Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@catherine100 píše:
Interspary mě štvou strašně, mají tam nejširší řadu bezlaktozových výrobků a za slušné ceny…a takhle nevím, kde to budem kupovat![]()
Je to škoda, Interspar je celkem dobrý obchod, hned po Globusu.
@Krasavicaa píše:
Mě je celkem jedno, že se Špáry rušíPodle mě tam nic moc extra nemají…
Mají…mají tam zatím čisto, což v Albertu není…
@Burj Chalifa píše:
Dokud ho nebudou zákazníci ignorovat a budou mít tržby, tak ho nikdo nezavře.
samo že je to tak, ale co vím, tak stojí většinou u těch lokalit kde se vyskytují obyvatelé velkoubytoven, takže tam se dveře netrhnou, a to jejich prošlé a smrdlavé maso prodají za 50%, vždycky se najde někdo, kdo to „zkusí“
Já třeba nekupuji balene syri v potravinářské folii u pultu…je to nekolikrat prebalovane to co je okorane se odkroji kde je plisen se take odkroji..vyhazuje se to az je to dost citit..takze sýr co ma trvanlivost tyden uz je proslej tyden nez to vyhodi… proto si necham vzdy nakrajet z nove cihle
proste to co se da prebalit tak je 100pro jete:)
@Itany píše:
Já třeba nekupuji balene syri v potravinářské folii u pultu…je to nekolikrat prebalovane to co je okorane se odkroji kde je plisen se take odkroji..vyhazuje se to az je to dost citit..takze sýr co ma trvanlivost tyden uz je proslej tyden nez to vyhodi… proto si necham vzdy nakrajet z nove cihleproste to co se da prebalit tak je 100pro jete:)
@Krasavicaa píše:
Není důležitý, že prodávaj hnusy, je důležitý za jakou cenu. Spousta lidí hledí jen na cenu… A ostatní je nezajímá. Jednou jsem viděla jak rychle zmizelo maso, co mělo ty červený cedulky a ten den to procházelo. Byla toho hora a do 30ti minut tam nebylo nic. A to maso vypadalo tak, že bych ho ani psovi nedala![]()
![]()
Hmm, taky si myslím, že tohle maso je už vždycky alespon „načatý“ když už ne vyloženě zkažený
Nechápu, že si troufnou to prodávat ![]()
@Burj Chalifa píše:
S takovým „prozákaznickým“ přístupem bych tam už ani nepáchla.
Ten přístup mě právě zarazil nejvíc ![]()
@Hanka79 píše:
@SussieS Jo zelene maso je tam „in“…taky jsem si toho nekolikrat vsimla, proto jsem tam uz maso nikdy nebrala a ted uz tam nejezdim nakupovat vubec…
My tam právě maso nikdy nekupovali, a po téhle zkušenosti ani nezačneme ![]()
Ty Spary mě taky štvou, chodila jsem tam ráda. Jak kdyby těch Albertů nebylo všude plno
To je na každým rohu Albert nebo Billa ![]()
Znama dělá přimo ve výrobně a říkala že oni výrobky (salámy) nebalené pošlou do obchodu a co se neprodá tak obchod jim to pošle zpět do výrobny když to už má nějakou plíseň tak se to oškrabe a zabalí a ještě to nějakou dobu vydrží zabalené během níž se to prodá popř. i balené věcí když obchodu toho zustane hodně tak to otvírají a znova balí
@Anonymní píše:
Znama dělá přimo ve výrobně a říkala že oni výrobky (salámy) nebalené pošlou do obchodu a co se neprodá tak obchod jim to pošle zpět do výrobny když to už má nějakou plíseň tak se to oškrabe a zabalí a ještě to nějakou dobu vydrží zabalené během níž se to prodá popř. i balené věcí když obchodu toho zustane hodně tak to otvírají a znova balí
Neříkám, že to není možný, ale u těch salámů co kupuju já, to tak určitě není
Voní krásně a vydrží čerstvé dlouho.
A jestli v druhé části příspěvku myslíš takové ty balené věci přímo z marketu, do takového toho igelitu, tak to jsem si všimla, že ty často smrdí.
