Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Menora ne opravdu, u nás nakupovali a dost se sjížděli z vesnic..trochu jiná mentalita…a je to ale tak 5 let zpět, Kaufland byl tenkrát otevřen asi 2.měsíce.
Jeste k ochotnosti a iq NEKTERYCH prodavacek. Sla jsem v pul devate vecer nakoupit meli melouny a ma teho chut
si ho zadala. Jenze predstava ze 3km domu tahnu meloun co ma 4kila me moc nelakala. Ptala jsem se prodavacky zda mi jeden muze rozpulit odvetila ze na to je pozde ze by druhou pulku neprodali(nas zakaznik naz pan dostal sice na frak ale lze to pochopit) tak jsem sla najit „lehci“ ovoce:-) a u melounu stala holka s klukem a resili ze ten meloun koupi zitra ze cely nesni. Protoze jsem otevrena „tlama“ tak jsem pozdravila a domluvila se s nimy ze druhou pulku si rada vezmu. Tak jsme sli k one pani prodavacce zna nam meloun rozpuli. Rekla ze nemuze protoze by druhou pulku neprodali. A ja se ptam KTEROU DRUHOU PULKU MA SAKRA NA MYSLI??? Stali jsme tam vsichni tri a snazili se ji vysvetlit ze zadna pulka nezbude. Nepochodili jsme. Koupili jsme meloun cely dosli cca50m k nim domu kde pulku odkrojili ja jim pulku zaplatila a sli jsme kazdy svou cestou. Ale stale nechapu jak to ta prodavacka udelala ze by ji pulka zbyla
![]()
No dokonce jsme to měli i natočené…Ale říkám je to dávno a ten obchoďák byl nový a lidi při akcích šíleli… ![]()
Důchodci odhazovali hole
A jak ty hole potom zas našli? A neměl někdo nějaký úraz, když odhodil hůl a někoho to praštilo? A ještě jedna věc mě zajímá, nebyli tam i nějací mladší lidé s holemi? Ti si hole nechali? ![]()
Mně se teď vybavil zážitek z jednoho obchodu, kdy jsem úplně vyřízená z práce, doběhla od autobusu nakoupit, za celý den jsem neměla kdy a některé věci jsem potřebovala. Otvírací doba 7-20 h, bylo 19:30 když jsem stála u pokladny spolu s asi dalšími pěti lidmi, a pokladní nahlas prohlásila :„To je hrozný, celej den sedí doma na zadku a večer si najednou vzpomenou, že chtějí nakoupit.“ (Byla neděle). Jsem klidný člověk, ale musela jsem se docela ovládnout, nebyla jsem pomalu schopná ze sebe vypravit ani souvislou větu, jak jsem byla unavená a paní pokladní si vážně myslela, že je snad jediná, kdo chodí i o víkendu pracovat!!!
Příspěvek upraven 15.09.14 v 15:02
@Bohďula píše:
No dokonce jsme to měli i natočené…Ale říkám je to dávno a ten obchoďák byl nový a lidi při akcích šíleli…
To bylo jen jednou a nebo jste to jen jednou natočili? Škoda, taky bych to ráda viděla.
@Tereza01
třeba Kaufland nesmí z hygienických důvodů. Neměli jsme na to prostory… ![]()
@Kobliha51 no na infi jsem měla třeba hůl měsíc… jinak je většinou šlahli do vozíku a valili ![]()
@Kobliha51 no bylo toho kolikrát víc, ale to bylo jen po tajnu…Jenže mobil už mám dávno jiný…ale myslím že pár videi bude na you tube z takových akcí..
@KackaDoup píše:
@Kae ale to neni problem az tak s Lidlem jako s jednotlivcem, cili vedouci..asi nemela den
No jasný, ale určitě se ví že může být spousta žárovek vadných, tak by si to mohli nějak ošéfovat. Třeba těm brigádníkům co tam jsou s ochutnávkami dát na pultík zkoušečku žárovek
Ušetřili by čas zákazníkům i zaměstnancům.
@Bohďula jo jsou mista kde se to nesmi to chapu, ale tady se to normalne dela. Dokonce tam meli jednu ctvrtku pripravenou, bohuzel kvalitou by prispela leda na kompost jedna cast skoro zelena a na druhe strane odchazel z obalu…
@Bohďula jo jsou mista kde se to nesmi to chapu, ale tady se to normalne dela. Dokonce tam meli jednu ctvrtku pripravenou, bohuzel kvalitou by prispela leda na kompost jedna cast skoro zelena a na druhe strane odchazel z obalu…
@KackaDoup píše:
@Kae a i vtom globusu maji pecivo pultove..kdyz se bojis prehrabaneho.
Do Globusu daleko ![]()