Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
3.9.14 20:36
@Crystal87 píše:
já už žádný:D a doufám že chlap už taky skončil :lol: :lol: :lol: proč? :think:

Jen tak…

• Citovat
  • Upravit
27003
3.9.14 20:37
@slavuska1 píše:
nestraš…to už snad nee..snad už tolik nenakynu:Dale tebe ještě kousek čeká :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
3.9.14 20:39
@blecha72 píše:
@Crystal87 My to máme do „města“ na delší procházku. Když jedeme na kole, v zimě bobovat, stavíme se zároveň do obchodu. Druhé boty nenosíme, ani nezačneme.

Tak to jo no…ale víš jak v zimě je sajratj všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
3.9.14 20:41
@Crystal87 píše:
Tak to jo no…ale víš jak v zimě je sajratj všude…

JJ, zašpiníme ten vozík :mrgreen: Kurňa stavím se do fronty pro hovada (netěhotná) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
3.9.14 20:44
@blecha72 píše:
JJ, zašpiníme ten vozík :mrgreen: Kurňa stavím se do fronty pro hovada (netěhotná) :mrgreen:

já v zimě kde to jde jedu s kočákem a tuhle zimu mi vozík nehrozí…protože nevím jak bych vezla v jednom vozíku 2 letáka a mimino…takže kočárek a košík do ruky..to bude děsný…holt budou velký víkendový nákupy a v týdnu jen pečivo a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
3.9.14 20:45

@BAZÁREK ANGIE ale ja jsem psala, ze to pak samozrejme zaplati u pokladny- takze mam na mysli takove slusne lidi, kteri proste decku daji behem nakupu rohlik a nemaji v umyslu obchod okrast o ty dve tri koruny. Takze pokud by tohle nekomu vadilo a dovolil by si matku/jineho dospeleho za takovou vec servat, je to podle me nesmyslna buzerace

@kve-tinka taky davam pulku nebo pulky ze dvou rohliku, aby bylo jasne, ze byly nakousnuty dva ;) i to otevrene piti… u toho ditete to plne chapu, ovsem u dospeleho ne ( i kdyz mozna ten s tou tatrankou byl diabetik a musel si rychle doplnit cukry :D ale presne jak pises- kdyz jsem nemela dite, nechapala jsem, proc ty matky cpou detem nevyzivne a nezdrave bile rohliky 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.14 20:51
Ne, jen jsem měla kdysi svůj obchod ;)
@Agnesita píše:
Tys s kočárem kradla? Nejvíc kradou mladý holky s malým kapesným, zejména v drogerii.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
3.9.14 20:53
@slavuska1 píše:
před vstupem do obchodu? třeba proto, že to nechcí platit 2 krát, tam kde jsme to koupila, a pak v obchodě, kde to zkonzumoval :jazyk: své jídlo do obchodu zásadně nevnáším, nestojí mi to za ty pohledy, že jsem to tam ukradla, nebo snědla, a pak to nenahlásila k zaplacení. i kdybych to nahlásila na info, tak aby si to prodavačka ověřovala, když uvidí dítě zadrobený od koláče, prostě trapas no :nevim: to mu radši dám věc z obchodu, kterou následně nahlásím.

souhlas ;)

@Laurren proc by mi dite melo jecet neustale doma…proste kdyz vidi, jak se dava jidlo do kosiku/voziku, po vsem se sape, protoze miluje jidlo 8) to je pak nejjednodussi zacpat tim rohlikem…ale pokud je nekde vyslovne zakazana konzumace na prodejne, to je pak neco jineho. U nas jsem to jeste nikde nevidela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
3.9.14 20:58
@KlaraBoch píše:
souhlas ;)@Laurren proc by mi dite melo jecet neustale doma…proste kdyz vidi, jak se dava jidlo do kosiku/voziku, po vsem se sape, protoze miluje jidlo 8) to je pak nejjednodussi zacpat tim rohlikem…ale pokud je nekde vyslovne zakazana konzumace na prodejne, to je pak neco jineho. U nas jsem to jeste nikde nevidela :think:

Já tedy znám nápisy typu ZÁKAZ KONZUMACE ALKOHOLU V PROSTORÁCH PŘED OBCHODEM, toto naše děti dodržují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.9.14 20:59
@Krasavicaa píše:
Pokud se chtějí vozit, vemte je na pouť ;)

Jo ja vim, ale v tom sedatku mi nevadi, to k tomu slouzi :)ale ja uz bych to dal neresila, stejne s tim nikdo nic neudela…:( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.9.14 21:00
@blecha72 píše:
@Krasavicaa @slavuska1 My si taky užíváme, že se malý ještě vejde :mrgreen: Ale lepší je autíčko a vede malý nákupní vozík.

jo a ten malý vozík, to kluci taky rádi, ale už beru zásadně s vlaječkou, protože mladší si to kolikrát v půlce nákupu rozmyslí, že ho nepoveze. :roll: a občas s tím dělají takové blbosti, že hrůza, jednou ho malej dokonce převrátil, naštěstí tam toho moc neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
3.9.14 21:00
@blecha72 píše:
Já tedy znám nápisy typu ZÁKAZ KONZUMACE ALKOHOLU V PROSTORÁCH PŘED OBCHODEM, toto naše děti dodržují :mrgreen:

u nás je NEPŘIVAZUJTE NIC KE MŘÍŽÍM, také to dodržuji a děti nepřivazuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.9.14 21:01

No a k tomu zákazu konzumace, ten nápis jsem viděla skoro všude, ale u dětí to nikdy nikdo neřešil., nikdy nám nikdo nevynadal, ani se blbě nedíval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
3.9.14 21:03
@slavuska1 píše:
No a k tomu zákazu konzumace, ten nápis jsem viděla skoro všude, ale u dětí to nikdy nikdo neřešil., nikdy nám nikdo nevynadal, ani se blbě nedíval.

já ho teda neviděla ještě nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
3.9.14 21:03
@anickadomnik píše:
u nás je NEPŘIVAZUJTE NIC KE MŘÍŽÍM, také to dodržuji a děti nepřivazuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vedeme děti správným směrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák