Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@medun píše:
Já byla jednou nakupovat s kolegyní z práce a chtěly jsme jablka a ještě nějaký ovoce. Tak ona začala ochutnávat hroznové víno jestli je dobrý a pak se vrhla na jablka. Normálně obcházela všechny koše a z každýho vzala jablko kousla do něj a pak ho tam zase tou nakousanou stranou vrátila zpátky. Pro mě to byl nezapomenutelnej zážitek, studem bych se nejradši propadla.
ty bláho
@medun Jo, to znám, bohužel někoho takového máme v rodině
Prej si nekoupí víno, dokud ho neochutná
![]()
Moje prababicka je trhala ze stopky a pocitala. Protoze1. Musela mit vzdy prehled a za 2. Nebude platit nic co neji. To bylo na lano. Ale delapa to jen u hr. Vina. Nikdo jsme nezjistili pravy duvod
@medun píše:
Já byla jednou nakupovat s kolegyní z práce a chtěly jsme jablka a ještě nějaký ovoce. Tak ona začala ochutnávat hroznové víno jestli je dobrý a pak se vrhla na jablka. Normálně obcházela všechny koše a z každýho vzala jablko kousla do něj a pak ho tam zase tou nakousanou stranou vrátila zpátky. Pro mě to byl nezapomenutelnej zážitek, studem bych se nejradši propadla.
Nám to příjde jako vrchol neslušnosti, ale někde je prostě normální ochutnat, než koupím…ne, vážně v našich luzích a hájích je to nevychovanost, já bych snad utekla
![]()
Tak ale odhryznut z jablka a vratit ho to uz je vrchol drzosti. ked si niekto zoberie bobulku hrozna aby vedel ci nie je kysle to mi pride v pohode… no neviem si predstavit ze pridem domov, vyberiem jablka a medzi nimi dohryzene ![]()
@medun pěkná chuťovka teda, když někdo dojde domů a zjistil, že si koupil nahryznuté jablko.Bych asi nevěřila vlastním očím ![]()
@hami1 píše:
@medun pěkná chuťovka teda, když někdo dojde domů a zjistil, že si koupil nahryznuté jablko.Bych asi nevěřila vlastním očím
Já bych to zaručeně zjistila až doma ![]()
@rodinka4 @hami1 Taky jsem zjistila, že jsou lidé, kteří i propíchnou nehtem vakuované maso a když se jim nezdá, vrátí ho zpět..
@Menora píše:
Nám to příjde jako vrchol neslušnosti, ale někde je prostě normální ochutnat, než koupím…ne, vážně v našich luzích a hájích je to nevychovanost, já bych snad utekla![]()
![]()
Ochutnat pokud jsou k tomu určené kousky na ochutnávku, ale jistojistě ne nakousat a vrátit zpět, to se asi nepraktikuje nikde na světě, nebo se mýlím?
Dekuju rodicum, ze me slusne vychovali. Uff, to co tu ctu snad nema metra!
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ochutnat pokud jsou k tomu určené kousky na ochutnávku, ale jistojistě ne nakousat a vrátit zpět, to se asi nepraktikuje nikde na světě, nebo se mýlím?
Však jsem to napsala s nadsázkou
. Samozřejmě, že přesně takhle to asi nefunguje nikde.
@Menora
Jsem si říkala
, no mě už to nemyslí, hlady šilhám, musím uspokojit chuťové buňky, aby byl mozek ochoten zase fungovat
.
@BAZÁREK ANGIE
Mea culpa…kdybych tam dala smajlík, bylo by jasnější, jak to myslím
.
@roksy25 to tiez dalsia chutovka s tym masom, a este ma dostal ten pan s pistaciami o ktorom niekto pisal, ludska fantazia fakt nema hranic
![]()