdejakýho vobejdu?
@mom.kri ja uz videla v nakupnim kosiku i detske kolo a cele od blata, nebo nakupni vozicek si tam jedna starsi pani dala a nikdo se nedivil.Zato kdyz tam sedi male dite je ohen na strese ![]()
@martinape píše:
A dáváte běžně stůl ven a necháváte na něj šmatat kdejakýho vobejdu?
Stůl, který je určený dovnitř a na jezení, ven nedáváme a nenecháváme na něj nikoho sahat. Stejně jako vozíky v obchodech nejsou určený pro obutá děcka, která nejsou schopna ujít těch několik desítek nebo stovek metrů po svých, případně který si rodiče nedokáží srovnat tak, aby nelítala a nedělala v obchodě bugr.
@kve-tinka a proc mi tam pak prodavacka nactla zbozi ktere jsem ani nenakoupila, To se ji tam nacetlo jak?
@dajka16 píše:
@mom.kri ja uz videla v nakupnim kosiku i detske kolo a cele od blata, nebo nakupni vozicek si tam jedna starsi pani dala a nikdo se nedivil.Zato kdyz tam sedi male dite je ohen na strese
ať sedí, ale bez bot.Boty, se kterýma s šlape venku po chodnících plných hoven a všeho možného, do vozíku, kam se dávají potraviny, prostě nepatří.
@Zenyatta píše:
Stůl, který je určený dovnitř a na jezení, ven nedáváme a nenecháváme na něj nikoho sahat. Stejně jako vozíky v obchodech nejsou určený pro obutá děcka, která nejsou schopna ujít těch několik desítek nebo stovek metrů po svých, případně který si rodiče nedokáží srovnat tak, aby nelítala a nedělala v obchodě bugr.
Hele a co má dělat třeba máma co má dvojčata? ještě jsem enviděla vozíček, který by měl sedačky pro dvojčata
a když jsou třeba kolem roku, tak ho tam dát musí
jako fakt malý děti mi tma nevadí a hlavně se zablácenýma botama jsem tam nikdy nikoho neviděla…
@Crystal87 píše:…ale bez bot
Hele a co má dělat třeba máma co má dvojčata? ještě jsem enviděla vozíček, který by měl sedačky pro dvojčata![]()
jako fakt malý děti mi tma nevadí a hlavně se zablácenýma botama jsem tam nikdy nikoho neviděla…
@Burj Chalifa píše: …ale bez bot
No to fakt ne, k tomu nevidím důvod…
ale možná je to tím že moje děti maj boty čistý a do hoven nešlapou
ale taky je do vozíku nedávám:D ale pokud je to dítě já nevím do 3 let, tak na tom nic nevidím…potraviny jsou stejně v obalech a kdo ví na čems e ve skladu válely
@dajka16 píše:
@kve-tinka a proc mi tam pak prodavacka nactla zbozi ktere jsem ani nenakoupila, To se ji tam nacetlo jak?
Jestli to bylo ve větším řetězci - tak třeba v tescu máme nějaké zboží - pečivo, ovoce, zeleninu na klávesnici a věř, že v té rychlosti prst ujede a naskočí tam i jiná položka. ![]()
@Crystal87 píše:
Hele a co má dělat třeba máma co má dvojčata? ještě jsem enviděla vozíček, který by měl sedačky pro dvojčata![]()
Jak psala @Burj Chalifa, bez bot. Paradox je, že já v tom vozíku viděla vždycky tak tříletý a starší dítě, a to by snad po svých nákup absolvovat mělo.
To mě taky vadí. A do DM jen v nejnutnějších případech…