Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tereza01 kadit v Ikee v oddělení koupelen
tak to pobavilo. Vsadila bych boty za to, že už tam něco takovýho našli ![]()
@Lenka-K-85 píše:
Necetla jsem celou diskuzi. Ale stalo se mi v tescu pred par lety, ze jsem si vzala vozik s takovym tim lehatkem na mimco. Mela jsem trimesicniho syna. Udelala nakup za par tisic a u vychodu me chytil securitak, ze s tim vozikem nesmim na parkoviste. Tak jsem se zeptala jestli se mam s ditetem a deseti taskami teleportovat nebo co mam delat??? On fakt trval na tom, ze s nim ven nevyjedu. Tak jsem rekla, at se kouka a sla jsem. Rval tam na me pres cele parkovliste…do dnes nevim, na co tam ty voziky maji???![]()
Tak měl jít s tebou k autu a pomoct ti to naložit.
Mě jednou buzeroval, když jsem šla s košíkem do lékárny, měla jsem tam dítě a nákup. Tak jsem mu řekla, že at mi to teda pohlídá a běda, jestli se mi tam něco ztratí. Chlap vzal košík k sobě a hlídal ![]()
@MUFICE Jojo, byla dost obsáhlá a nechutná diskuze, žasla jsem, čeho je kdo schopný…
@medun píše:
@Tereza01 kadit v Ikee v oddělení koupelen![]()
tak to pobavilo. Vsadila bych boty za to, že už tam něco takovýho našli
To jsem viděla v tom Jackess nebo tak nějak, nechutný ![]()
@MUFICE píše:
To jsem viděla v tom Jackess nebo tak nějak, nechutný
to vazne?
zomrela by som, teraz neviem ci od smiechu alebo od hnusu… ![]()
Je to sice OT, ale když se bavíte o těch IKEA koupelnách…Zažila jsem, že někdo vykonal potřeba, ehm, ehm…v zámeckých interiérech.
@Krasavicaa píše:
Fuj, a to jako chutnáš neomytý jo?
Jelikož už mám vychytaný obchody ovozel, kde je víno dobrý vždycky nebo v marketu značku, odrůdu, balení atd, hodně poznám i podle vzhledu, tak to „když si nejsem jistá, že bude chutove ok“ už platí málokdy
… Ale když jde do tuhýho a nemám u sebe neparf. mokré ubrousky, tak jsem schopná ochutnat i bez mytí
A to je u mě velkej výkon, protože doma omejvám všechno dvakrát a jsem na tohle ras…Ale holt někdy to risknu a zatím žiju ![]()
Opravdu nesnáším když někdo ohmatává rohlíky holou rukou. Osobně mám ráda ty hodně měkké rohlíky ne ty uplně vypečené takže taky na ně sáhnu, ale předtím si navleču igelit. pytlík. A taky nechápu ty lidi co si vezmou chleba a bez sáčku ho položí do košíku. brr
V kauflandu mě taky otvírala prodavačka zubní pastu.
@Tereza01 píše:
@ulice na jednu stranu to chapu jedna kulicka je v pohode, ale vemte si to celoplosne. Kdyz to udelaji vsichni, uz je celkem zasadni. Cimz te nekritizuji, obcas si doma nadavam ze jsem ho mela ochutnat.
Taky chápu, vím, že to není zcela ok, ale…někdy to prostě udělám.
@luciekal píše:
Opravdu nesnáším když někdo ohmatává rohlíky holou rukou. Osobně mám ráda ty hodně měkké rohlíky ne ty uplně vypečené takže taky na ně sáhnu, ale předtím si navleču igelit. pytlík. A taky nechápu ty lidi co si vezmou chleba a bez sáčku ho položí do košíku. brr
Tak tohl taky nemám ráda, ale už jsem se smířila s tím, že jsem vždycky jediná, která používá tu igelitovou rukavici anebo pytlík
Fakt jsem snad nikdy neviděla nikoho, kdo by to taky dělal
V ČR na to lidi nejsou zvyklí ![]()
@ulice píše:
Tak tohl taky nemám ráda, ale už jsem se smířila s tím, že jsem vždycky jediná, která používá tu igelitovou rukavici anebo pytlíkFakt jsem snad nikdy neviděla nikoho, kdo by to taky dělal
V ČR na to lidi nejsou zvyklí
Taky jsem za exota, co si bere igelitovou rukavici. ![]()
@Zizalka Nejlepší když všechny ohmatají a pak si stejně žádný nevezmou:D
@luciekal píše:
to takyy nesnáším..nejhorší je, když s člověk vybírá pečivo a na některým už jsou ty promáčkliny, jak to někdo zkoušel
.. a nebo nejlepší je, když vidim někoho jak stojí nad rohlíkama a kašle do toho bacily a neobtěžuje si dát ani pazouru před pusu..to jdu dycky znechuceně pryč, takový lidi bych střílela
…já si dycky navlíknu pytlík na ruku a tou si vybírám, už i kvůli sobě, když jsem před tim jela někde v šalině a kdoví čeho všeho jsem se kde držela
…jinak dneska jsem byla v Lidlu a co jsem tak četla tuhle diskuzi, tak jsem si hlídala vozejk a zboží v něm ![]()
@veru138 Tak někdy omylem promáčkneš i když máš pytlík
, ale chápu, že člověk neví jak na ten rohlík kdo sahal.
Někde v tv jsem videla, že snad na Slovenku zkouší nějaký stroj co zadáš 10rohlíků a ono ti je napočítá a pak vylezou:)