Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
anonymita píšu něco co bych jsem neměla psát
pracuji v potravinách a to že lidé šahají na pečivo rukama bez rukavic ( u nás to jsou vyjimky) ale i tak to jsem nechtěla říct..spíš tohle by mi nevadilo vy nevíte co se děla s temi potravinami než přijdou k zakazníkum…a balené je ještě horší než nebalené a ošahané od zakazníku
Nevím no, kupuju balené pečivo v M&S, jinak peču doma nebo v pekařství..
Jooo nakousana nektarinka v rozbalenem kilovem baleni. Nekdo chtel ochutnat. Pecky od tresni jsme nachazeli uplne vsude, nakousane svestky. Napul snezene pecivo pohazene po regalech. Minule jsem mezi zbozim nasla nakousanou koblihu a do toho zapichnuty pul rohliku - kobliha vyjezena jen tu marmeladu.
Vypite energetaky, krade se i maso, ktere je vakuovane balene. A jak? Mame tam i masnu, roztrhnou obal, vyndaji do pytliku a tvrdi, ze to maji od vedle ![]()
Ale jo lidi jsou prasata nevychovany!
A k paste na zuby v Kauflandu. Dela se to proto, ze si lidi vymeni levnejsi za drazsi. Ale uz si vsimnete, ze jsou zavreny na pevno.
Do vicka od slehacky se daji schovat kalhotky. Do casopisu nebo spis novin, kdyz je program date casopis. Jej takovych veci se da schovat. Kontrolovat to proste musi.
@anubis25 ja tohle vim taky jsem prodavala. A to co lidi dokazou je az nezkutecne. Jednou jsme chytili pani(30-35) ktera na sebe v kabince nasoukala 18spodnich kalhotek a do rukavu zimni bundy mezi vrsek a vlozku shovala 4podprsenky. Jennze vsechno melo kody ktere vystrihla takze vse znehodnotila bohuzel vzala jednu podprsenku drazsi a tam jsme museli vsouvat papirovi piskaci kod i do diry na vycpavky. A doky tomu sme ji chytli. Kdyby ty kur.vy zlodejsky venovali takove usili praci byly by v baliku.
Stejně je vtipné, že řetězcům se nelíbí, že lidé podvádějí se šlehačkou a zubní pastou, ale sami si hrají s trvanlivostí, plísní, falešnými akcemi,… Jeden z těch dvou musí přestat, což je ovšem utopie, ale jinak je to fér. ![]()
Tak se tak dneska prochazim po drogerii a koukam co maji. Vlezu z jedne ulicky a co nevidim. Prodavacka se maze detskym telovym mlekem.
Pak si me vsimla honem zavrit a vratit do regalu. Asi si myslela, ze kdyz se otoci zady neuvidim, ze si jeste cucha k ruce.
@Litta píše:
Stejně je vtipné, že řetězcům se nelíbí, že lidé podvádějí se šlehačkou a zubní pastou, ale sami si hrají s trvanlivostí, plísní, falešnými akcemi,… Jeden z těch dvou musí přestat, což je ovšem utopie, ale jinak je to fér.
Me spis fascinuje, jak si to ti lidi muzou dovolit. Ja bych si to nemohla dovolit. Uz jen z toho, zr kdyby me nekdo videl nedej boze me chytili, takova ostuda, potupa. Hruza
@palapa já bych se prozradila sama, bych se furt otáčela a třepala se strachy že by po mně šli už jen preventivně..
@PetaP no fakt ze jo, v duchu jsem si rekla no to je kr.ava a sla jsem.Ted uz vim, kde kosmetiku nekupovat.
@alexxa jenže takovýhle ***** můžou bejt fakt všude, to už je fakt vrchol no
Me vadi deodoranty…kazdy jde splichne pricichne, kdyz to tak udela deset lidi je ctvrtka pryc..nebo kazdy vezme nejaky jiny a jsou praticky vsechny nacle. ![]()
ja to delam tak, ze si najdu stejnou kulicku, a prcichnu si k ni.
@KackaDoup píše:
Me vadi deodoranty…kazdy jde splichne pricichne, kdyz to tak udela deset lidi je ctvrtka pryc..nebo kazdy vezme nejaky jiny a jsou praticky vsechny nacle.
ja to delam tak, ze si najdu stejnou kulicku, a prcichnu si k ni.
noaspoň kdyby to nedělali s těma tuhýma ![]()