@catherine100 píše:
když jsem chvíli strávila ve Španělsku, tak tam bylo super, jak na trzích, tak obchodech, ti cokoliv co si člověk vybíral, dali ochutnat…ovoce, sýry, salámy, saláty apod. ještě si s tebou popovídali a bylo to super, tam jsem se na nákupy skoro těšila
to věřím, že tam se pěkně nakupovalo ![]()
Tak já musím napsat že co se týká masa a uzenin tak nedám dopustit na Globus. Albert je hnus. Vakuované kupuju málo a když tak v Penny nebo Lidlu.
Jinak co se týká pečiva - nebaleného - nechtějte vědět kolikrát spadne rohlík nebo chleba na zem - než se dostane k vám…při výrobě, přepravě, nemáte jistotu ani tam kde ty prodejny mají vlastí pekárnu - i tam jim to padá na zem…
ochutnávání ovoce a zeleniny - to se uhlídat nedá, musel by tam neustále stát někdo ze zaměstnanců.
A jinak často záleží ne přímo na tom řetězci, ale na konkrétní prodejne, přesněji na hlavním pracovníkovi toho daného úseku a pak samožřejmě hlavní slovo má ředitel/ka prodejny.
Jezis ted jsem si to precetla a ja napsala syry s i:) se picnu…
Ono je to jednoduche to co je znacka obchodu maso…atd…a da se to prebalit tak to prebalej…prosle maso je na sekanou akorad:)
A olezle uzeniny nebo plesnive se omyjou potrou olejem a sup zpet na prodejnu…jogurty co jsou nafoukle se propicnou spendlikem ajeto:)
@mom.kri píše:
Tak já musím napsat že co se týká masa a uzenin tak nedám dopustit na Globus. Albert je hnus. Vakuované kupuju málo a když tak v Penny nebo Lidlu.
Jinak co se týká pečiva - nebaleného - nechtějte vědět kolikrát spadne rohlík nebo chleba na zem - než se dostane k vám…při výrobě, přepravě, nemáte jistotu ani tam kde ty prodejny mají vlastí pekárnu - i tam jim to padá na zem…ochutnávání ovoce a zeleniny - to se uhlídat nedá, musel by tam neustále stát někdo ze zaměstnanců.
A jinak často záleží ne přímo na tom řetězci, ale na konkrétní prodejne, přesněji na hlavním pracovníkovi toho daného úseku a pak samožřejmě hlavní slovo má ředitel/ka prodejny.
Já pečivo obecně nerada nakupuju. Jednak vím, co se s ním nejspíš děje, než se dostane až na můj stůl a navíc je druhý den téměř nepoživatelné, s tím, že jsem z něj nejednou cítila plíseň už druhý den ráno.
@Itany píše:
Jezis ted jsem si to precetla a ja napsala syry s i:) se picnu…
Ono je to jednoduche to co je znacka obchodu maso…atd…a da se to prebalit tak to prebalej…prosle maso je na sekanou akorad:)
A olezle uzeniny nebo plesnive se omyjou potrou olejem a sup zpet na prodejnu…jogurty co jsou nafoukle se propicnou spendlikem ajeto:)
Mas fuk, se obcas stane kazdymu, ze udela nekde chybu
JInak uz toho snad nechte nebo nebudu vubec nic jist
ja kdyz to ctu, tak se ze mne pomalu snad i stane vegetarian ![]()
Ja i slysela, ze treba ve vyrobne kde se delaji mouky behaj mysi, namelou tam buh vi co, do presnidavek davaj i shnily jablka apod…proste neni jistota v nicem nez v tom co si doma clovek udela sam ![]()
@Hanka79 jenze aby si to udelala doma potrebujes nejake suroviny. Ty bud koupis nebo vypestujes. Pokud koupis nevíš co v nich je. Pokud je pestujes bud hnojis nebo ne. Pokud hnojis chemii nevis co v ni je a pokud nehnojis nebo hnojis prirodne tve suroviny stejne nebudou uplne „ciste“ diky splodinam v ovzdusi, kys. dešťům a to nemluvim o tom co skodliveho se tam muze dostat z pudy… Bohuzel co jsme „zaseli“ to „sklizime“.
Btw. Největší sajrajt i kdyz neni prosly je taveny syr. Obsahuje spoustu tavicich soli ktere zatezuji organismus a ucpava cevy. Jeden trojuhelnicek na rohliku(chlebu) obsahuje denni davku solí pro dítě. Navic se diky nim nemuze vstrebavat vapnik a naopak jeste „krade“ ten z tela.