Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
3.9.14 19:35
@Zenyatta píše:
A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…

Ne nenechala a nechapu, proc by melo v botech chodit po stole :roll: :zed:…tak prasteny u nas fakt nejsme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
3.9.14 19:38
@Agnesita píše:
@Zenyatta celkem to hrotíš, úplně zbytečně. Patologický jevy ve společnosti jsou bohužel nevymýtitelné, ale dovádět své příspěvky do absurdna (plína do regálů), aby byly zajímavé a skoro až nepříjemné, to není úplně diskuze k věci.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.9.14 19:41

No ja kdyz to jde tak chodim se svou dvoumetrovou ochrankou. (pritelem) chrani si me odjakziva, ale ted v tehu mnohem vic. A kdyz na me nedavno baba najela tak blbe ze jsem se prehnula do regalu s trickama(lidl) tak jako rytíř zasahl a bala jsem se ze tu babu nacpe do toho vozejku zmuchlanou jak preclik. Nastesti se spokojil s omluvou. Ale blby je ze jakmile mas bricho do 5mesice tak ti nikdo neveri a pritom je mimi nejchoulostivejsi. A mimoto to fakt bolelo. Cumej kde co lita krafali dve vedpe sebe a ja prekazela no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.9.14 19:41

S těma botama je to stejné, jako když důchodci si strčí do vozíku svjí hůl, nebo celou nákupní tašku na kolečkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
3.9.14 19:42
@Crystal87 píše:
Mně spíš štvou a to je pomalu denně důchodci. vozík nechají uprostřed, hážou si to z obou stran, člověk nemá kudy projít a ještě se div nezblázní, když je šoupnu…a když se sejdou dvoje důchodci tak je to ještě lepší! Bych kolikrát potřebovala lítat…nebo spěchaj honem honem a pak hodinu stojí ve skupince před obchodem. a že klidně vrážejí vozíkama do kočárků nebo těhulí o tom nemluvím. Jo občas narazím na pravý opak, ale bohužel většinou ti nejhorší v obchodě, co potkávám jsou důchodci

No jednou se do fáze důchodci doklepeme asi všichni :nevim:. I oni byli jednou mladí a těhotní a vadilo jim to samé co nám, to je koloběh života :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@Crystal87 píše:
a jak můžeš vědět, že to dítě nejede třeba s něčím od doktora? a proto třeba nechce nebo nemůže chodit? :nevim:

POkud pujdu s prckem od doktora a bude mu zle a nebude moct chodit, ze ho neco bude bolet, tak ho bud nepotahnu do kramu a nakoupim az mi ho nekdo pohlida a nebo ho dam do toho sedatka…nemocneho ho opravdu nebude nikde vlacet a nebo nedej boze rvat primo do kosiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Lenka512 píše:
S těma botama je to stejné, jako když důchodci si strčí do vozíku svjí hůl, nebo celou nákupní tašku na kolečkách…

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
3.9.14 19:44
@Hanka79 píše:
POkud pujdu s prckem od doktora a bude mu zle a nebude moct chodit, ze ho neco bude bolet, tak ho bud nepotahnu do kramu a nakoupim az mi ho nekdo pohlida a nebo ho dam do toho sedatka…nemocneho ho opravdu nebude nikde vlacet a nebo nedej boze rvat primo do kosiku :)

No vidíš je sice fajn že máš možnost hlídání ale to nemá každý…a sedátka moc prostorná nejsou…neumím si představit tam cpát většinu 3letých dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.9.14 19:45
@Zenyatta píše:
A nechala bys svoje dítě projít se v botách po vašem jídelním stole? Pokud odpovíš ne, tak se budu divit, protože přece nejíte příme ze stolu, ale z talířů…

Stačí, když jsi někde v přírodě sedneš ke stolu s lavičkami a svačíš? Na tom stole je taky kdejakej binec…
Nebo sebou nosíte ubrus???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 19:46
@Lenka512 píše:
Stačí, když jsi někde v přírodě sedneš ke stolu s lavičkami a svačíš? Na tom stole je taky kdejakej binec…
Nebo sebou nosíte ubrus???
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Ženský, co to furt řešíte??? 8o

• Citovat
  • Upravit
7569
3.9.14 19:47
@Crystal87 píše:
No to fakt ne, k tomu nevidím důvod… :nevim: ale možná je to tím že moje děti maj boty čistý a do hoven nešlapou :jazyk: ale taky je do vozíku nedávám:D ale pokud je to dítě já nevím do 3 let, tak na tom nic nevidím…potraviny jsou stejně v obalech a kdo ví na čems e ve skladu válely

V tomhle máme stejný názor… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@Lenka512 píše:
NA potraviny ano, ale taky na různý jiný „srágory“ typu Savo a tak.

Nemusí být karton na první pohled špinavý, ale všichni víme, že ve skladech běhají třeba myši.
Co takové basy s pivem, dívala ses někdy dospodu???

Takže dětský boty mě fakt netankujou…

Teda nedělám to, nedávám tam kluka, ale zase mě to nepohoršuje, protože to z důvodu hygieny nemá logiku. Ano, možná by vadila váha dítěte (nevím, kolik má košík nosnost)… :think:

Tak tobe to nevadi, ja to beru, mne to vadi, proste s tim nic neudelam, stejne tak jako mi vadi, kdyz nekdo klepe z balkonu koberec a ty pod nim tam maji ciste vyprane pradlo…proste kazdemu vadi neco no :) :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
@BAZÁREK ANGIE píše:
No jednou se do fáze důchodci doklepeme asi všichni :nevim:. I oni byli jednou mladí a těhotní a vadilo jim to samé co nám, to je koloběh života :lol:.

to je sice hezký ale co s tím? To že jsou staří znamená že si můžou dovolovat na mladší a chovat se páni tvorstva? To těžko že…mají se chovat taky slušně a s respektem…já se k nim taky tak chovám a učím to i děti a je fakt úžasné, že to sice děti učím, ale když pak vidí( a zvlášt nejstarší, co už má rozum) že to babičky a dědečkové nedodržují, položí mi otázku, proč třeba nemůžem předbíhat, ale oni ano apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543

Omlouvam se, ale tato diskuze se jmenuje hovada v obchodech, ne dedi v nakupnim kosiku. Pokud nezvladnete zalozit novou staci rict rada vam s tim pomohu a tam se hadejte az na pudu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.9.14 19:48
@Krasavicaa píše: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:Ženský, co to furt řešíte??? 8o

No někdo si tady stále myslí, že je nechutné a hygienicky nevhodné, dávat děti v botech do sterilizovaných nákupních vozíků, kam se dává zboží jen v pečlivě omytých obalech… :lol:
Snažíme se říci, že tak není… :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák