Kosmetika AVON na internetu

1
31.8.14 22:09

Kosmetika AVON na internetu

Ahoj maminky, měla jsem kamarádku Avon lady, která ale před nedávnem skončila a já se rozhodla porozhlédnout se po internetu, zda se AVON prodává také ne-přímo. Narazila jsem na několik internetových obchodů, ale nemám k nim tak velkou důvěru jako k mé kamarádce AL. Mohli by jste mi prosím poradit, kde případně nakupovat a který e-shop je spolehlivý? Předem děkuji :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mi24
31.8.14 22:26

@novakl77 jestli máš fc tak anpiš na stránky kdo by ti nakoupil a poslal zboží. Já takhle řešila oriflame za chvilku jsem měla hodně nabídek že mi zboží pošlou

• Citovat
  • Upravit
6160
31.8.14 23:08

@novakl77
Nedávno někdo na diskuzi doporučoval mimibazar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.14 23:41

@novakl77 já myslím, že někde na avon stránkách je formulář, kam napíšeš a oni ti doporučí nejbližší AL, jinak se pozeptej po okolí, je jich spoustu

• Citovat
  • Upravit
17095
1.9.14 04:05

Ale jsou i stránky, kde se dá koupit kosmetika avon za ceny, na které se nedostane ani AL s 30% slevou z akční ceny v katalogu. Jako bývalá AL nechápu, jak je to možné, kde ty výrobky berou za takovou cenu, faktem je, že je to o dost levnější, než když si to vezmeš od AL.

Taky je možnost si výrobky na stránkach avonu objednat sama. Tuším od 7 stovek se neplatí za doručení a máš 15% slevu a nebyly limity, takže sis mohla obbjednat klidně jednu řasenku za půl roku. Koukni na jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
4.9.14 11:00

Ahoj všem, ráda bych vás pozvala na soutěž o kosmetiku avon, která právě probíhá na mém blogu! ;) http://ladykerstyn.blogspot.cz/…ozeniny.html :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák