Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Presne. Ano stacil by jeden, jenze oni mysli dopredu. Maji tri deti osm vnoucat a kazdemu vezmou dve lahve plus budou vanoce tak jefmu navic. Olej se nekazi a je hodne drahej. @Manonka jj leky jsou super:-) pred 14dny jsem koupila za 200 na recept prasky na zanet. Po osmi dnech jsem ho dostala znovu a opet musim zaplatit stejnou castku. Tak doufam ze tentokrat vydrzim alespon 14 dni…
@lachtanek11 píše:
@KackaDoup a copak Ty můžeš stíhat nakupovat, když jsi 24hod. denně zde a zaplavuješ svými rozumy všechny diskuze, co tu jsou?
@Litta píše:
A ty to stíháš, když ji tu 24 hodin sleduješ, jestli tu zrovna je a kam všude napsala? To asi vyžaduje mnohem víc času, aby ti náhodou neunikla.
Jezdime nakupovat jedenkrat tydne, jsme z hor, trosku na konci sveta
takze tady muzu sedet jak dlouho chci
holky to je jen nadsazka, samozrejme, ze tady porad nesedim
minuly tyden jsme tady sedela hodne, tedy lezela, byla jsem nemocna, utika to lipe
kdyz je doma milovany muz, nezajima me pc vubec
ale to je me pak smutno po milovanych holkach z nasi diskuse ![]()
@Litta hele nemusi me stihat nakoukne do profilu a vidi kam vsude pisu
to ma jisty
![]()
@KackaDoup píše:
@Litta hele nemusi me stihat nakoukne do profilu a vidi kam vsude pisuto ma jisty
![]()
Tak to jí přeji příjemnou zábavu.
Nebylo by lepší jít ven? Já tohle moralizování vůbec nechápu. O mně by si taky nikdo nemyslel, že chodím do práce, spím 8 hodin a stíhám chodit i po nákupech. ![]()
@Litta hele tahle dama me nenavidi, neda ses tim nic delat, ja ji preji jen to dobre, ale ona si neda pokoj jak tak vidim, doufala jsem ze uz je to minulosti, asi ji to bavi, nebo je ta nenavist opravdu silna, s tim ja ovsem nemuzu nic delat…uz me skousela pomluvit a ocernit v nekolika diskusisch…nenadelam s tim nic..ja proti ni nic nemam…vubec nic.
@Litta a budes se divit ja o tom co jsi psala o sobe taky verim…a vubec nechapu ze t muze napsat, v tehle dobe kdy muze byt online clovek kdekoli..a kdykoli.
@Bohďula píše:
Nebo http://www.youtube.com/watch?…
To je teda opravdu masakr ![]()
A tohle je snad ještě lepší…někteří mají i 5 vozíků
,proboha na co?
http://www.youtube.com/watch?…
@BAZÁREK ANGIE no ak som dobre postrehla, tak to je slovensky Kaufland..
@Anatalia píše:
@BAZÁREK ANGIE no ak som dobre postrehla, tak to je slovensky Kaufland..
To tam máte tak lacino?
Nebo to spíš vypadá dnes zdarma - zítra za peníze
.
@lachtanek11 jsem si myslela ze kdyz je clovek stastny, splni se mu to po cem touzil, tak uz nema potrebu slapat po jinych…o kterych navic VUBEC NIC NEVI.
Příspěvek upraven 15.09.14 v 17:36