Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
3.9.14 13:03
@Agnesita píše:
Byla jsi někdy těhotná, s nízkým tlakem nebo nevolnostmi? Já jsem sice přednostní pokladnu a nic jiného nepotřebovala, ale hodně kamarádek celkem průkazně ano a myslím, že by se za tu jednu dvě těhotný za hodinu v marketu nikdo nezbláznil, kdyby šly přednostně.

Nezblaznil jenze tyhle " vyhody" proste nemuzou obecne fungovat v Cesku. Cesi jsou v globalu docela haklivy na uprednostnovani ostatnich. Umim si to predstavit ve Svycarsku nebo v Rakousku. Maj proste jiny natury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
3.9.14 13:05

@Šarlota4
to je pravda u nas je o vsem skoda jen mluvit natoz nedej boze zkusit praktikovat.My jsme vseobecne narod buranu to se vi siroko daleko ve svete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 13:06

Holky kazda mate pravdu jenomze jak to udelat ke spokojenosti vsem? To nelze. Bud pro vsechny stejne nebo pokladna zvlast pro duchodce, tehotny, handicapovany, lidi platici kartou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
3.9.14 13:07
@Šarlota4 píše:
Nezblaznil jenze tyhle " vyhody" proste nemuzou obecne fungovat v Cesku. Cesi jsou v globalu docela haklivy na uprednostnovani ostatnich. Umim si to predstavit ve Svycarsku nebo v Rakousku. Maj proste jiny natury

Cesi jsou haklivi na uprednostnovani, ale jen pokud se to netyka jich samych. Proste bych ani nehlesla pustit holku s pupkem a uplne chapu, jak muze byt nekomu blbe. Kecy o tom, ze i postizeny a o berlich si pockaj, to uz nekomentuju. Nez se postizenej vyhrabe s tim vozejkem ven, trva mu to tak 10× dyl, vsechno je pracny a tezkej cvik. Potkam tak jednoho tydne v nejakym obchode a nenapadlo by me se vztekat, na co ma kasu extra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 13:09
@Agnesita píše:
Cesi jsou haklivi na uprednostnovani, ale jen pokud se to netyka jich samych. Proste bych ani nehlesla pustit holku s pupkem a uplne chapu, jak muze byt nekomu blbe. Kecy o tom, ze i postizeny a o berlich si pockaj, to uz nekomentuju. Nez se postizenej vyhrabe s tim vozejkem ven, trva mu to tak 10× dyl, vsechno je pracny a tezkej cvik. Potkam tak jednoho tydne v nejakym obchode a nenapadlo by me se vztekat, na co ma kasu extra :roll:
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
13955
3.9.14 13:12

@Agnesita jenze to uz je o tom koho potkas a jak se k sobe chovate. Ty ses treba klidna vychovana povaha jinej takovej proste neni.
Je rozdil kdyz do tebe babka strci a zahlasi " tak snad me pustis devenko ne?!" A nebo nekdo rekne " slecno ja mam jednu vec pustite me? Dekuju"
V obou pripadech za tech 5 min zdrzeni nezestarnes, ale je to rozdil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.9.14 13:14
@MUFICE píše:
Tu pokladnu mají na 100% ve Sparu v Metropoli, ale v ostatních obchodech ted nevím :think:Jinak o přednosti pro invalidy na poště jsem ještě neslyšela.

no o té vím, ale to je fakt jediná..a tam zase tak často nechodím. a on to člověk využije hlavně před vánoci, kdy tam jsou davy lidí nakupující plný koše, a to už asi interspar vůbec nebude, takže prd :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
3.9.14 13:14

@Šarlota4
a pak vidis tu babku jak maze pres silnici div ji auta neprejedou s kabelama narvanejma ze slev hůl pod ramenem :pocitac:
ja nevim, mam respekt ke stari, ale oni si to delaji sami ze jsou k nim lidi lhostejni :nevim:

me v prvnim tehu duchodci malem umlatili kosikama kvuli maslu za 19.90 kc :zed: :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.09.14 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 13:16

@Lana222 :mrgreen: :mrgreen: :lol: presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
3.9.14 13:17

@rodinka4 to je dobre :mrgreen: ale pokladni bych podekovala a stala frontu. pokud by me fakt nepraskla voda :mrgreen:
ovsem kdybych byla zrovna v hormonalni razi, tak bych to pani nedockave vratila :lol:

• Citovat
  • Upravit
2562
@Šarlota4 píše:
@Agnesita jenze to uz je o tom koho potkas a jak se k sobe chovate. Ty ses treba klidna vychovana povaha jinej takovej proste neni.
Je rozdil kdyz do tebe babka strci a zahlasi " tak snad me pustis devenko ne?!" A nebo nekdo rekne " slecno ja mam jednu vec pustite me? Dekuju"
V obou pripadech za tech 5 min zdrzeni nezestarnes, ale je to rozdil

Jistěže, ale bavíme se jen o přednostní pokladně a tudíž bych vlastně já u takové nebyla a nikdo by do mě nestrkal. A chápu, že když mě shazuje čupr babka bez hole se ZTP kartou ze sedačky v tramvaji, když má ob sedadlo jinou volnou atd., je to prostě na přesdrž. u, ale paušálně smazat veškeré sociálně citlivé pokusy o výhody určitých lidí, to není řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Agnesita píše:
Byla jsi někdy těhotná, s nízkým tlakem nebo nevolnostmi? Já jsem sice přednostní pokladnu a nic jiného nepotřebovala, ale hodně kamarádek celkem průkazně ano a myslím, že by se za tu jednu dvě těhotný za hodinu v marketu nikdo nezbláznil, kdyby šly přednostně.

Nebyla. Těhotenství není nemoc. Nevidím důvod k upřednostňování. :-)

• Citovat
  • Upravit
Menora
3.9.14 13:18
@Krasavicaa píše:
Nechápu, proč by jako měly být pokladny pro těhotné 8o 8o 8o 8o :zed:

A pro ne? Každý se v těhotenství necítí dobře. Když Ti např. otékají nohy a máš někde dlouho vystát velkou frontu, tak je člověk za expresní pokladnu rád.

• Citovat
  • Upravit
13955
3.9.14 13:19

@Agnesita to asi ne. Pokud uz si market vyhradi kasu pro urcite klienti ostatni tam nemaji co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 13:21
@Menora píše:
A pro ne? Každý se v těhotenství necítí dobře. Když Ti např. otékají nohy a máš někde dlouho vystát velkou frontu, tak je člověk za expresní pokladnu rád.

A proč jo? :roll: Ostatním je třeba taky zle, spěchají apod… Já pouštím v případě když má někdo pár položek a já plný vozík. Jinak nevidím moc důvod. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák