Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
4.9.14 18:36
@veru138 píše:
inak dneska jsem byla v Lidlu a co jsem tak četla tuhle diskuzi, tak jsem si hlídala vozejk a zboží v něm :mrgreen:

Byla bitva??? 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
4.9.14 19:16

Tak jste me vydesily s tou výměnou tubiček v barvě na vlasy.. Dneska jsem si ji zrovna kupovala, tak jserm hned běžela zkontrolovat, jestli tam nemám černou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
4.9.14 19:23
@hhrusticka píše:
Tak jste me vydesily s tou výměnou tubiček v barvě na vlasy.. Dneska jsem si ji zrovna kupovala, tak jserm hned běžela zkontrolovat, jestli tam nemám černou :lol:
černá by mi nevadila, alespoň bych na socce zapadla :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.9.14 19:52
@luciekal píše:
Opravdu nesnáším když někdo ohmatává rohlíky holou rukou. Osobně mám ráda ty hodně měkké rohlíky ne ty uplně vypečené takže taky na ně sáhnu, ale předtím si navleču igelit. pytlík. A taky nechápu ty lidi co si vezmou chleba a bez sáčku ho položí do košíku. brr
V kauflandu mě taky otvírala prodavačka zubní pastu.

ty ochmatávače bez pytlíku taky nesnáším, taky na to sahám jen pytlíkem..a ty prasata, co hodí chleba do vozíku bez pytlíku, to jsem taky párkrát viděla, a nechápu 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.9.14 19:56

@Antonie Bolavá píše:… - kdyby ty pokladní chtěly snížit manko, tak by to přece musely dělat schválně, ne? - :-mohou markovat totéž zboží několikrát i omylem, - nikde neříkám, že by to bylo schválně. Ale výsledek je tentýž.
K dalšímu Tvému bodu… - Jak si myslíš, že ti namarkuje víc, když jen sjíždí ty kódy? Ona nemá šanci si k té cifře přihodit nulu. Vyjede tam ta cena, kterou má v počítači. Takže ty „výmluvy“ asi budou pravdivé. Ona prostě jen sedí za pokladnou a markuje, ona nechodí po obchodě…
K té nule navíc - neříkám, že zrovna toto projela přes kód, často se stane, že
jí to prostě kód nevezme, takže položku zadá ručně, přes numerickou klávesnici. To vidím docela často, zejm. v Bille.
A to, že se vymlouvají, neříkám, že přímo pokladní. Sice se většinou obracím na pokladní, někdy i na informace. Nikdy nikomu nenadávám, vždyse se slušně domáhám svého. Připouštím, že jsem vše měla popsat podrobněji, ale zdálo se mi to srozumitelné a psát o tom více, zahltím diskuzi. Nenadávala jsem nikdy nikomu, ani v případě, kde by mě bývali ošidili o těch 600 Kč, naopak jsem řekla, že chápu, zejm. když pokladní má frontu. Ještě musím popsat, co se mi stalo v Tescu, právě asi díky frontě u pokladny. Při koupi blúzy jsem si nevšimla, že mi neudělali odkódování. Ve dveřích mi nákup začal pípat. U východu náhodou nikdo nebyl, tak jsem šla domů. Až tam jsem si zkontrolovala účtenku (což většinou dělám hned za pokladnami). Až po 3 dnech při další návštěvě supermarketu jdu nejprve k informacím, (již se za mnou hnala ostraha, protože jsem zase"pípala"). Když pracovník ostrahy viděl, že vytahuji účtenku a blúzu (neodkódovanou), upustil od mého hlídání. Pracovnice na informacích mi s klidem zboží odkódovala, ani nekontrolovala účtenku a ještě se mi omluvila s tím, že pokladní buďto zapomněla, nebo vzhledem k frontě se tímto nezdržovala. Ani jsem to nekomentovala, i když jsem měla na jazyku říci, že kvůli tomu, aby se ona nezdržovala, já se tam táhnu kvůli tomu zbytečně. Ale možná, že jde o jejich další chytrý tah, aby se k nim zákazníci museli vracet kvůli odkódování (pokud tedy zrovna kód nejde odstřihnout jako v tomto případě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.9.14 19:57
@Litta píše:
Stejně je vtipné, že řetězcům se nelíbí, že lidé podvádějí se šlehačkou a zubní pastou, ale sami si hrají s trvanlivostí, plísní, falešnými akcemi,… Jeden z těch dvou musí přestat, což je ovšem utopie, ale jinak je to fér. :nevim:

no tak fér, slušnej člověk je akorát oběť hypermakketů, podvody dělá doufám hodně malý procento lidí, ale ty jejich sračičky jedí i obyčejní poctiví lidé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.9.14 20:46
@slavuska1 píše:
no tak fér, slušnej člověk je akorát oběť hypermakketů, podvody dělá doufám hodně malý procento lidí, ale ty jejich sračičky jedí i obyčejní poctiví lidé :?

Ještě ke všemu. :mrgreen: Proto mi ti podvodníci v obchodech nevadí, já to prodejcům přeji. Jen se to nesmí dotknout ostatních spotřebitelů (vyměněné obsahy, zničené a pak nevědomky koupené…) :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 21:48
@slavuska1 píše:
no tak fér, slušnej člověk je akorát oběť hypermakketů, podvody dělá doufám hodně malý procento lidí, ale ty jejich sračičky jedí i obyčejní poctiví lidé :?

PROSIM O ZACHOVANI ANONYMITY
pred nekolika lety jsem prodavala v potravinach.Kdyz byly parky oslizle a olepene lehce nacichle, musely jsme je pres noc namacet do octove vody.Rano vypadali jako cerstve. :poblion: Postupem casu se mi to zacalo hnusit vic a vic a bylo mi neskutecne lito tech lidi hlavne duchodcu, co si to koupily. Takze jsme to nekonec delala tak, ze jsem jim naznacila ze tyhle parky nechutnaji moc dobre a pak jsem se zacala bourit, ze jsem je odmitala namacet. Stalo to za to. Kolegyne se zacly pridavat a parky se rovnou odepisovyly a vyhazovaly. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8414
4.9.14 21:53
@Anonymní píše:
pred nekolika lety jsem prodavala v potravinach.Kdyz byly parky oslizle a olepene lehce nacichle, musely jsme je pres noc namacet do octove vody.Rano vypadali jako cerstve. :poblion: Postupem casu se mi to zacalo hnusit vic a vic a bylo mi neskutecne lito tech lidi hlavne duchodcu, co si to koupily. Takze jsme to nekonec delala tak, ze jsem jim naznacila ze tyhle parky nechutnaji moc dobre a pak jsem se zacala bourit, ze jsem je odmitala namacet. Stalo to za to. Kolegyne se zacly pridavat a parky se rovnou odepisovyly a vyhazovaly. :pankac:

Humus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.9.14 23:18
@Anonymní píše:
pred nekolika lety jsem prodavala v potravinach.Kdyz byly parky oslizle a olepene lehce nacichle, musely jsme je pres noc namacet do octove vody.Rano vypadali jako cerstve. :poblion: Postupem casu se mi to zacalo hnusit vic a vic a bylo mi neskutecne lito tech lidi hlavne duchodcu, co si to koupily. Takze jsme to nekonec delala tak, ze jsem jim naznacila ze tyhle parky nechutnaji moc dobre a pak jsem se zacala bourit, ze jsem je odmitala namacet. Stalo to za to. Kolegyne se zacly pridavat a parky se rovnou odepisovyly a vyhazovaly. :pankac:

tak to mě překvapuje, nečekala bych, že se obchod nechá vydírat zaměstnankyněma, kterých může mít na každém prstě 10 8o to vydírat teď nemyslím ve zlém, dělaly jste to správně.
jinak sjem fakt ráda, že už pultové uzeniny nekupuju, jen vakuové, německé výroby, určené i původně pro německý trh, takže okolo 90 procent masa, a o dost levnější než tamhle v Bille :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
5.9.14 00:05
@slavuska1 píše:
tak to mě překvapuje, nečekala bych, že se obchod nechá vydírat zaměstnankyněma, kterých může mít na každém prstě 10 8o to vydírat teď nemyslím ve zlém, dělaly jste to správně.
jinak sjem fakt ráda, že už pultové uzeniny nekupuju, jen vakuové, německé výroby, určené i původně pro německý trh, takže okolo 90 procent masa, a o dost levnější než tamhle v Bille :pankac:

Kde je kupuješ? A jak poznáš, že jsou původně určený do DE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.9.14 00:22
@ulice píše:
Kde je kupuješ? A jak poznáš, že jsou původně určený do DE?

v obchodech, kam by většina lidí nevlezla, v Levných potravinách :mrgreen: jo, suchý věci tam mají často prošlý, ale uzeniny tam mívají zásadně čerstvý, vakuový, co platí 1-3 týdny, a za pár šupů. pro německý trh, protože jsou tam etikety v němčině, a vedle neuměle přelepený český překlad. většinou jsou to tedy tvarový zmetky, což tomu ale na chutí vůbec neubere. třeba sekaná, a vynikající, kam se na ni hrabe ta z globusu, v balení samé patky, ale za 50kč kilo. masa okolo 85 procent. a minule jsem v Běchovicích koupila vídeňský párky, 92 procent masa, za 60kč kilo. akorát měly občas trochu podivný tvar, každý párek jinak velký a tlustý, občas střevo hůř naplněné. a šunku od kosti, 88procent, taky 60kč kilo.. bylo to vakuový, a dost nesourodý, těžko oddělitelný plátky. ale chuť je opravdu luxusní, je to hezky vońavý, mňamka, nejde to s českýma srovnat. u nich by to asi nikdo nekupoval, patky sekaný, a tak. tak to vozí k nám, začerstva, i když to rozbalím poslední den expirace, voní to pořád hezky. jinde fakt už nenakupuju, i když hodně lidí tam nechodí, protože si mylně myslí, že se tam prodávají jen prošlý sračky :) to tam mají taky, ale to nekupuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
5.9.14 00:36
@Anonymní píše:

Dělalo se to před 30, 20,10 lety a dělá se to stále…nic nového. Takže v podstatě při pultovém prodeji nikdy nevíš, jestli zrovna to co kupuješ se nekoupalo v octové lázni, nebo se z toho nedrhla plíseň kartáčem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
5.9.14 08:51
@slavuska1 píše:
v obchodech, kam by většina lidí nevlezla, v Levných potravinách :mrgreen: jo, suchý věci tam mají často prošlý, ale uzeniny tam mívají zásadně čerstvý, vakuový, co platí 1-3 týdny, a za pár šupů. pro německý trh, protože jsou tam etikety v němčině, a vedle neuměle přelepený český překlad. většinou jsou to tedy tvarový zmetky, což tomu ale na chutí vůbec neubere. třeba sekaná, a vynikající, kam se na ni hrabe ta z globusu, v balení samé patky, ale za 50kč kilo. masa okolo 85 procent. a minule jsem v Běchovicích koupila vídeňský párky, 92 procent masa, za 60kč kilo. akorát měly občas trochu podivný tvar, každý párek jinak velký a tlustý, občas střevo hůř naplněné. a šunku od kosti, 88procent, taky 60kč kilo.. bylo to vakuový, a dost nesourodý, těžko oddělitelný plátky. ale chuť je opravdu luxusní, je to hezky vońavý, mňamka, nejde to s českýma srovnat. u nich by to asi nikdo nekupoval, patky sekaný, a tak. tak to vozí k nám, začerstva, i když to rozbalím poslední den expirace, voní to pořád hezky. jinde fakt už nenakupuju, i když hodně lidí tam nechodí, protože si mylně myslí, že se tam prodávají jen prošlý sračky :) to tam mají taky, ale to nekupuju :pankac:
dik za tip, musim priznat, ze to by me nenapadlo, myslela jsem, ze tam prodavaji neorigo napodobeniny potravin znamych znacek, prosle veci a buh vi co jeste :mrgreen: Jsem si vzdycky myslela, ze by mi z toho mohlo byt blbe :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
5.9.14 08:51
@BAZÁREK ANGIE píše:
Dělalo se to před 30, 20,10 lety a dělá se to stále…nic nového. Takže v podstatě při pultovém prodeji nikdy nevíš, jestli zrovna to co kupuješ se nekoupalo v octové lázni, nebo se z toho nedrhla plíseň kartáčem :lol:.

Presne, proto to nekupuju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák