Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
8.9.14 20:44
@Azeretereza píše:
Mne taky chutna stredomorsky chleba o dost vic, ale uz se po 14 dnech tesim na cesky :-) Podle myho nazoru na cesky, cerstvy teply chleba nema nic, mnam. Spucnu pulku na posezeni jen tak, bez niceho.

No ale jen od pekaře…kupovat ten přemletý z hypermarketů no fuj.
pamatuji ještě vyhlášený Kraslický kulatý, ten vydržel týden a pořád se dal jíst, ale to ho pekli ještě poctivě v klasický peci, dneska už i ten Kraslický je humus. Kupuju na farmářských trzích žitný, ale to je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.9.14 20:54
@S.Ivanka píše:
pamatuji ještě vyhlášený Kraslický kulatý, ten vydržel týden a pořád se dal jíst, ale to ho pekli ještě poctivě v klasický peci, dneska už i ten Kraslický je humus. Kupuju na farmářských trzích žitný, ale to je něco.

Noo, jak jsem psala - delam v marketu, chleba vozi vzdy pekarna, to si nevyrabi samy. To je ale vedlejsi vec, mozna ze delaji pro SM jiny chleba, do toho nevidim. Taky ho ale nekupuju v SM, vadi mi, ze prosel „nevimkolika“ rukama, kdekdo ho mohl ohmatat. To radsi v pekarne pekne teply. Mama ted nekde koupila chleba, myslim ze rikala v pekarne, a ten byl i treti den fakt vybornej, vubec neokoral, fakt jsem koukala, tak dobry chleba uz jsem dlouho nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.9.14 20:57
@S.Ivanka píše:
pamatuji ještě vyhlášený Kraslický kulatý, ten vydržel týden a pořád se dal jíst, ale to ho pekli ještě poctivě v klasický peci, dneska už i ten Kraslický je humus. Kupuju na farmářských trzích žitný, ale to je něco.

A na trzich u nas vubec chleba neprodavaji, ale maji tam vynikajici maslo, domaci, a to je s cerstvym chlebem uplne ta nejvetsi delikatesa. MNAM. Ve ctvrtek pro nej letim a poohlidnu se i po chlebu, jestli tam neni nekde skryt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
8.9.14 21:03
@Azeretereza píše:
Noo, jak jsem psala - delam v marketu, chleba vozi vzdy pekarna, to si nevyrabi samy. To je ale vedlejsi vec, mozna ze delaji pro SM jiny chleba, do toho nevidim. Taky ho ale nekupuju v SM, vadi mi, ze prosel „nevimkolika“ rukama, kdekdo ho mohl ohmatat. To radsi v pekarne pekne teply. Mama ted nekde koupila chleba, myslim ze rikala v pekarne, a ten byl i treti den fakt vybornej, vubec neokoral, fakt jsem koukala, tak dobry chleba uz jsem dlouho nemela.

Vím, že chleba se nepeče v HM, ale taky vím, že ten co se jim do pekáren vrátí tvrdý a neprodaný se semele a přidá se do čerstvého těsta…proto pak chutná i ten čerstvý jako mejdlo, někdy fakt humus, ale v Plzni každou druhou sobotu na náměstí farmářský trhy a tam nikdy nezapomenu chleba koupit,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.9.14 21:52
@S.Ivanka píše:
Vím, že chleba se nepeče v HM, ale taky vím, že ten co se jim do pekáren vrátí tvrdý a neprodaný se semele a přidá se do čerstvého těsta…proto pak chutná i ten čerstvý jako mejdlo, někdy fakt humus, ale v Plzni každou druhou sobotu na náměstí farmářský trhy a tam nikdy nezapomenu chleba koupit,

Vidis, tak to zase nevim ja. No nejak ty ceny srazit musej :-D A je pravda, ze se toho vraci fakt hodne, nekdy treba celej pytel chlebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
8.9.14 22:07
@Azeretereza píše:
Mne taky chutna stredomorsky chleba o dost vic, ale uz se po 14 dnech tesim na cesky :-) Podle myho nazoru na cesky, cerstvy teply chleba nema nic, mnam. Spucnu pulku na posezeni jen tak, bez niceho.
Čerstvý český chléb je samozřejmě vynikající, ale ten čerstvý středomořský je prostě špička. 8)
  • Citovat
  • Upravit
50124
8.9.14 22:12

My máme rádi ten Cvrčovický a taky některé z Globusu :pankac: Občas koupím i kváskový, když natrefím farmářský stánek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
15.9.14 08:44

