Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
5.9.14 11:35

Tak jsem dneska byla v Kaufu a musela jsem se smat, presne jak tu nekdo rikal, ze si u pultu reknete, ze chcete 20dkg sunky a oni daji 22 a zeptaji se zda to muzou nechat apod-…tak to presne se mi stalo :-D, rikam, ze chci 20dkg duseny sunky, dala 22 a jestli to muze nechat, rikam ze jo, pak jsem rikala, ze chci nejaky moravsky uzeny, taky 20dkg a ona dala 24 8o a optala se zda to muze nechat, tak rikam, ze ne, at to da pryc, no neslysela me, zacala to balit a rekla dekuju, tak uz jsem to nechala byt, ale jako fakt mazec, priste se uz ozvu jeste vic nahlas, ikdyz u nas se maso ci salamy neztrati, ale i tak, tohle se nedela :| :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.9.14 11:38

@Hanka79 u te sunky to muze byt jen 1 kolecko. Ale u toho druheho bych jinto asi nechala rozbalit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
5.9.14 11:39

@Hanka79
Mně tohle ale vůbec nevadí, když je to +- 5 dkg, tak se tím nezabývám.

• Citovat
  • Upravit
5.9.14 11:41

Tak to se mi stalo minulý týden - chtěla jsem 10dkg Herkulesu, dala 12dkg a ptala se, zda to může nechat, tak jsem řekla, že ano. Pak jsem k tomu chtěla 10 dkg šunky, dala 17dkg a prý jestli to může taky nechat..no tak to už jsem protestovala :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.9.14 11:49

@Menora Tak, kdyby mi to extra vadilo, tak se ozvu jeste jednou, rikam, salamy se u nas sni, ale jde o to, jak to delaj proste fikane..pac tohle neudelaj jen u me, ale z kazdeho, to se pak vydelava :D a ta u syra i dala taky vic…:-D proste jsem si vzpomnela na tuhle diskuzi a musela jsem se smat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.9.14 11:50
@betuska.bathory píše:
Tak to se mi stalo minulý týden - chtěla jsem 10dkg Herkulesu, dala 12dkg a ptala se, zda to může nechat, tak jsem řekla, že ano. Pak jsem k tomu chtěla 10 dkg šunky, dala 17dkg a prý jestli to může taky nechat..no tak to už jsem protestovala :- )

To se holka sakra prehmatla co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
5.9.14 11:51

@Hanka79
Já to tak nevidím, tak se prostě netrefí přesně a zeptá se, zda to může nechat nebo ne. Nevidím v tom pokus o vydělávání :think:. Navíc, v těch hypermarketech je to zaměstnancům asi i úplně jedno.

• Citovat
  • Upravit
18259
5.9.14 11:57

@Menora Tak kdyz je to misto 20dkg 21, tak to beru, je jasny, ze nejak presne se to chytit neda, ale 24 misto 20 uz neni o tom, ze se netrefila :)a co my vime, co maji od sefu nakazano :)je mi jasny, ze samy od sebe by to ty holky nedelaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
5.9.14 11:59

@Hanka79
Třeba začíná a ještě to nemá „v oku“ :). Ne, vážně, myslím, že kolikrát spěchají a prostě se netrefí a nechce se jim to vracet zpátky.

• Citovat
  • Upravit
18259
5.9.14 12:04

@Menora Za mnou byla jedna pani, nemela duvod pospichat…jako je to jedno, ale rekla bych, ze driv se to tolik nestavalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 12:11
@slavuska1 píše:
tak to mě překvapuje, nečekala bych, že se obchod nechá vydírat zaměstnankyněma, kterých může mít na každém prstě 10 8o to vydírat teď nemyslím ve zlém, dělaly jste to správně.
jinak sjem fakt ráda, že už pultové uzeniny nekupuju, jen vakuové, německé výroby, určené i původně pro německý trh, takže okolo 90 procent masa, a o dost levnější než tamhle v Bille :pankac:

Ono to bylo take tim, ze sefova byla pohodova zenska. Takze kdyz jsme ji rekly, ze to namacet nebudem, ze teda at to namoci ona, tak se ji do toho vubec nechtelo. Nevim, jak to vyresila s vedenim, ale pak uz to po nas nechteli. Mozna se baly, aby se to neproflaklo, tezko rict. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Menora
5.9.14 12:15

@Hanka79
Máš pravdu je to jedno. Jen si myslím, že za tím víc než lenost nebo nešikovnost není. :)

• Citovat
  • Upravit
1907
5.9.14 12:15
@betuska.bathory píše:
Tak to se mi stalo minulý týden - chtěla jsem 10dkg Herkulesu, dala 12dkg a ptala se, zda to může nechat, tak jsem řekla, že ano. Pak jsem k tomu chtěla 10 dkg šunky, dala 17dkg a prý jestli to může taky nechat..no tak to už jsem protestovala :- )

Jo to se mi stalo taky pani mi krajela salam a nakrajela skoro o 10dkg vic, ale tomu jsme se zasmaly pac jsme se zakecaly takze jsme za to mohly obe. Ale znam obchod, kde flaknou salam na vahu a pokud je misto 20 treba 24 tak automaticky odebiraji a pokud je treba 22 tak se zeptaji. A kdyz lidi vidi, ze samy odebiraji tak kolikrat reknou at to nechaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.9.14 12:40
@Anonymní píše:
PROSIM O ZACHOVANI ANONYMITY
pred nekolika lety jsem prodavala v potravinach.Kdyz byly parky oslizle a olepene lehce nacichle, musely jsme je pres noc namacet do octove vody.Rano vypadali jako cerstve. :poblion: Postupem casu se mi to zacalo hnusit vic a vic a bylo mi neskutecne lito tech lidi hlavne duchodcu, co si to koupily. Takze jsme to nekonec delala tak, ze jsem jim naznacila ze tyhle parky nechutnaji moc dobre a pak jsem se zacala bourit, ze jsem je odmitala namacet. Stalo to za to. Kolegyne se zacly pridavat a parky se rovnou odepisovyly a vyhazovaly. :pankac:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
570
5.9.14 12:57
@Menora píše:
@Hanka79
Máš pravdu je to jedno. Jen si myslím, že za tím víc než lenost nebo nešikovnost není. :)

No já si myslím, že když místo 10 dkg hodí 17, tak to není o nešikovnosti. Jak psal někdo nade mnou, kdyby se spletla o trochu, tak neřeknu půl slova, ale toto je velký přehmat a já za tím vidím jasný tah na kupujícího. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák