Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tereza01 Ja vim, ze to neni az tak k smichu, ale ja se nasmala kdyz jsem si to cetla
je dobre, ze jsi se nenechala a stala jsi si za svym…
a ja nevim, ale delat takhle v obchode a konecne mit taky nejakou zakaznici (ono jich v alberte u toho masa nikdy moc neni) tak jsem rada, pac mi ten cas aspon trochu utece…:-D
@Menora do penny chodim jen proto ze maji u na szajimave veci v akcich..jinak nic moc.beru ty akce. mozzarela, cihla ceska apd..vybiram si.
@MUFICE přesně… Jsem ve 21tt takze brisko uz mam a sla jsem pro toceny salam do rajcatoveho salatu(neni zdravy ale moc mi chutna. Ale pritel ho neji tak delam jen jednu porci. Tak jsem chtela 15deka a ona tam hodila skoro ČTYŘICET se slovy ze to urcite snim. A kouka mi na bricho. Tak jsem se nastvala a zarvala na ni ze jsem tehotna, ne rozezrana. Vetsinou jsem slusna ale tohle jsemnerozdejchala. Bohuzel se mi to stalo uz podruhe. Nevim proc tam ty prodavacky delaji…
Globus mam taky rada, hlavne kvuli masu, ale nejbliz ho mame 30min po dalnici v Praze na Cernaku :-/
@Hanka79 jo takhle to je asi vtipny:-) kdyz to doma rikam pritelovi tak se smeje a rika ze ty kravy pritahuju. To neni nakup aby se mi neco nestalo. Kdyz mi prodavacka ve zverimexu cpala kapky pro kocky proti ohnostrojum(chtela jsem proti klistatu) se slovy ze to ma stejny ucinek. Nastesti jsem je nekoupila a zeptala jsem se ve druhem obchode. Tak pro vsechny. Kapky proti ohnostrojum opravdu nepusobi proti klistatum a jsou 2× tak drahe:-) njn prachy hejbou svetem:-(
@Krasavicaa Globus mám daleko, byla jsem tam naposledy tak před 10 lety na Vánoce
V Kauflandu jsem byla jen na Vypichu a k srdci mi to tam teda nepřirostlo. Makro je asi fajn, ale teď když nakupuju jen pro jeden a půl člověka tak pro mě připadá v úvahu taky max. o Vánocích
Do zahraničí se bohužel moc nedostanu, ale nakupovaní tam chápu. Když malá začínala s příkrmy, tak mi známí vozili přesnídávky z Německa. Lepší složení za poloviční ceny, to jsem vždycky zuřila, když jsem viděla ty cena tady ![]()
@Hanka79 píše:
Globus mam taky rada, hlavne kvuli masu, ale nejbliz ho mame 30min po dalnici v Praze na Cernaku :-/
Na maso je Globus bezkonkurenční ![]()
@Manonka píše:
@Krasavicaa Globus mám daleko, byla jsem tam naposledy tak před 10 lety na VánoceV Kauflandu jsem byla jen na Vypichu a k srdci mi to tam teda nepřirostlo. Makro je asi fajn, ale teď když nakupuju jen pro jeden a půl člověka tak pro mě připadá v úvahu taky max. o Vánocích
Do zahraničí se bohužel moc nedostanu, ale nakupovaní tam chápu. Když malá začínala s příkrmy, tak mi známí vozili přesnídávky z Německa. Lepší složení za poloviční ceny, to jsem vždycky zuřila, když jsem viděla ty cena tady
V Makru už to není jako dřív, že máš všechno po obřích kvantech
Už je to trochu o něčem jiném
Něco samozřejmě ano, ale už dělají i menší balení ![]()
@Tereza01 píše:
@Hanka79 jo takhle to je asi vtipny:-) kdyz to doma rikam pritelovi tak se smeje a rika ze ty kravy pritahuju. To neni nakup aby se mi neco nestalo. Kdyz mi prodavacka ve zverimexu cpala kapky pro kocky proti ohnostrojum(chtela jsem proti klistatu) se slovy ze to ma stejny ucinek. Nastesti jsem je nekoupila a zeptala jsem se ve druhem obchode. Tak pro vsechny. Kapky proti ohnostrojum opravdu nepusobi proti klistatum a jsou 2× tak drahe:-) njn prachy hejbou svetem:-(
Tak to takovy prodavacky asi vazne pritahujes
kapky proti ohnostrojum, hahaha
![]()
@Krasavicaa píše:
Na maso je Globus bezkonkurenční
To je, nic z toho neoriznu spatneho ani stareho, ale vzdycky u pultu i u chladaku je takovych lidi, ze ma clovek co delat se tam protlacit..,ale kdyz je to na okraji Prahy, tak s tim clovek musi i pocitat, ze tam bude fura lidi ![]()
Taky cibulove bagety, a rustikalni, nemaji konkurenci..a naslo by se toho i vice.
@Hanka79 to bohuzel jo:-( obcas bych chtela aby si me nevsimaly. No kapky proti ohnostrojum sklidni ty zvirata takze nejsou tak vynervovane na silvestra. Ale kdyz chces v cervenci vypustit kocku na chate na zahradu ti jsou „silvestrovske kapky“ kapanek k hounu.:-)
@KackaDoup píše:
Taky cibulove bagety, a rustikalni, nemaji konkurenci..a naslo by se toho i vice.
Pečivo v Globusu je taky bomba ![]()
@Tereza01 píše:
@Hanka79 to bohuzel jo:-( obcas bych chtela aby si me nevsimaly. No kapky proti ohnostrojum sklidni ty zvirata takze nejsou tak vynervovane na silvestra. Ale kdyz chces v cervenci vypustit kocku na chate na zahradu ti jsou „silvestrovske kapky“ kapanek k hounu.:-)
Ja bych pochopila, kdyby se snazila oblnout starsi lidi s tema kapkama, ale mladou holku?
a beztak je to k nicemu, nebo aspon my mela pro pejska prasky, kvuli silvestru, aby to jako zaspal a nic, neusnul ![]()
Tesco a Albert hned za těmi třemi
¨
Globus, Makro, občas Kauf… Hodně nakupuji v zahraničí.