Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
15.9.14 11:35
@Menora píše:
V pondělí a ve čtvrtek dopoledne se snažím Lídlu vyhnout. :)

Já se Lidlu vyhýbám pořád. Je to hroznej obchod…

• Citovat
  • Upravit
Menora
15.9.14 11:36
@Krasavicaa píše:

Já mám Lídl ráda, nemám ráda Penny a Billu.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.9.14 11:39
@Krasavicaa píše:

lild je cim dal lepsi…a spousty vyrobku co v nem prodavaji jsou nej..

• Citovat
  • Upravit
543
15.9.14 11:40

@ Hanka79 hsi mi pripomnela co jsem chtela. Sla jsem v sobotu do alberta. Pro zeli knedlik a uzene moravske-meli v akci. Tak rikam ty zensky u pultu ze bych chtela to uzene ale tri centimetrove platky. Tak 1.Proc? Tak ji rikam ze ho chci ke knedliku.2. Tak tamhle v regalu je vakuovana. Ano jenze ji je skoro kilo ja potrebuju tri platky. Tak velmi neochotne s pohledem umirajici srnky dojde pro nove baleni. Prosim muzete mi to dat bez te patky?(chapu je to taky maso ale je zbytecne tuhe.) za ni byl kybl odrezku z narezaku. 3. To se nemuze. A na otazku co to je za ni v tom kybli-to jsou odrezky ze salamu co nebere narezak. Aha takze patky??? No…ano. Tak budte tak laskava a tuhle k tomu pridejte. Stravila jsem tam 20 minut jen kvuli pos.rane patce. Dokonce si na me zavolala posilu v podobe vedouci… Která me paradoxne zachranila slovy ze jako zakaznik mam pravo si vybrat co chci. No stalo me to „pouze“ cad a nervy. Opravdu se akce vyplatila:-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
15.9.14 11:40
@Menora píše:

Jj tyto tři obchody jsou na špičce těch absolutně nejhorších :pankac:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.9.14 11:45

Za me je nejhorsi albert, ale nedovoluji si pausalne soudit, protoze to je i mistni problem, taky nemam rada kaufland, nej je pro me Globus.Ale ted co se u nas porad stehuje zbozi sem a tam, mirne klesl.

• Citovat
  • Upravit
50124
15.9.14 11:45
@hhrusticka píše:
Jinak dnesni zazitek z Lidlu - rano bitka o detske bundy :lol: Maminy si to tam tahaly z rukou, vsude chudaci deti zkousely bundy.. :roll: Čapla jsem rukavice na úklid a mazala pryč, abych tam ještě nějkou nechytla :lol: :lol: :lol:

U nás naštěstí ne, ale byla jsem tam v 7.45 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
15.9.14 11:46
@Menora píše:

Taky tak, ale místo Billy se vyhýbám Albertu, Billu v okolí vůbec nemáme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
15.9.14 11:47
@KackaDoup píše:
Za me je nejhorsi albert, ale nedovoluji si pausalne soudit, protoze to je i mistni problem, taky nemam rada kaufland, nej je pro me Globus.Ale ted co se u nas porad stehuje zbozi sem a ta, mirne klesl.

To máš asi pravdu. U nás mám ráda jen jeden Albert. Billu nemám ráda tak nějak kompletně. Penny je u nás hrozný, ale u našich je rozhodně na lepší úrovni, tam mi ani nakoupit nevadí. Lídl má úroveň tak nějak všude stejnou. Do Globusu nechodím, Kauflandu také ne. Do Tesca jednou za „100 let“.

• Citovat
  • Upravit
4181
15.9.14 11:48

@Tereza01 Minulou sobotu jsem poprosila prodavace v „lahudakch“ v Albertu, jestli by mi ty parky dal do papiru (který tam ma na pulte vyskladany), a ne do igelit. pytliku (nesnasim to dnesni hazeni uzenin do pytliků).
Tak pry ne. Pry se to nesmí, je na to norma. Norma na uzeniny v igeliťácích.
Jelikoz prodavac sotva mluvil, nedohadovala jsem se a pytlik si pak alespoň hned po zaplaceni rozvázala :zed:
Taky jsem byla otravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
15.9.14 11:48
@Tereza01 píše: @ Hanka79 hsi mi pripomnela co jsem chtela. Sla jsem v sobotu do alberta. Pro zeli knedlik a uzene moravske-meli v akci. Tak rikam ty zensky u pultu ze bych chtela to uzene ale tri centimetrove platky. Tak 1.Proc? Tak ji rikam ze ho chci ke knedliku.2. Tak tamhle v regalu je vakuovana. Ano jenze ji je skoro kilo ja potrebuju tri platky. Tak velmi neochotne s pohledem umirajici srnky dojde pro nove baleni. Prosim muzete mi to dat bez te patky?(chapu je to taky maso ale je zbytecne tuhe.) za ni byl kybl odrezku z narezaku. 3. To se nemuze. A na otazku co to je za ni v tom kybli-to jsou odrezky ze salamu co nebere narezak. Aha takze patky??? No…ano. Tak budte tak laskava a tuhle k tomu pridejte. Stravila jsem tam 20 minut jen kvuli pos.rane patce. Dokonce si na me zavolala posilu v podobe vedouci… Která me paradoxne zachranila slovy ze jako zakaznik mam pravo si vybrat co chci. No stalo me to „pouze“ cad a nervy. Opravdu se akce vyplatila:-) :zed:

Děs, dělá, jak kdyby jí to šlo do kapsy :roll: :zed: Tohle by si třeba v Německu nedovolila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.9.14 11:49

@Menora my mame naprikald ve penny temer kousek od sebe a jsou to uplne jine obchody..s jinym majitelem…a ten rozdil je nebe a dudy :pocitac: takze asi tak.

• Citovat
  • Upravit
Menora
15.9.14 11:50

@KackaDoup U Penny nemám ráda jejich sortiment, nějak si tam nemůžu nikdy vybrat a jak jsem psala, to naše Penny je děs běs.

• Citovat
  • Upravit
50124
15.9.14 11:51
@KackaDoup píše:
Za me je nejhorsi albert, ale nedovoluji si pausalne soudit, protoze to je i mistni problem, taky nemam rada kaufland, nej je pro me Globus.Ale ted co se u nas porad stehuje zbozi sem a tam, mirne klesl.

Za mě je nejlepší Globus (hyper) a Lidl (supermarket) :palec: Nejhorší Albert, Penny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.9.14 11:51

@Krasavicaa A které jsou podle tebe na špičce nejlepších? :-) Já už si říkám, že je to prašť jako uhoď. Takže chodím tam, kde to mám nejblíž :-) Což je momentálně Tesco, Albert a někdy ten Lidl. Ale o kvalitách těchto obchodů si taky iluze zrovna nedělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák