Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
3.9.14 21:07

@Helga2 a myslíš, že takové pokladní záleží na tom, aby obchodní řetězec, ve kterém pracuje, neměl manko? Jako tak moc, že kvůli tomu schválně okrade zákazníka? Tomu tedy říkám solidarita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 21:11
@Antonie Bolavá píše:
@Helga2 a myslíš, že takové pokladní záleží na tom, aby obchodní řetězec, ve kterém pracuje, neměl manko? Jako tak moc, že kvůli tomu schválně okrade zákazníka? Tomu tedy říkám solidarita :mrgreen:

Asi moc nezáleží, ale záleží jí na pracovním místu…

• Citovat
  • Upravit
17630
3.9.14 21:15
@Krasavicaa píše:
Asi moc nezáleží, ale záleží jí na pracovním místu…

aha. Takže fakt schválně markujou některý věci dvakrát, protože je k tomu někdo nutí, jo? To je divný. Mně se párkrát stalo, že mi pokladní něco namarkovala dvakrát, já si toho ani nevšimla a ona hned bez vyzvání volala vedoucí, aby to stornovala. To si tedy musím příště všimnout, jestli tam pak ještě bude pracovat, když je tak nechutně poctivá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 21:17
@Antonie Bolavá píše:
aha. Takže fakt schválně markujou některý věci dvakrát, protože je k tomu někdo nutí, jo? To je divný. Mně se párkrát stalo, že mi pokladní něco namarkovala dvakrát, já si toho ani nevšimla a ona hned bez vyzvání volala vedoucí, aby to stornovala. To si tedy musím příště všimnout, jestli tam pak ještě bude pracovat, když je tak nechutně poctivá ;)

Jak kde…

• Citovat
  • Upravit
66798
3.9.14 21:18

@Antonie Bolavá @Krasavicaa Musím se hovada pokladní, která něco namarkovala dvakrát, zastat. Ona nebo zákazník si toho všimne, musí přijít vedoucí kvůli stornu, nebo to zákazník řeší v informačním koutku. V každém případě si chyby pokladní všimnou nadřízení, a pokud se opakuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.9.14 21:18
@Krasavicaa píše:
Jak kde…

kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
3.9.14 21:19

@Antonie Bolavá podle mě navedené nejsou :nevim: to je blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.9.14 21:20
@hami1 píše:
@Antonie Bolavá podle mě navedené nejsou :nevim: to je blbost…

no vždyť to tady celou dobu říkám, že je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
3.9.14 21:23
@Zenyatta píše:
Tak to buď ráda. Vím, že s potravinami se hyper-, super- zachází všelijak, rukojetí vozíků se dotýká, no radši si nepředstavovat, ale tohle je taky chuťovka. Já jen čekám, kdy uvidím někde v obchodě nějakou matku přebalovat dítě a plínu pak mrsknout po regály. Popravdě řečeno, by mě to zas tak nepřekvapilo.

Já už viděla v globusu větnamce, jak přebalovali posraný dítě mezi dětským oblečením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.9.14 21:23
@Deninina píše:
Já už viděla v globusu větnamce, jak přebalovali posraný dítě mezi dětským oblečením :mrgreen:
8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
3.9.14 21:37

Já jen dodám, že svou 4,5 letou dcerku dávám do vozíku- do sedátka, je hubenour krásně se tam vejde, já tak rzchleji nakoupím a ona si při tom hraje na pokladní - zboží „markuje“ na držadle vozíku- má to jako pokladnu a je při nákupu v klidu. A přiznám, že když chce rohlík tak ho půlku dostanu, a pití- kolikrát si i já načnu pití, když mám žízen - pak zase uzavřu a samozřejmě na pokladně vše nahlásím a zaplatím.

Jsou lidi, kteří se v klidu nají, napijou - ještě drze vrátí načatou láhev do regálu - to jsou hovada, :pocitac: a pak lidi, kteří nehlídají své děti - ty vezmou všude různé zboží a matka když to zjistí, ho odloží zrovna tam kde je, a je jí úplně jedno, že dává potraviny do regálu k ručníkům a podobně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
3.9.14 21:39
@Deninina píše:
Já už viděla v globusu větnamce, jak přebalovali posraný dítě mezi dětským oblečením :mrgreen:

Ano i to se stává…a najít to pak večer (myslím tu pohozenou plínu) je chutovka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.9.14 21:41
@Antonie Bolavá píše:
no vždyť to tady celou dobu říkám, že je to blbost

Však taky je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Crystal87 píše:
No vidíš je sice fajn že máš možnost hlídání ale to nemá každý…a sedátka moc prostorná nejsou…neumím si představit tam cpát většinu 3letých dětí :nevim:

Já tam teoreticky nemohla dát ani roční - ještě nechodící. Byla nad nosnost toho sedátka.

• Citovat
  • Upravit
10862

Kupujeme mlíko po kartonech a minule jsem 2 vyhodila, byly načnutý. Asi jsem magor, ale vždycky si představím kdo tam co mohl nasypat :oops:

Doma už jsem z tašek co nakupovat tchán vybalila… rozflákanou polovinu vajec z plata (bral 3 po 10 kusech a jedno bylo pochroumaný), smradlavou šunku(v bille uzeninu už nikdy - opakovalo se 3×), děravej jogurt, shnilý hnusně páchnoucí tekoucí brambory ( ze 2 kil zbylo asi 5 brambor). Plesnivý broskve, plesnivý mandarinky, scvrklý otlučený nahnilý papriky, rozdělaný piškoty, rozdělanou čokoládu, roztrhnutou mouku i cukr… on je na to expert, neprohlídne, hodí do koše a i když při placení cítí puch z brambor, stejně je koupí (nahnilá se vyhodí, zbytek je přece dobrej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák