Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
5.9.14 13:50
@ulice píše:
Kulicku taky ochutnam, kdyz si nejsem jista, ze bude chutove ok, kupuju draje, bez pecek, tak chci, aby bylo dobre :nevim: Casto se mi stavalo, ze se to fakt nedalo jist a vyhazovat 2 kila vina-je nas hodne-fakt uz nebudu…pripada mi to jednodusi nez to pak nechat prodavacku stornovat po ochutnani za pokladnou :think: :nevim:…vim, ze to neni koser, ale mam spatne zkusenosti…jine ovoce samozrejme neochutnavam, ale u vina mi ta jedna kulicka nepripada tak zasadni

Zrovna včera jsem v obchodě vybírala víno, bylo tam více druhů. Prošlo asi 5 lidí, každý ochutnal kuličku a odešel. Tak jsem si říkala jestli je to víno špatné či ochutnávají jen ze zvyku :think:. Dva z nich si vzali kuličku z košíků, kde byla cena za košík. Tak jsem si říkala kolik v tom košíku za tu stejnou cenu bude vína, až si to někdo odnese domů. Což nemyslím na tebe, že ochutnáváš z navážených košíků, aby to nebylo špatně pochopeno. Jen mi to ochutnávání včera fascinovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.9.14 13:59

@meduzza Toho jsem si taky nekolikrat vsimla, ale to uz je u nekterych lidi normalni, a neni to jen u vina, jsou to jahody, tresne apod. Kdyz je to volne lezici tak prosim, ale brat to z tech vanicek, kde to je uz navazeny, tak to je prasarna… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
5.9.14 14:22
@Hanka79 píše:
@meduzza Toho jsem si taky nekolikrat vsimla, ale to uz je u nekterych lidi normalni, a neni to jen u vina, jsou to jahody, tresne apod. Kdyz je to volne lezici tak prosim, ale brat to z tech vanicek, kde to je uz navazeny, tak to je prasarna… :roll:

Jeden můj známý ochutnával i mandarinky :roll: byla ostuda s nám někam chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.9.14 20:37

@Tečička Taky dobry no :) :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 22:51
@PetaP píše:
Nevím no, kupuju balené pečivo v M&S, jinak peču doma nebo v pekařství..

na nebalené šahají zakaznicí bez rukavic na balené šahají prodavačí, kteří to bali povětšinou s rukavicemi, ale je to horší než nebalené. nemohu říct proč, ale nikdo koho znám a dělá nebo dělal v potravinách si nekupuje nic baleného, sýry, salamy, pečivo atd..

• Citovat
  • Upravit
4398
5.9.14 23:32
@Anonymní píše:
na nebalené šahají zakaznicí bez rukavic na balené šahají prodavačí, kteří to bali povětšinou s rukavicemi, ale je to horší než nebalené. nemohu říct proč, ale nikdo koho znám a dělá nebo dělal v potravinách si nekupuje nic baleného, sýry, salamy, pečivo atd..

Tak jestli nevis proc :nevim: To, ze to nekupuji nic neznamena, vetsina lidi kupuje pultove, protoze je levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 23:34
@ulice píše:
Tak jestli nevis proc :nevim: To, ze to nekupuji nic neznamena, vetsina lidi kupuje pultove, protoze je levnejsi.

vím proč, ale jsem vazana smlouvou, ale je to v horším stavu neř nebalené, ošahané od zakazníku

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
5.9.14 23:38
@Anonymní píše:
vím proč, ale jsem vazana smlouvou, ale je to v horším stavu neř nebalené, ošahané od zakazníku

Tak nás pouč… stejně jsi anonym :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
4398
6.9.14 00:20
@Anonymní píše:

Ty mě se to nějak nezdá :think: Jasný,že i mezi vakuově balenýma se najdou hnusny,šunky co plavou ve vodě atd.,ale já kupuju kvalitní výrobky,hned vidím složení,výrobce,trvanlivost a narozdíl od pultových se mi nestane,že šunka divně „voní“ :nevim:
U pultových se mi stane i u řezníka,že jsi nejsem jistá,v jakémkoliv supermarketu už se mi to stalo,že pultový sýr nebo šunka byl minimálně na hraně :nevim: Nejspíš omytej v octu,jak tady psali :poblion:
U balených se taky stane,ale hodně málo a myslím,že to je spíš špatným skladováním :think: Teda myslím ty vakuově balený už od výrobce a ne ty co nakrájí a zabalí market-to věřím,že je to z bláta do louže…
Prostě si myslim,že u těch pultových je mnohem jednoduší odříznout plísen,omejt v octu,smíchat starej salám s novým atd.

@Krasavicaa píše:

Jo, taky by mě to zajímalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.9.14 00:20
@Krasavicaa píše:

No jasne, proc by to nemohla napsat, myslim, ze je vsude stejne a navic anonymne o nic nejde ne :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.9.14 00:24

My taky dome kupujeme spis baleny, ale ne ty co bali ten obchod, ale treba vysocinu od jine firmy nebo tak, nevim jak to popsat :mrgreen: treba v lidlu uzeniny nemaj a prodavaj jen baleny, tam se nakupuje nejlip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
6.9.14 00:28

Dnes jsem byla v obchode v Rakousku v jednom obyčejnem levnem diskontu a tam meli u pečiva klesticky a igelitové rukavice a prosbu, aby to lide brali jen tímto. Vsichni to dodržovali. Je to jednoduche a je to o lidech.
Krome toho tam taky meli mnohem vetsi a lepsi vyber potravin. Bohužel ani 25 let po revoluci nejsme tam co oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.9.14 08:36
@veria píše:
Dnes jsem byla v obchode v Rakousku v jednom obyčejnem levnem diskontu a tam meli u pečiva klesticky a igelitové rukavice a prosbu, aby to lide brali jen tímto. Vsichni to dodržovali. Je to jednoduche a je to o lidech.
Krome toho tam taky meli mnohem vetsi a lepsi vyber potravin. Bohužel ani 25 let po revoluci nejsme tam co oni.

měla jsem možnost nakupovat potraviny v USA. Obrovský výběr, čerstvé, neobohacené éčky. Návrat domů a znechucení. České prase všechno spase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.9.14 08:42

@meduzza já tohle ochutnávání v našich supermarketech taky nechápu…ALE je naprd zas koupit kilo vína a pak zjistit, že je kyselé jak šťovík…když jsem chvíli strávila ve Španělsku, tak tam bylo super, jak na trzích, tak obchodech, ti cokoliv co si člověk vybíral, dali ochutnat…ovoce, sýry, salámy, saláty apod. ještě si s tebou popovídali a bylo to super, tam jsem se na nákupy skoro těšila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.9.14 08:48
@catherine100 píše:
@meduzza já tohle ochutnávání v našich supermarketech taky nechápu…ALE je naprd zas koupit kilo vína a pak zjistit, že je kyselé jak šťovík…když jsem chvíli strávila ve Španělsku, tak tam bylo super, jak na trzích, tak obchodech, ti cokoliv co si člověk vybíral, dali ochutnat…ovoce, sýry, salámy, saláty apod. ještě si s tebou popovídali a bylo to super, tam jsem se na nákupy skoro těšila :pankac:

Vzhledem k pochybné kvalitě potravin a ovoce v našich krámech nevidím v ochutnání bobule vína nebo jahody opravdu žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák