Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Krasavicaa Ja slovo " myslet " nepouzila. Hele stop dobry. Ses nejlepsi, nejchytrejsi na svete, vzdycky mas pravdu a tvy nazory jsou ty nej. Jeste mi neco napis at mas posledni slovo a stacilo ![]()
@Krasavicaa @Šarlota4 Zalozte si PROSIM skupinu kolik toho kdo vypije vic a nebo piste k tematu!!! Dekuji
@Šarlota4 @Krasavicaa Fakt jste mi tu diskuzi zmrvily
Ale já to taky dělám. ![]()
@Tereza01 píše:
Jinak hovado v obchode jsem potkala nedavno-prodavacku v useku syru. Pritel den predtim rikal ze by mel chut na smazeny uzeny syr. Tak jsem mu chtela udelat radost a udelat to. K jdu pro uzeny syr, ale meli jen platkovy tak jsem poprosila prodavacku zda by mi neukrojila 4 platky po centimetru. A ona vyjela ze kvuli me nebude otvirat novy at si vezmu platkovy. Tak ji rikam ze ho chci obalit a smazit a ona ze ji to nezajima ze mi platkovy musi stacit. No videla jsem rude!!!
Měla jsi zavolat vedoucího nebo si vzít balený ![]()
@Agnesita píše:
To psal kdo a kde? Parkovací místa pro rodiny s dětmi a „těhule“ se taky berou jako jedna kategorie. Prostě místa, která jsou blíž a větší, vstřícná i vůči ostatním, protože jim matka s pupíkem, či matka rvoucí děcko ze sedačky neodře otevřenýma dveřma dveřma lak, po parkovišti nelítaj rozjívenci až od zadních řad a celkově je tahle skupinka trochu míň pružná na transport.
JO, tyhle místa jsou u většiny hypermarketů, ale hodně často na nich parkují lidi, co jsou líní dojí pár metrů pěšky a nejradši by zajeli svých vozem až do toho obchodu
Navíc jsou většinou bezdětní. Setkala jsem se s tím v Globusu a u Ikey. A nebo se mezi ty 2 širší parkovací místa nacpe ještě někdo s autem, to nepochopím
Aby tam lidi nestáli bezdůvodně, tak by tam musel stát sekuriták nebo policajt ![]()
@MUFICE no ja jsem diky hormonum dost vybusna tak jsem se zeptala zda si krava mysli ze budu obalovat jednotlive platky a ze na to se ji muzu vybodnout tak at to bud nakraji nebo pokud to nezvladne zavola nekoho kdo to udela za ni. Nastesti ten syr pak rozbalila predemnou takze ho nikde nevyvalela. Byla jsem prodavacka tak vim co je to za bl. b-praci a tak se snazim vzdy s usmevem vyresit cilokoli i jako zakaznik, ale tohle fakt neslo.
@Tereza01 píše:
@MUFICE no ja jsem diky hormonum dost vybusna tak jsem se zeptala zda si krava mysli ze budu obalovat jednotlive platky a ze na to se ji muzu vybodnout tak at to bud nakraji nebo pokud to nezvladne zavola nekoho kdo to udela za ni. Nastesti ten syr pak rozbalila predemnou takze ho nikde nevyvalela. Byla jsem prodavacka tak vim co je to za bl. b-praci a tak se snazim vzdy s usmevem vyresit cilokoli i jako zakaznik, ale tohle fakt neslo.
To byl asi nějaký hypermarket, co? V normálních potravinách to krájí běžně, jak si kdo řekne.
@Tereza01 píše:
Já se vždycky snažím takové chování personálu v hypermarketu nějak pochopit. Asi si umím představit, jaká je to práce, náročná, nijak extra placená, otravní zákazníci. Ale přeci jen, v každé profesi má být právě ta profesionalita a když už se nedokážu chovat mile, tak se alespoň nechovám zle, i když někdy je to skoro nad rámec lidských nervů
.
Jj nejmenovany albert
ja bych tam nechodila ale z prace se dostanu cca20:15 a nejbliz je prave tenhle hnus a maj do deviti takze to je jedine kam to stihnu a kam se dohrabu. Ale stvou me, to je pokazde neco. ![]()
@MUFICE píše:
JO, tyhle místa jsou u většiny hypermarketů, ale hodně často na nich parkují lidi, co jsou líní dojí pár metrů pěšky a nejradši by zajeli svých vozem až do toho obchodu![]()
Navíc jsou většinou bezdětní. Setkala jsem se s tím v Globusu a u Ikey. A nebo se mezi ty 2 širší parkovací místa nacpe ještě někdo s autem, to nepochopím
![]()
Aby tam lidi nestáli bezdůvodně, tak by tam musel stát sekuriták nebo policajt
@Lenka512 píše:
Ty si tam dáváš jídlo nezabalený?to se ti nedivím
Jako z těch bot je stejná špína jako když tam hodíš karton vody (buhvíkde se válel) basu piva, brambory v síťce a podobně
![]()
To je jedno jestli si tam davam jidlo zabaleny nebo ne, ne? proste je to kosik hlavne na potraviny a ne, aby se v tom vozilo dite v botech a promin, ale karton s petkama fakt zespod neni tak zasvinenej jako lidsky boty…to se na me nezlob, proste se to nedela, jestli se chce dite v necem vozit, tak ho maji vzit rodice na kolotece nebo do detskyho centra, ne do kosiku na potraviny… ![]()
Víš co znamená myslet