Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19200
4.9.14 16:55
@Anonymní píše:
anonymita píšu něco co bych jsem neměla psát
pracuji v potravinách a to že lidé šahají na pečivo rukama bez rukavic ( u nás to jsou vyjimky) ale i tak to jsem nechtěla říct..spíš tohle by mi nevadilo vy nevíte co se děla s temi potravinami než přijdou k zakazníkum…a balené je ještě horší než nebalené a ošahané od zakazníku

Nevím no, kupuju balené pečivo v M&S, jinak peču doma nebo v pekařství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.9.14 16:55

Jooo nakousana nektarinka v rozbalenem kilovem baleni. Nekdo chtel ochutnat. Pecky od tresni jsme nachazeli uplne vsude, nakousane svestky. Napul snezene pecivo pohazene po regalech. Minule jsem mezi zbozim nasla nakousanou koblihu a do toho zapichnuty pul rohliku - kobliha vyjezena jen tu marmeladu.
Vypite energetaky, krade se i maso, ktere je vakuovane balene. A jak? Mame tam i masnu, roztrhnou obal, vyndaji do pytliku a tvrdi, ze to maji od vedle :-D
Ale jo lidi jsou prasata nevychovany!

A k paste na zuby v Kauflandu. Dela se to proto, ze si lidi vymeni levnejsi za drazsi. Ale uz si vsimnete, ze jsou zavreny na pevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.9.14 16:59

Do vicka od slehacky se daji schovat kalhotky. Do casopisu nebo spis novin, kdyz je program date casopis. Jej takovych veci se da schovat. Kontrolovat to proste musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.9.14 17:07

@anubis25 ja tohle vim taky jsem prodavala. A to co lidi dokazou je az nezkutecne. Jednou jsme chytili pani(30-35) ktera na sebe v kabince nasoukala 18spodnich kalhotek a do rukavu zimni bundy mezi vrsek a vlozku shovala 4podprsenky. Jennze vsechno melo kody ktere vystrihla takze vse znehodnotila bohuzel vzala jednu podprsenku drazsi a tam jsme museli vsouvat papirovi piskaci kod i do diry na vycpavky. A doky tomu sme ji chytli. Kdyby ty kur.vy zlodejsky venovali takove usili praci byly by v baliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.9.14 17:09

Stejně je vtipné, že řetězcům se nelíbí, že lidé podvádějí se šlehačkou a zubní pastou, ale sami si hrají s trvanlivostí, plísní, falešnými akcemi,… Jeden z těch dvou musí přestat, což je ovšem utopie, ale jinak je to fér. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
4.9.14 17:14

Tak se tak dneska prochazim po drogerii a koukam co maji. Vlezu z jedne ulicky a co nevidim. Prodavacka se maze detskym telovym mlekem. 8o Pak si me vsimla honem zavrit a vratit do regalu. Asi si myslela, ze kdyz se otoci zady neuvidim, ze si jeste cucha k ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.9.14 17:15
@Litta píše:
Stejně je vtipné, že řetězcům se nelíbí, že lidé podvádějí se šlehačkou a zubní pastou, ale sami si hrají s trvanlivostí, plísní, falešnými akcemi,… Jeden z těch dvou musí přestat, což je ovšem utopie, ale jinak je to fér. :nevim:

Me spis fascinuje, jak si to ti lidi muzou dovolit. Ja bych si to nemohla dovolit. Uz jen z toho, zr kdyby me nekdo videl nedej boze me chytili, takova ostuda, potupa. Hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.9.14 17:17

@alexxa to už nééé, to je fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.9.14 17:18

@palapa já bych se prozradila sama, bych se furt otáčela a třepala se strachy že by po mně šli už jen preventivně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
4.9.14 17:29

@PetaP no fakt ze jo, v duchu jsem si rekla no to je kr.ava a sla jsem.Ted uz vim, kde kosmetiku nekupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.9.14 17:33

@alexxa jenže takovýhle ***** můžou bejt fakt všude, to už je fakt vrchol no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 18:03
@alexxa píše:
@PetaP no fakt ze jo, v duchu jsem si rekla no to je kr.ava a sla jsem.Ted uz vim, kde kosmetiku nekupovat.

to ale neni kde…to je o lidech, myslis ze specialne v DM, to delaji vsechny prodavacky?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.9.14 18:04

Me vadi deodoranty…kazdy jde splichne pricichne, kdyz to tak udela deset lidi je ctvrtka pryc..nebo kazdy vezme nejaky jiny a jsou praticky vsechny nacle. :pocitac:
ja to delam tak, ze si najdu stejnou kulicku, a prcichnu si k ni.

• Citovat
  • Upravit
17630
4.9.14 18:05
@KackaDoup píše:
Me vadi deodoranty…kazdy jde splichne pricichne, kdyz to tak udela deset lidi je ctvrtka pryc..nebo kazdy vezme nejaky jiny a jsou praticky vsechny nacle. :pocitac:
ja to delam tak, ze si najdu stejnou kulicku, a prcichnu si k ni.

noaspoň kdyby to nedělali s těma tuhýma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.9.14 18:10

@Antonie Bolavá tak to uz je vrchol demence :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie