Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
4.9.14 13:37

@ulice na jednu stranu to chapu jedna kulicka je v pohode, ale vemte si to celoplosne. Kdyz to udelaji vsichni, uz je celkem zasadni. Cimz te nekritizuji, obcas si doma nadavam ze jsem ho mela ochutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
4.9.14 13:43
@Tereza01 píše:
@ulice na jednu stranu to chapu jedna kulicka je v pohode, ale vemte si to celoplosne. Kdyz to udelaji vsichni, uz je celkem zasadni. Cimz te nekritizuji, obcas si doma nadavam ze jsem ho mela ochutnat.

Právě, pokud by takhle ochutnával každý, tak je to víno za chvíli pryč :lol:

• Citovat
  • Upravit
3481
4.9.14 13:44

Necetla jsem celou diskuzi. Ale stalo se mi v tescu pred par lety, ze jsem si vzala vozik s takovym tim lehatkem na mimco. Mela jsem trimesicniho syna. Udelala nakup za par tisic a u vychodu me chytil securitak, ze s tim vozikem nesmim na parkoviste. Tak jsem se zeptala jestli se mam s ditetem a deseti taskami teleportovat nebo co mam delat??? On fakt trval na tom, ze s nim ven nevyjedu. Tak jsem rekla, at se kouka a sla jsem. Rval tam na me pres cele parkovliste…do dnes nevim, na co tam ty voziky maji??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.9.14 13:47
@Lenka-K-85 píše:
Necetla jsem celou diskuzi. Ale stalo se mi v tescu pred par lety, ze jsem si vzala vozik s takovym tim lehatkem na mimco. Mela jsem trimesicniho syna. Udelala nakup za par tisic a u vychodu me chytil securitak, ze s tim vozikem nesmim na parkoviste. Tak jsem se zeptala jestli se mam s ditetem a deseti taskami teleportovat nebo co mam delat??? On fakt trval na tom, ze s nim ven nevyjedu. Tak jsem rekla, at se kouka a sla jsem. Rval tam na me pres cele parkovliste…do dnes nevim, na co tam ty voziky maji??? :nevim: :nevim:
:lol:
Ale já teda vozík s lehátkem v životě neviděla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@Tereza01 píše:

Nikdy ti nic nebudou dělat všichni. To by pak fungoval komunismus a vůbec všechno by bylo jinak. Je to zbytečný argument. Někdo uzme víno, někdo navýší marži mandarinek a rovnováha zůstane zachována. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Co je to L?
@Poeema píše:
By mě zajímalo, ze kterých marketů máme tyhle zkušenosti…asi by to byla zajímavá anketa:-D za mě můžu říct, že na základě různých brigád a zkušeností, tak za mě jedině L :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.9.14 13:48
@ulice píše:
je tedapravda, ze kdyz si to pak dotycny koupi, tak o nic vlastne nejde, ale zaroven musi to spatne maso nahlasit…me ale smrdi syrove maso vsechno, takze bych nebyla objektivni…

Právě, já mám takovej čumák, že mi smrdí i čerstvé maso, dokonce i mléko mi smrdí, takže já před použitím dávám čmuchat příteli..

@ulice píše:
Kulicku taky ochutnam, kdyz si nejsem jista, ze bude chutove ok, kupuju draje, bez pecek, tak chci, aby bylo dobre :nevim: Casto se mi stavalo, ze se to fakt nedalo jist a vyhazovat 2 kila vina-je nas hodne-fakt uz nebudu…pripada mi to jednodusi nez to pak nechat prodavacku stornovat po ochutnani za pokladnou :think: :nevim:…vim, ze to neni koser, ale mam spatne zkusenosti…jine ovoce samozrejme neochutnavam, ale u vina mi ta jedna kulicka nepripada tak zasadni
Mě to zásadní přijde, beru to holt jako sázku do loterie, stejně jako meloun, mandarinka, pomeranč, jablko a jiné, pro tebe je to kulička, ale když to udělá více lidí, už to není o kuličce, ta moje příbuzná si do konce nabere ořechy do kapsy a pojídá při nákupu :zed:
@S.Ivanka píše:
K tomu s klidem napíšu toto: kdyby obchodníci byli poctiví a nenosila bych domů vakuované maso, které má být čerstvé a doma zjistím že smrdí, tak se lidem nedivím, že si ho propíchnou prstem, samo že když je v pořádku, tak by si ho měli vzít, já osobně pokud toto napíchlé vidím, tak nekupuji už žádné co je ve stejném regále…

Od toho tu máme reklamaci, ta má též svůj smysl a v naší republice je právě takový bordel, protože si spousta říká, kdyby oni byli poctiví atd.. Jdeš tím na jejich úroveň a dokud nezačne každý jedinec u sebe, nezmění se to..No a víš kolik je lidí, co si toho nevšimnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
4.9.14 13:49
@Antonie Bolavá píše: :lol:
Ale já teda vozík s lehátkem v životě neviděla

Já je viděla jen jednou, u nás v Tescu je mají, ale to je non-stop otevřený hypermarket, takže tam mají všelicos :D

• Citovat
  • Upravit
42
4.9.14 13:49

@terinka4444 pardon, Lidl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.9.14 13:50

@Antonie Bolavá Vyndala bych tasky strcila mu je do ruky a rekla at mi to k tomu autu odnese krete. n!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
4.9.14 13:50

@Lenka-K-85 to je standard aj u tych autickovych kosikov napriklad, my vzdy prekladame veci do normalneho kosa aby nas nelapali ako zlodejov

@Krasavicaa :mrgreen: nie, nosi so sebou bandasku s vodou a tu bobulku predtym umyje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.9.14 13:51
@roksy25 píše:
@rodinka4 @hami1 Taky jsem zjistila, že jsou lidé, kteří i propíchnou nehtem vakuované maso a když se jim nezdá, vrátí ho zpět..

No, to sem tu četla v nějaké diskuzi, to už vůbec nepochopím, tak se to zkazí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.9.14 13:54

@Litta takze muzu chodit kadit v ikee do oddeleni koupelen? Kdyz to nebudou delat vsichni tak to prece nebude tolik smrdet. To mi prisde stejne logické. Nejde tu o cenu, vzdy je nastavena aby obchod prosperoval. Ale teorie kdyz to budu delat sam a nebudem vsichni tak je to v pohode mi neprijde uplne koser. Ale to je muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.9.14 13:55
@Tereza01 píše:
@Litta takze muzu chodit kadit v ikee do oddeleni koupelen? Kdyz to nebudou delat vsichni tak to prece nebude tolik smrdet. To mi prisde stejne logické. Nejde tu o cenu, vzdy je nastavena aby obchod prosperoval. Ale teorie kdyz to budu delat sam a nebudem vsichni tak je to v pohode mi neprijde uplne koser. Ale to je muj nazor.

Druhá naivita je očekávat, že když něco dělám já, dělám to sám. Proto ani to není v pořádku. Stačí to takhle? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.9.14 13:56
@ulice píše: :palec: a to nejen v marketech. Lepsi koupit vakuove balene, ale ne v Albertu :roll: To se pak i lepe reklamuje…i kdyz ja jsem lina se vratit a radsi to vyhodim a neresim.

Já jednou reklamovala kuř. stehna, pt ze dvou balení jedno smrdělo a vrátili mi peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák