Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Crystal87 píše:
No vidíš je sice fajn že máš možnost hlídání ale to nemá každý…a sedátka moc prostorná nejsou…neumím si představit tam cpát většinu 3letých dětí
Ja nevim no, mne by to proste nikdy v zadne situaci nenapadlo tam dat ditko…proste na to mame kazdy jiny nazor ![]()
@Agnesita píše:
@Zenyatta celkem to hrotíš, úplně zbytečně. Patologický jevy ve společnosti jsou bohužel nevymýtitelné, ale dovádět své příspěvky do absurdna (plína do regálů), aby byly zajímavé a skoro až nepříjemné, to není úplně diskuze k věci. [/citace
ME OT TAKY PRIJDE UZ JAKO SILENE HROCENI
@Crystal87 píše:
to je sice hezký ale co s tím? To že jsou staří znamená že si můžou dovolovat na mladší a chovat se páni tvorstva? To těžko že…mají se chovat taky slušně a s respektem…já se k nim taky tak chovám a učím to i děti a je fakt úžasné, že to sice děti učím, ale když pak vidí( a zvlášt nejstarší, co už má rozum) že to babičky a dědečkové nedodržují, položí mi otázku, proč třeba nemůžem předbíhat, ale oni ano apod
Co s tím? Že jednou budeš s vysokou pravděpodobností úplně stejná. Nebo myslíš, že ty nynější důchodce to rodiče neučily stejně tak, jako to ty učíš své děti?
Včera to byla taková super diskuze, že jsem se div nevalela smichy po zemi a dnes to jde do kopru.CHjo… ![]()
@hami1 píše:
Včera to byla taková super diskuze, že jsem se div nevalela smichy po zemi a dnes to jde do kopru.CHjo…
JJ, už mě to taky nějakou stránku neba ![]()
@Tereza01 píše:
Omlouvam se, ale tato diskuze se jmenuje hovada v obchodech, ne dedi v nakupnim kosiku. Pokud nezvladnete zalozit novou staci rict rada vam s tim pomohu a tam se hadejte az na pudu:-)
No právě že se tato diskuze jmenuje, tak jak se jmenuje. A já jsem sem dala věc, kterou za hovadskou považuju.
No uzavreme to proste matky ktere davaji deti v botech do kosiku jsou hovada stejne jako plesnive salamy mezi normalnima. Priznavam se jsem hovado a nehodlam to menit navic i kdyz je tam v botech boty ma cisty a navic to vetsinou utre kalhotama jelikoz si sedne takze v podstate jsem dvojnasobny hovado boty a pak to utre do kalhot ale jina nebudu:D
@BAZÁREK ANGIE píše:
Co s tím? Že jednou budeš s vysokou pravděpodobností úplně stejná. Nebo myslíš, že ty nynější důchodce to rodiče neučily stejně tak, jako to ty učíš své děti?
Možná ty budeš stejná ale já ne
![]()
@kve-tinka
jestli muzes pridat svuj nazor z praxe, jak je nahlizeno na to, kdyz da clovek v obchode diteti treba rohlik nebo kus neceho jineho s tim, ze to pak samozrejme nahlasi u pokladny?
Ja to treba bezne delam, protoze mi pripada lepsi mit dite v klidu, nez tam pobihat s jecicim kojencem/batoletem, ale technicky vzato na to nekdo muze pohlizet jako na kradez, kdyz dite ji neco, co jeste nebylo zaplaceno…Normalne uvazujici clovek to pochopi, ale zajimalo by me, jestli jsou i takova „hovada“, ktera kvuli toho pak muzou dotycneho buzerovat.
@Zenyatta píše:
Jak psala @Burj Chalifa, bez bot. Paradox je, že já v tom vozíku viděla vždycky tak tříletý a starší dítě, a to by snad po svých nákup absolvovat mělo.
No, já v tom košíku viděla tuhle i desetiletou a rodiče z toho měli ještě srandu
![]()
@Crystal87 píše:
Možná ty budeš stejná ale já ne![]()
Jasně, já ti to neberu, já předpokládám, že budu jezdit do obchoďáků stejně jako dnes, jen už budu méně pohyblivější, vše mi bude trvat o něco déle než ve 20 a občas někoho o dost mladšího naseru
. Ale to je kolikrát naseru i teď, takže to jediné se asi nezmění. ![]()
@MUFICE píše:
No, já v tom košíku viděla tuhle i desetiletou a rodiče z toho měli ještě srandu![]()
nakopala bych je do pr..e a vyrazila z obchodu.
@Zenyatta píše:
No právě že se tato diskuze jmenuje, tak jak se jmenuje. A já jsem sem dala věc, kterou za hovadskou považuju.
Diskuzi jsem pojmenovala já, proč je uvedeno v úvodním příspěvku. Za hovada nepovažuji těhotné, matky ani důchodce.
Když se vám nezdá vozík dost čistý, máte na výběr ze stovky jiných.