Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Když to maso už smrdí, tak se mu aspoň vyhne víc nevědomých.
Ale pokud se jen propíchají všechny obaly a jde se, tak pak to špatné je.
@Menora tak jasně můžeš ochutnat, když je to k dispozici nakrájené a určené k ochutnání, ale hryzat do jablek a pak je tam maskovat jako, že nic je děsný. Já tam stála jak, když mě někdo praštil palicí
Navíc se teda musim přiznat, že mi to připadá i nechutný, když vidim jak to ovoce každej ohmatává, ale to bude nějaká moje deformace z povolání…
@Litta To ano, ale to platí pro lidi, co to bezpečně poznají, víš ale kolik se nachází lidí, co nejsou zběhlí, a stejně to nepoznají? Někdo pozná počínající nasmrádlost, někdo až hodně smradlavé, někdo se v mase vyzná někdo ne..nehledě na to, že ničíš věc, která není tvoje..Mě stačí trochu jiný pach a mám pocit, že je zkažené a při představě, že zrovna já, s citlivým čumákem něco propíchnu, bude mi to páchnout a ve skutečnosti tomu nic nebude
Poruším vákuový obal a napomůžu zkáze masa, nehledě na to, že jsem o určité osoby četla, že se ani nenamáhá a smradlavé dá zpět, místo aby informovala pracovníky, to mi přijde jako stejná prasárna, já jsem si toho všimla, ale nechám to tam, aby se spálil jiný ![]()
@medun
Ne, je to prostě strašné, nechutné…o tom ani nemusíme debatovat. Jak to vůbec může někoho napadnout? ![]()
@medun já bych dělala, že toho dotyčnýho neznám. Bych se asi jinak propadla hanbou
To máš, jako kdyby jsi chtěla koupit oplatek, který jsi ještě nikdy nejedla a nevíš, jak chutná. Tak ho rozbališ, nakousneš a když bude fuj, tak ho zpátky zabalíš a vrátíš do regálu… ![]()
Mě jedna moje kamarádka vykládala o tom, co zažila při brigádě v lahůdkách v jednom supermarketu. U chlebíčků co se neprodaly, tak se jim druhý den jen vyměnila šunka na vrchu a jelo se dál ![]()
@MUFICE píše:
Humáč, lepší nic u pultů nekupovat![]()
@Poeema No já když vidím, co dělá léto s bagetama u nás na čerpačce, tak je mi z toho šoufl..zejmána ty šunkové..
@roksy25 píše:
@rodinka4 @hami1 Taky jsem zjistila, že jsou lidé, kteří i propíchnou nehtem vakuované maso a když se jim nezdá, vrátí ho zpět..
K tomu s klidem napíšu toto: kdyby obchodníci byli poctiví a nenosila bych domů vakuované maso, které má být čerstvé a doma zjistím že smrdí, tak se lidem nedivím, že si ho propíchnou prstem, samo že když je v pořádku, tak by si ho měli vzít, já osobně pokud toto napíchlé vidím, tak nekupuji už žádné co je ve stejném regále…
@roksy25 píše:
@medun Jo, to znám, bohužel někoho takového máme v rodiněPrej si nekoupí víno, dokud ho neochutná
![]()
Kulicku taky ochutnam, kdyz si nejsem jista, ze bude chutove ok, kupuju draje, bez pecek, tak chci, aby bylo dobre
Casto se mi stavalo, ze se to fakt nedalo jist a vyhazovat 2 kila vina-je nas hodne-fakt uz nebudu…pripada mi to jednodusi nez to pak nechat prodavacku stornovat po ochutnani za pokladnou
…vim, ze to neni koser, ale mam spatne zkusenosti…jine ovoce samozrejme neochutnavam, ale u vina mi ta jedna kulicka nepripada tak zasadni
@S.Ivanka píše:je tedapravda, ze kdyz si to pak dotycny koupi, tak o nic vlastne nejde, ale zaroven musi to spatne maso nahlasit…me ale smrdi syrove maso vsechno, takze bych nebyla objektivni…
K tomu s klidem napíšu toto: kdyby obchodníci byli poctiví a nenosila bych domů vakuované maso, které má být čerstvé a doma zjistím že smrdí, tak se lidem nedivím, že si ho propíchnou prstem, samo že když je v pořádku, tak by si ho měli vzít, já osobně pokud toto napíchlé vidím, tak nekupuji už žádné co je ve stejném regále…
By mě zajímalo, ze kterých marketů máme tyhle zkušenosti…asi by to byla zajímavá anketa:-D za mě můžu říct, že na základě různých brigád a zkušeností, tak za mě jedině L ![]()
Nikdy se mi v žádném obchodě nestalo, že bych našla vakuované maso probodlé ![]()
@Menora píše:
Nikdy se mi v žádném obchodě nestalo, že bych našla vakuované maso probodlé
Me taky ne, slysim o tom poprve…dam si na to pozor.
@ulice píše:
Kulicku taky ochutnam, kdyz si nejsem jista, ze bude chutove ok, kupuju draje, bez pecek, tak chci, aby bylo dobreCasto se mi stavalo, ze se to fakt nedalo jist a vyhazovat 2 kila vina-je nas hodne-fakt uz nebudu…pripada mi to jednodusi nez to pak nechat prodavacku stornovat po ochutnani za pokladnou
![]()
…vim, ze to neni koser, ale mam spatne zkusenosti…jine ovoce samozrejme neochutnavam, ale u vina mi ta jedna kulicka nepripada tak zasadni
Fuj, a to jako chutnáš neomytý jo? ![]()