@S.Ivanka @Azeretereza holky doporucuji si na stream.cz pustit video jidlo s. r.o. Je tam o vyrobe chleba ve velkovyrobe a dalsi video je v malovyrobe. Mimojine se dozvite ze stary chleb ktery uz jednou opustil pekarnu se NESMÍ vratit. Takze se rozemelou pouze ty co se upekli ten den a nevyhovuji tvarove. Opravdu doporucuji pustit si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.9.14 09:18

Taky něčím přispěju..Známá pracovala jako prodavačka v malém obchudku a k nim chodila taková stará babka, která si s oblibou šplíchala s deodorantem pod paže, jakoby to snad byly vzorky :roll:… přes upomínání prodavaček, to pořád dělala až jednou si spletla deodorant s holící pěnou 8) :lol: od té doby tam nepláchla :cert:

Příspěvek upraven 15.09.14 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
15.9.14 09:20

Tak jsem už podruhé během týdne viděla u nás v Penny, jak prodavačka pipla starší paní nějakou věc dvakrát a hned „prosím, nechcete si vzít ještě jednu? Mne to tam skocilo dvakrát..“ A obě ty paní, ze teda jo a skočili si pro to (jedna byla nějaká kočičí konzervy, druhá čokoládová tyčinka)… A prodavačka dekovala „jee, děkuju, jste zlaticko…“ Tak jsem si hned vzpomněla, ze jsem to tu někde četla, ze to dělají… Jen pockejte, až takhle poprosí mě :cert: :cert:

Jinak k tomu proslemu zbozi.. S tim me hrozne vytaci tchyne. Klidne kupuje prosle, nebo tesne pred datem spotreby - i jogurty pro deti, bonbony… A prej - tomu prece nic neni… :zed: A já si zas říkám, proč tam ty datumy teda asi dávají, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.9.14 09:39
@hhrusticka píše:
Tak jsem už podruhé během týdne viděla u nás v Penny, jak prodavačka pipla starší paní nějakou věc dvakrát a hned „prosím, nechcete si vzít ještě jednu? Mne to tam skocilo dvakrát..“ A obě ty paní, ze teda jo a skočili si pro to (jedna byla nějaká kočičí konzervy, druhá čokoládová tyčinka)… A prodavačka dekovala „jee, děkuju, jste zlaticko…“ Tak jsem si hned vzpomněla, ze jsem to tu někde četla, ze to dělají… Jen pockejte, až takhle poprosí mě :cert: :cert:

Jo tohle v Pennaci delaj, byla jsem tam pred tydnem a taky pani predemnou tam dala 2× mleko…tak ji rikala, zda si pro to dojde nebo to musi vystornovat…tak si dosla jeste pro jedno mleko…, njn takhle se prodavaj veci :D Mne udelala 2× brambory ve Sparu a ani se neoptala zda si nechci dojit jeste pro jedny, proste zavolala zenskou a ta ji to vystornovala…no problem ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.9.14 09:46

@Polls Hihi, tohle se stalo mymu tatovi, pred x lety dostal pod stromecek penu ve spreji a vuni ve spreji, takovy balicek, po novym roce rano kdyz sel do prace v domeni, ze je to vune co si vzal do ruky to nastrikal pod kosili :D najednou takovy oblaka peny v podpazi:D

Příspěvek upraven 15.09.14 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
15.9.14 09:47
@Hanka79 píše:
Jo tohle v Pennaci delaj, byla jsem tam pred tydnem a taky pani predemnou tam dala 2× mleko…tak ji rikala, zda si pro to dojde nebo to musi vystornovat…tak si dosla jeste pro jedno mleko…, njn takhle se prodavaj veci :D Mne udelala 2× brambory ve Sparu a ani se neoptala zda si nechci dojit jeste pro jedny, proste zavolala zenskou a ta ji to vystornovala…no problem ne? :think:

To podle mě záleží dost na tom, jak moc na ně kvůli stornu řve vedoucí. Někdy kvůli tomu stornu fakt může mít pokladní problém a tak se radši zeptá zákazníka, jestli to nechce dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
15.9.14 09:48

@Polls prave jsem si poprskala monitor:-D:-D:-D bych se pocurala smichy tohle videt:-D
@hhrusticka nedelaji to kvuli prodeji ale protoze cim vickrat volají kvuli stornu tim je jejich vedouci protivnejsi a pak jim strhavaji penize. Proto prosi aby si vzaly tu vec dalsi. Nekde maji vedouci ktere nevadi behat tam nekolikrat, ale vetsinou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.9.14 09:52

@enyf Jasny no, tak je to i o pristupu vedoucich…nekdy jsou akorat tak hodni nakopat do zadku :( :) ale porad tam zatim sedi clovek ne stroj, kazdy se muze splest a vubec kdyz je tam denne tolik lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák