Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Zenyatta píše:
A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…
Ne nenechala a nechapu, proc by melo v botech chodit po stole
…tak prasteny u nas fakt nejsme… ![]()
@Agnesita píše:
@Zenyatta celkem to hrotíš, úplně zbytečně. Patologický jevy ve společnosti jsou bohužel nevymýtitelné, ale dovádět své příspěvky do absurdna (plína do regálů), aby byly zajímavé a skoro až nepříjemné, to není úplně diskuze k věci.
No ja kdyz to jde tak chodim se svou dvoumetrovou ochrankou. (pritelem) chrani si me odjakziva, ale ted v tehu mnohem vic. A kdyz na me nedavno baba najela tak blbe ze jsem se prehnula do regalu s trickama(lidl) tak jako rytíř zasahl a bala jsem se ze tu babu nacpe do toho vozejku zmuchlanou jak preclik. Nastesti se spokojil s omluvou. Ale blby je ze jakmile mas bricho do 5mesice tak ti nikdo neveri a pritom je mimi nejchoulostivejsi. A mimoto to fakt bolelo. Cumej kde co lita krafali dve vedpe sebe a ja prekazela no…
S těma botama je to stejné, jako když důchodci si strčí do vozíku svjí hůl, nebo celou nákupní tašku na kolečkách…
@Crystal87 píše:
Mně spíš štvou a to je pomalu denně důchodci. vozík nechají uprostřed, hážou si to z obou stran, člověk nemá kudy projít a ještě se div nezblázní, když je šoupnu…a když se sejdou dvoje důchodci tak je to ještě lepší! Bych kolikrát potřebovala lítat…nebo spěchaj honem honem a pak hodinu stojí ve skupince před obchodem. a že klidně vrážejí vozíkama do kočárků nebo těhulí o tom nemluvím. Jo občas narazím na pravý opak, ale bohužel většinou ti nejhorší v obchodě, co potkávám jsou důchodci
No jednou se do fáze důchodci doklepeme asi všichni
. I oni byli jednou mladí a těhotní a vadilo jim to samé co nám, to je koloběh života
.
@Crystal87 píše:
a jak můžeš vědět, že to dítě nejede třeba s něčím od doktora? a proto třeba nechce nebo nemůže chodit?
POkud pujdu s prckem od doktora a bude mu zle a nebude moct chodit, ze ho neco bude bolet, tak ho bud nepotahnu do kramu a nakoupim az mi ho nekdo pohlida a nebo ho dam do toho sedatka…nemocneho ho opravdu nebude nikde vlacet a nebo nedej boze rvat primo do kosiku ![]()
@Lenka512 píše:
S těma botama je to stejné, jako když důchodci si strčí do vozíku svjí hůl, nebo celou nákupní tašku na kolečkách…
souhlas.
@Hanka79 píše:
POkud pujdu s prckem od doktora a bude mu zle a nebude moct chodit, ze ho neco bude bolet, tak ho bud nepotahnu do kramu a nakoupim az mi ho nekdo pohlida a nebo ho dam do toho sedatka…nemocneho ho opravdu nebude nikde vlacet a nebo nedej boze rvat primo do kosiku
No vidíš je sice fajn že máš možnost hlídání ale to nemá každý…a sedátka moc prostorná nejsou…neumím si představit tam cpát většinu 3letých dětí ![]()
@Zenyatta píše:
A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…
Stačí, když jsi někde v přírodě sedneš ke stolu s lavičkami a svačíš? Na tom stole je taky kdejakej binec…
Nebo sebou nosíte ubrus???
@Lenka512 píše:
Stačí, když jsi někde v přírodě sedneš ke stolu s lavičkami a svačíš? Na tom stole je taky kdejakej binec…
Nebo sebou nosíte ubrus???
Ženský, co to furt řešíte??? ![]()
@Crystal87 píše:
No to fakt ne, k tomu nevidím důvod…ale možná je to tím že moje děti maj boty čistý a do hoven nešlapou
ale taky je do vozíku nedávám:D ale pokud je to dítě já nevím do 3 let, tak na tom nic nevidím…potraviny jsou stejně v obalech a kdo ví na čems e ve skladu válely
V tomhle máme stejný názor… ![]()
@Lenka512 píše:
NA potraviny ano, ale taky na různý jiný „srágory“ typu Savo a tak.Nemusí být karton na první pohled špinavý, ale všichni víme, že ve skladech běhají třeba myši.
Co takové basy s pivem, dívala ses někdy dospodu???Takže dětský boty mě fakt netankujou…
Teda nedělám to, nedávám tam kluka, ale zase mě to nepohoršuje, protože to z důvodu hygieny nemá logiku. Ano, možná by vadila váha dítěte (nevím, kolik má košík nosnost)…
Tak tobe to nevadi, ja to beru, mne to vadi, proste s tim nic neudelam, stejne tak jako mi vadi, kdyz nekdo klepe z balkonu koberec a ty pod nim tam maji ciste vyprane pradlo…proste kazdemu vadi neco no
![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
No jednou se do fáze důchodci doklepeme asi všichni. I oni byli jednou mladí a těhotní a vadilo jim to samé co nám, to je koloběh života
.
to je sice hezký ale co s tím? To že jsou staří znamená že si můžou dovolovat na mladší a chovat se páni tvorstva? To těžko že…mají se chovat taky slušně a s respektem…já se k nim taky tak chovám a učím to i děti a je fakt úžasné, že to sice děti učím, ale když pak vidí( a zvlášt nejstarší, co už má rozum) že to babičky a dědečkové nedodržují, položí mi otázku, proč třeba nemůžem předbíhat, ale oni ano apod ![]()
Omlouvam se, ale tato diskuze se jmenuje hovada v obchodech, ne dedi v nakupnim kosiku. Pokud nezvladnete zalozit novou staci rict rada vam s tim pomohu a tam se hadejte az na pudu:-)
@Krasavicaa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ženský, co to furt řešíte???
No někdo si tady stále myslí, že je nechutné a hygienicky nevhodné, dávat děti v botech do sterilizovaných nákupních vozíků, kam se dává zboží jen v pečlivě omytých obalech… ![]()
Snažíme se říci, že tak není…
![]()