Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsem dneska poznala, proč vám to maso v Albertu tak hrozně vadí… Nikdy dřív jsem ho tam nekupovala, tak jsem neměla tušení.
Dneska ovšem nastala situace, že jsem si uvědomila, že zítra není co k obědu. Bylo asi 5 odpoledne, takže řezník nepřicházel v úvahu - vydala jsem se do Alberta. No shrnu to - ze 3 mas, které jsem vzala do ruky, byly všechny 3 zelené!!! Kýta teda neskutečným způsobem, plec byla už taky načatá a když jsem začla zkoumat kuřecí horní stehna, tak už tam flíček začínal rašit taky
Šla jsem k paní u pultu a nahlásila jí, že mají v chlaďácích spoustu zkaženého masa, že by možná nebylo od věci jít si to tam přebrat. No čekala bych, že aspoň před tím zákazníkem si bude hrát na to, že o tom neví a že se tam zajde podívat… Ale ono NIC… ani nepozdravila, ani nepípla, nevydala ani hlásku, jen se usmívala jak ta kráva a ještě se po mně s ironickým úšklebkem otáčela. No myslim že se na to ani nešla podívat.
Samozřejmě jsem odešla bez masa a šunku jsem vzala vakuovanou ![]()
@SussieS píše:
Tak jsem dneska poznala, proč vám to maso v Albertu tak hrozně vadí… Nikdy dřív jsem ho tam nekupovala, tak jsem neměla tušení.
Dneska ovšem nastala situace, že jsem si uvědomila, že zítra není co k obědu. Bylo asi 5 odpoledne, takže řezník nepřicházel v úvahu - vydala jsem se do Alberta. No shrnu to - ze 3 mas, které jsem vzala do ruky, byly všechny 3 zelené!!! Kýta teda neskutečným způsobem, plec byla už taky načatá a když jsem začla zkoumat kuřecí horní stehna, tak už tam flíček začínal rašit takyŠla jsem k paní u pultu a nahlásila jí, že mají v chlaďácích spoustu zkaženého masa, že by možná nebylo od věci jít si to tam přebrat. No čekala bych, že aspoň před tím zákazníkem si bude hrát na to, že o tom neví a že se tam zajde podívat… Ale ono NIC… ani nepozdravila, ani nepípla, nevydala ani hlásku, jen se usmívala jak ta kráva a ještě se po mně s ironickým úšklebkem otáčela. No myslim že se na to ani nešla podívat.
Samozřejmě jsem odešla bez masa a šunku jsem vzala vakuovanou
S takovým „prozákaznickým“ přístupem bych tam už ani nepáchla.
@Burj Chalifa no máme se na co těšit, Albert byl odjakživa jen špína a hnus, nechodím ani u nás a to koupili úplně celý Interspar a všechny budou Alberti, no fuj.
U nas je Albert uplne v pohode a nikdy zadny problem, jinde nenakupuju.
@SussieS Jo zelene maso je tam „in“…taky jsem si toho nekolikrat vsimla, proto jsem tam uz maso nikdy nebrala a ted uz tam nejezdim nakupovat vubec… ![]()
U nas nejblizsi Albert je taky docela hruza. Maji to tam takovy usmudlany. Tech intersparu je mi docela lito
Interspary mě štvou strašně, mají tam nejširší řadu bezlaktozových výrobků a za slušné ceny…a takhle nevím, kde to budem kupovat
![]()
Mě je celkem jedno, že se Špáry ruší
Podle mě tam nic moc extra nemají…
Tak já u nás v albertu zas maso musím pochválit…většinou mají hezké. naopak jak jdu do tesca tam mají zelené.
@maminka189 píše:
@SussieS Klasika.Se divím, že Albert ještě nezavřeli
Dokud ho nebudou zákazníci ignorovat a budou mít tržby, tak ho nikdo nezavře.
@Burj Chalifa píše:
Dokud ho nebudou zákazníci ignorovat a budou mít tržby, tak ho nikdo nezavře.
Není důležitý, že prodávaj hnusy, je důležitý za jakou cenu. Spousta lidí hledí jen na cenu… A ostatní je nezajímá. Jednou jsem viděla jak rychle zmizelo maso, co mělo ty červený cedulky a ten den to procházelo. Byla toho hora a do 30ti minut tam nebylo nic. A to maso vypadalo tak, že bych ho ani psovi nedala
![]()
@catherine100 píše:
Interspary mě štvou strašně, mají tam nejširší řadu bezlaktozových výrobků a za slušné ceny…a takhle nevím, kde to budem kupovat![]()
jj a maji i premiovy vyrobky, ktery nikde moc nemaj.
@Krasavicaa píše:
Není důležitý, že prodávaj hnusy, je důležitý za jakou cenu. Spousta lidí hledí jen na cenu… A ostatní je nezajímá. Jednou jsem viděla jak rychle zmizelo maso, co mělo ty červený cedulky a ten den to procházelo. Byla toho hora a do 30ti minut tam nebylo nic. A to maso vypadalo tak, že bych ho ani psovi nedala![]()
![]()
Jak říkám - český prase všechno spase.
@Krasavicaa Tak lidi nemají peníze. Většinou si řeknou:dneska to prochází to spotřebuju nebo to dám do mrazáku
.a pak se diví, že jim je blbě