Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
4.9.14 15:00

Já to dělám hlavně kvůli nám. Ošahám po cestě dveře, vozík, košík…, tak přece nebudu hrabat na pečivo špinavýma rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
4.9.14 15:03

@luciekal no to som este nepocula ale znie to fantasticky, ja uz pecivo v obchode takmer nekupujem, tiez ked vidim ako sa v tom ludia hrabu dviha sa mi zaludok… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.9.14 15:08
@luciekal píše:
@veru138 Tak někdy omylem promáčkneš i když máš pytlík :), ale chápu, že člověk neví jak na ten rohlík kdo sahal.
Někde v tv jsem videla, že snad na Slovenku zkouší nějaký stroj co zadáš 10rohlíků a ono ti je napočítá a pak vylezou:)

no o to jde, že nevíš, jak na to kdo šahal :zed:…a ten stroj není špatnej nápad, ale zas já nerada ty víc upečený a vybírám si světlý a kdyby mě nějakej stroj poslal všechny moc upečený, tak bych moc nadšená nebyla, navíc některý rohlíky jsou mrzáci, občas se vyskytne nějakej třeba o dost menší jak ty ostatní a teď by mě to vyhodilo tmavý upečený a ještě mrzáky :mrgreen: a třeba bych měla zrovna smůlu a byli by tvrdý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.9.14 15:20

Ja si na tu ikeu vzpomnela prave protoze tam chodil nejakej vagu a normalne stahnul gate a sedl si na misu, ale nic nestihl meli ho v merku cerni serifove a vyvedli ho. Pro blaho vsech si kalhoty mohl natahnout. A pqk jeste zjistili ze mel plny kapsy zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.9.14 15:36

Ještě mi chybí dočíst 5 stránek..
Ze začátku to byla fakt sranda, pak se to zvrtlo (jako vždy a všude)

• svého 4letého syna do vozíku (do prostoru na sezení) taky dávám a divný mi to nepřijde.. :oops: :nevim:
  • ségra si takhle taky koupila tmavou blond a výsledek byla úplně černá hlava, chudák..
  • uzeniny nekupuju, šunku jen balenou, pečivo se mi hnusí jak se v tom ty lidi přehrabujou takže taky většinou balené nebo v pekárně..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
4.9.14 15:36
@roksy25 píše:
Od toho tu máme reklamaci, ta má též svůj smysl a v naší republice je právě takový bordel, protože si spousta říká, kdyby oni byli poctiví atd.. Jdeš tím na jejich úroveň a dokud nezačne každý jedinec u sebe, nezmění se to..No a víš kolik je lidí, co si toho nevšimnou?

proč si myslíš že to já dělám?? jen jsem psala že ty lidi chápu, já od jisté doby kupuji maso u řezníka, je levnější a kvalitnější…kupovat náááádherný kus hovězího…a pak zjistit že je to tuhá stará kr…áva, tak to tedy dík, mám svýho řezníka na kterého nedám dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.9.14 15:37
@roksy25 píše:
@medun Jo, to znám, bohužel někoho takového máme v rodině :( Prej si nekoupí víno, dokud ho neochutná :zed: :zed:

to dělala moje mamka, když jsem byla malá a chodila s nima nakupovat.. naštěstí se to na mě nepřeneslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
4.9.14 16:43
@luciekal píše:
V kauflandu mě taky otvírala prodavačka zubní pastu.

zubní pastu a nebo tu krabičku(obal) v které je zubní pasta?

• Citovat
  • Upravit
8020
4.9.14 16:45

@anubis25 krabičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.9.14 16:46
@ulice píše:
Tak tohl taky nemám ráda, ale už jsem se smířila s tím, že jsem vždycky jediná, která používá tu igelitovou rukavici anebo pytlík :) Fakt jsem snad nikdy neviděla nikoho, kdo by to taky dělal :think: V ČR na to lidi nejsou zvyklí :nevim:

Taky si jí beru a nebo pytlík a tím nabírám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.9.14 16:47
@Zizalka píše:
Já to dělám hlavně kvůli nám. Ošahám po cestě dveře, vozík, košík…, tak přece nebudu hrabat na pečivo špinavýma rukama.

Tak, tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 16:48
@PetaP píše:
Ještě mi chybí dočíst 5 stránek..
Ze začátku to byla fakt sranda, pak se to zvrtlo (jako vždy a všude)
  • svého 4letého syna do vozíku (do prostoru na sezení) taky dávám a divný mi to nepřijde.. :oops: :nevim:
  • ségra si takhle taky koupila tmavou blond a výsledek byla úplně černá hlava, chudák..
  • uzeniny nekupuju, šunku jen balenou, pečivo se mi hnusí jak se v tom ty lidi přehrabujou takže taky většinou balené nebo v pekárně..

anonymita píšu něco co bych jsem neměla psát
pracuji v potravinách a to že lidé šahají na pečivo rukama bez rukavic ( u nás to jsou vyjimky) ale i tak to jsem nechtěla říct..spíš tohle by mi nevadilo vy nevíte co se děla s temi potravinami než přijdou k zakazníkum…a balené je ještě horší než nebalené a ošahané od zakazníku

• Citovat
  • Upravit
543
4.9.14 16:50

@anubis25 no to je dvousecny… Na jednu stranu jsou tu lidi co se rozciluji ze jim prodavacka otvira krabicku s pastou parfemem barvou na vlasy a druha skupina se rozciluje ze v krabicce nasla neco jineho nez koupila(viz. mahagonova misto plave blond) a co ma prodavacka delat??? At to otevre nebo ne bude za tu blbou ona:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
4.9.14 16:51
@luciekal píše:
@anubis25 krabičku…

tak to oni musí..mají namatkové kontroly od lidí nad nimi a kdyby tohle nedělali zakazníkum, tak mají vytíkaci dopisy popř. strhnutí mzdy (stačí jak je uvidí vedení na videu) že neotevřeli krabičku, nekoukli se do časopisu, krabici od bot popř. i v botach zda něco není…lidé si najdou hodně možností jak propašovat zboží a tím to oni kontroluji i v krabičce na zubní pastu může někdo pronest žvykačky, lízatko atd..

• Citovat
  • Upravit
Mi24
4.9.14 16:53

@Tereza01 jak jsem psala je to jejich povinnost mají to ve smlouvě třeba s tím parfemém, lidé takhle pašují v krabičce levnějšího parfému dražší parfém

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák