Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Helga2 a myslíš, že takové pokladní záleží na tom, aby obchodní řetězec, ve kterém pracuje, neměl manko? Jako tak moc, že kvůli tomu schválně okrade zákazníka? Tomu tedy říkám solidarita ![]()
@Antonie Bolavá píše:
@Helga2 a myslíš, že takové pokladní záleží na tom, aby obchodní řetězec, ve kterém pracuje, neměl manko? Jako tak moc, že kvůli tomu schválně okrade zákazníka? Tomu tedy říkám solidarita
Asi moc nezáleží, ale záleží jí na pracovním místu…
@Krasavicaa píše:
Asi moc nezáleží, ale záleží jí na pracovním místu…
aha. Takže fakt schválně markujou některý věci dvakrát, protože je k tomu někdo nutí, jo? To je divný. Mně se párkrát stalo, že mi pokladní něco namarkovala dvakrát, já si toho ani nevšimla a ona hned bez vyzvání volala vedoucí, aby to stornovala. To si tedy musím příště všimnout, jestli tam pak ještě bude pracovat, když je tak nechutně poctivá ![]()
@Antonie Bolavá píše:
aha. Takže fakt schválně markujou některý věci dvakrát, protože je k tomu někdo nutí, jo? To je divný. Mně se párkrát stalo, že mi pokladní něco namarkovala dvakrát, já si toho ani nevšimla a ona hned bez vyzvání volala vedoucí, aby to stornovala. To si tedy musím příště všimnout, jestli tam pak ještě bude pracovat, když je tak nechutně poctivá
Jak kde…
@Antonie Bolavá @Krasavicaa Musím se hovada pokladní, která něco namarkovala dvakrát, zastat. Ona nebo zákazník si toho všimne, musí přijít vedoucí kvůli stornu, nebo to zákazník řeší v informačním koutku. V každém případě si chyby pokladní všimnou nadřízení, a pokud se opakuje…
@hami1 píše:
@Antonie Bolavá podle mě navedené nejsouto je blbost…
no vždyť to tady celou dobu říkám, že je to blbost
@Zenyatta píše:
Tak to buď ráda. Vím, že s potravinami se hyper-, super- zachází všelijak, rukojetí vozíků se dotýká, no radši si nepředstavovat, ale tohle je taky chuťovka. Já jen čekám, kdy uvidím někde v obchodě nějakou matku přebalovat dítě a plínu pak mrsknout po regály. Popravdě řečeno, by mě to zas tak nepřekvapilo.
Já už viděla v globusu větnamce, jak přebalovali posraný dítě mezi dětským oblečením ![]()
@Deninina píše:
Já už viděla v globusu větnamce, jak přebalovali posraný dítě mezi dětským oblečením
Já jen dodám, že svou 4,5 letou dcerku dávám do vozíku- do sedátka, je hubenour krásně se tam vejde, já tak rzchleji nakoupím a ona si při tom hraje na pokladní - zboží „markuje“ na držadle vozíku- má to jako pokladnu a je při nákupu v klidu. A přiznám, že když chce rohlík tak ho půlku dostanu, a pití- kolikrát si i já načnu pití, když mám žízen - pak zase uzavřu a samozřejmě na pokladně vše nahlásím a zaplatím.
Jsou lidi, kteří se v klidu nají, napijou - ještě drze vrátí načatou láhev do regálu - to jsou hovada,
a pak lidi, kteří nehlídají své děti - ty vezmou všude různé zboží a matka když to zjistí, ho odloží zrovna tam kde je, a je jí úplně jedno, že dává potraviny do regálu k ručníkům a podobně ![]()
@Deninina píše:
Já už viděla v globusu větnamce, jak přebalovali posraný dítě mezi dětským oblečením
Ano i to se stává…a najít to pak večer (myslím tu pohozenou plínu) je chutovka ![]()
@Antonie Bolavá píše:
no vždyť to tady celou dobu říkám, že je to blbost
Však taky je.
@Crystal87 píše:
No vidíš je sice fajn že máš možnost hlídání ale to nemá každý…a sedátka moc prostorná nejsou…neumím si představit tam cpát většinu 3letých dětí
Já tam teoreticky nemohla dát ani roční - ještě nechodící. Byla nad nosnost toho sedátka.
Kupujeme mlíko po kartonech a minule jsem 2 vyhodila, byly načnutý. Asi jsem magor, ale vždycky si představím kdo tam co mohl nasypat ![]()
Doma už jsem z tašek co nakupovat tchán vybalila… rozflákanou polovinu vajec z plata (bral 3 po 10 kusech a jedno bylo pochroumaný), smradlavou šunku(v bille uzeninu už nikdy - opakovalo se 3×), děravej jogurt, shnilý hnusně páchnoucí tekoucí brambory ( ze 2 kil zbylo asi 5 brambor). Plesnivý broskve, plesnivý mandarinky, scvrklý otlučený nahnilý papriky, rozdělaný piškoty, rozdělanou čokoládu, roztrhnutou mouku i cukr… on je na to expert, neprohlídne, hodí do koše a i když při placení cítí puch z brambor, stejně je koupí (nahnilá se vyhodí, zbytek je přece dobrej)