Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@snee Ja vim, ze to az tak k smichu neni, ale vcera jsem se tu fakt nasmala
![]()
Ale ted budu v krame jeste ostrazitejsi nez driv, kdyz jsem si tu precetla, co se vsechno deje a ceho vseho jsou lidi schopny ![]()
@Hanka79 píše:
@Lana222 Lidi pachnouci potem nesnasim, kolem me projde zenska nebo chlap co je takhle citit a to nejsem tehotna a obrati se mi zaludek…fakt nechutnostjako kdyby neexistovali deodoranty
A když se k tomu ještě několik dní nemyjí
Zrovna včera tu byla diskuze, kde si anonymní stěžovala, že se chlap celý víkend nemyje
![]()
@Šarlota4
tak to by me nenapadlo ![]()
me pustil sednout 1× stary pan s holi a to mi bylo hanba prijmout, zbytek nikdy nic
a ja se prosit nebudu, vzdy to nejak vdrzim
@Lana222 ja se taky nikdy neprosim. Jedinej dopad to ma, ze i ja jsem pak min schovivava k ostatnim. Ale na ty lidi se nezlobim ![]()
Ahoj holky ![]()
No nepřála bych vám někdy jít do Tesca k nám
Tam se u toho člověk musí rozčilovat denodenně. Maso, 5× jsem tam šla poslední týdny a 4× z toho maso zelený.
Ahoj holky tak já také přispěji.
O Kostících nemluvím - to je fakt jak loterie. Ale stalo se mi to u kapslí na praní. Chci to dát do košíku a říkám si to je nějaký lehký - (vybrakovaná krabička, v ní strčená konzerva nějakých rybiček). Chci si vzít tampony - poloprázdná krabička. Koupila jsem si džus (cca 60kaček) doma otevřu, naliji do skleničky, koukám co to tam plave - tak jsem celou krabici vylila - a na dně plíseň, spíš už nějaká houba - trvanlivost ještě půl roku..
![]()
Příhoda z kauflandu - tak si prohlížím polštářky u regálu, skláním se pro jeden, a v tom rána - já zaplula do toho regálu celá - jen nohy mi koukali
nějaký dědek do mě strčil vozíkem - upozorňuji - nemohl mě přehlídnout, ale ani se neomluvil, nepomohl a dělal jako že nic. A já dál plavala v regálu - lidi se smáli a já nakonec taky..
(nakonec mě dva mladíci pomohli ven)
![]()
Ještě jsem si vzpomněla jak mi známá co prodává v kauflandu vyprávěla, že když mají akci na maso - tak důchodci jim od půl 7 ráno klepou holema na dveře, ať už je pustí dovnitř. A jakmile otevřou, tak prý vidí jen lítat ty jejich bekovky, hole, kradou si to z vozíků atd.(po směně prý vždycky i tu nějakou zapomenutou hůl najdou.
![]()
@MUFICE píše:
A když se k tomu ještě několik dní nemyjíZrovna včera tu byla diskuze, kde si anonymní stěžovala, že se chlap celý víkend nemyje
![]()
Fuj…to musi byt chutovka
i tam dole
![]()
@slavuska1 píše:
jo, s bývalým se nám jednou stalo, že jsme šli do teska pro pití, a u pokladny naprosto šílená fronta, tak jsme upíjeli, už byla půlka pryč, po 10 min, pokladna stále v nedohlednu, tak jsme si řekli, že to demonstrativně vypijeme celý, a na pokladně jsme dávali markovat úplně prázdnou flašku, ta pokladní čučela jak puk![]()
Já bych jim to tam nechala, určitě byla půlka pokladen zavřená. ![]()
@MUFICE píše:
To já jdu zase k sebeobslužný ráda, hlavně, když mám pár věcí. U nás v Tescu jedou tak 2 pokladny a jsou tam fronty, nebaví mě tam čekat. Naopak bych tyto poklady uvítala i v jiných obchodech, když jdu třeba jenom pro pečivo a musím čekat. Ale zase chápu, že těhotným se blbě ohýbá. Někde mají dokonce přednostní pokladny.
někde? co vím, tak už jen v Intersparu se může na expresku s břichem. v Globusu to bylo dřív, že na expresku, ale teď to zrušili někdy na jaře, a dali zančku pokladna pro rozměrné zboží plus pro těhotné, ai jako že na normální se s pupkem nevejdou
ale jako o přednosti tam nic nepíšou, že by tam byla, tak to bych neměla odvahu ![]()
a to nahánění na samoobslužné, nevím, mě to přijde, že chtějí pomoct, naučit to lidi, a by nečekali v dlouhých frontách, to bych jako drzý neviděla ![]()
@slavuska1 píše:
někde? co vím, tak už jen v Intersparu se může na expresku s břichem. v Globusu to bylo dřív, že na expresku, ale teď to zrušili někdy na jaře, a dali zančku pokladna pro rozměrné zboží plus pro těhotné, ai jako že na normální se s pupkem nevejdou![]()
ale jako o přednosti tam nic nepíšou, že by tam byla, tak to bych neměla odvahu
a to nahánění na samoobslužné, nevím, mě to přijde, že chtějí pomoct, naučit to lidi, a by nečekali v dlouhých frontách, to bych jako drzý neviděla
Nechápu, proč by jako měly být pokladny pro těhotné
![]()
@Litta píše:no jasně že byly otevřený 2, ale na to jsme zase neměli svědomí, zloději nejsme
Já bych jim to tam nechala, určitě byla půlka pokladen zavřená.
@Krasavicaa píše:
Nechápu, proč by jako měly být pokladny pro těhotné![]()
![]()
![]()
![]()
tak já na nich netrvám, jen jsme tu četla, že někde jsou, tak mě to zajímalo, v kterých krámech konkrétně
a zase ono je to fajn, já jsem sotva v půlce, ale to 3: už nějak fyzicky nedávám, jak jsme dýl na nohou, hned bolí, takže když jemožnost, tak přednosti využiju moc ráda, ale tam kde ji nemám, samozřejmě si ji nevyžaduju, když pokladna pro těhotné není, jednoduše počkám frontu. ono když už jsme u té přednosti, víš co zase třeba nechápu já, a přijde mi mnohem absurdnější? přednost na poště pro invalidy
oni z 90 procent do práce nechodí, tak mají času spoustu, ale nemusí čekat ani na blbé poště. pochopila bych to u starých lidí na poště bez čísel..ale vozíčkář by mohl normálně počkat i tam, a tam kde mají vyvolávací systém(u nás ano), tak můžou snad počkat i ti důchodci do mají 2 berle ne, sednout si a počkat ![]()
@Litta píše:no jasně že byly otevřený 2, ale na to jsme zase neměli svědomí, zloději nejsme
Já bych jim to tam nechala, určitě byla půlka pokladen zavřená.
@Krasavicaa píše:
Nechápu, proč by jako měly být pokladny pro těhotné![]()
![]()
![]()
![]()
tak já na nich netrvám, jen jsme tu četla, že někde jsou, tak mě to zajímalo, v kterých krámech konkrétně
a zase ono je to fajn, já jsem sotva v půlce, ale to 3: už nějak fyzicky nedávám, jak jsme dýl na nohou, hned bolí, takže když jemožnost, tak přednosti využiju moc ráda, ale tam kde ji nemám, samozřejmě si ji nevyžaduju, když pokladna pro těhotné není, jednoduše počkám frontu. ono když už jsme u té přednosti, víš co zase třeba nechápu já, a přijde mi mnohem absurdnější? přednost na poště pro invalidy
oni z 90 procent do práce nechodí, tak mají času spoustu, ale nemusí čekat ani na blbé poště. pochopila bych to u starých lidí na poště bez čísel..ale vozíčkář by mohl normálně počkat i tam, a tam kde mají vyvolávací systém(u nás ano), tak můžou snad počkat i ti důchodci do mají 2 berle ne, sednout si a počkat ![]()
Jasný. Pro @Antonie Bolavá