Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14541
3.9.14 13:21
@Krasavicaa píše:
Nebyla. Těhotenství není nemoc. Nevidím důvod k upřednostňování. :-)

Těhotenství není nemoc, ale je to velký nápor na organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.9.14 13:27

Holky doufam ze mi nevynadate dtalo se mi to v autobuse, ale jela jsem nakoupit takze je to skoro k tematu:-D jsem v 19tt bricho mam dost videt. Do 20:00v praci a jedu autobusem poloprazdnym na nakup po 14ce vorvana jak boruvka. A prijde babka asi 10let po smrti a hlasa: pust' me sednout! Tak jsem ji vysvetlila ze kolem je dost volnych sedacek ze se nebudu zbytecne zvedat. A ona ze ma prednost sedet a ze ma prukazku ztp(podotykam nesedela jsem na invalidech) no tak me nastvala ze jak to nedelam jsem vytahla prukazku pro tehotne a zustala jsem sedet. Jednu zastavku ale jeji chovani me tak nastvalo ze to neslo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
3.9.14 13:31
@Krasavicaa píše:
Nebyla. Těhotenství není nemoc. Nevidím důvod k upřednostňování. :-)

Já zas nevidím důvod, proč ne :nevim: třeba ti to někdy docvakne. Třeba s tvým prvním blitím do odpaďáku za kasou. Nebo třeba s novorozencem, co neutěšitelně vřeští přesně když máš plný košík a nakoupit prostě musíš. Míru citlivosti vnímání vůči těmto neoddiskutovatelným věcem máme každá jinde. A je fakt, že soucitnější byli ke mně muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.9.14 13:34
@Agnesita píše:
Já zas nevidím důvod, proč ne :nevim: třeba ti to někdy docvakne. Třeba s tvým prvním blitím do odpaďáku za kasou. Nebo třeba s novorozencem, co neutěšitelně vřeští přesně když máš plný košík a nakoupit prostě musíš. Míru citlivosti vnímání vůči těmto neoddiskutovatelným věcem máme každá jinde. A je fakt, že soucitnější byli ke mně muži.

Asi tak. Je to o ohleduplnosti a slušnosti ve společnosti. Těhotná žena sice není nemocná, ale přeci jen může mít během těhotenství různé zdravotní potíže a na to je třeba brát ohled.
Já mám zase nejlepší zkušenost s ženami mezi 50-60 lety.

• Citovat
  • Upravit
13955
3.9.14 13:36

@Agnesita hele to nema smysl Krasavici prijde normalni a v poradku vypit na matersky 17 lahvi vina mesicne. Takze asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.9.14 13:39

Jinak hovado v obchode jsem potkala nedavno-prodavacku v useku syru. Pritel den predtim rikal ze by mel chut na smazeny uzeny syr. Tak jsem mu chtela udelat radost a udelat to. K jdu pro uzeny syr, ale meli jen platkovy tak jsem poprosila prodavacku zda by mi neukrojila 4 platky po centimetru. A ona vyjela ze kvuli me nebude otvirat novy at si vezmu platkovy. Tak ji rikam ze ho chci obalit a smazit a ona ze ji to nezajima ze mi platkovy musi stacit. No videla jsem rude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 13:42

@Tereza01 to bych si ztezovala. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 13:47
@Šarlota4 píše:
@Agnesita hele to nema smysl Krasavici prijde normalni a v poradku vypit na matersky 17 lahvi vina mesicne. Takze asi tak

To jsem řekla kde? :think: :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
3.9.14 13:48
@Menora píše:
Asi tak. Je to o ohleduplnosti a slušnosti ve společnosti. Těhotná žena sice není nemocná, ale přeci jen může mít během těhotenství různé zdravotní potíže a na to je třeba brát ohled.
Já mám zase nejlepší zkušenost s ženami mezi 50-60 lety.

Ale to i ostatní mohou mít různé zdr. komplikace… Takže to by i pro mě musela být zvlášť kasa…

• Citovat
  • Upravit
2324
3.9.14 13:49

Tak ja sa tej pokladnicke podakujem a kludne tu prednostnu pokladnu vyuzijem. Som za nu vdacna, lebo vystat tam frontu s 2 deckami skacucimi dokola, bolavym chrbtom a lonovu kostou ma nebavi. A moze ma zato odsudzovat kto chce kolko chce, mam to v podstate na haku :lol: Hlavne ma to pobavi z ust niekoho kto este nema deti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 13:51
@rodinka4 píše:
Tak ja sa tej pokladnicke podakujem a kludne tu prednostnu pokladnu vyuzijem. Som za nu vdacna, lebo vystat tam frontu s 2 deckami skacucimi dokola, bolavym chrbtom a lonovu kostou ma nebavi. A moze ma zato odsudzovat kto chce kolko chce, mam to v podstate na haku :lol: Hlavne ma to pobavi z ust niekoho kto este nema deti :roll:
¨
Takže zvlášť pokladnu pro těhule, pak zvlášť pro matky s dětmi… a co ještě tady vymyslíte? :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2324
3.9.14 13:55

@Krasavicaa to som nevymyslela ja ake niekto koho chvalim za to za to vymyslel ;) ta pokladna je v nasom markete 1 spolocna pre tehotne a rodicov s malymi detmi. Dokopy je tam pokladni zhruba 30. Myslim ze to mozu pri takomto pomere prezit aj menej prajny ludia :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.09.14 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293

Tak jsem se prokousala diskuzí… Dneska jsem zrovna byla Rano nakoupit v Tescu.. A musím říct, že jídlo z chladaku (maso, uzeniny, jogurty, máslo…) tam běžně potkavam třeba mezi susenkama… Jako dobře, pochopim, že si to třeba člověk rozmyslí a nechce to koupit, ale tak 1. to muže nechat na pokladně a oni to uklidí zpátky do chladaku, 2. to tam může dovézt sám.. Takhle se to zbytečně kazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

@Krasavicaa to si mi rekla vcera, ze 4 dcl vina kazdy den na matersky je ok. Dela to neco pres 17 lahvi mesicne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.9.14 13:57
@hhrusticka píše:
Tak jsem se prokousala diskuzí… Dneska jsem zrovna byla Rano nakoupit v Tescu.. A musím říct, že jídlo z chladaku (maso, uzeniny, jogurty, máslo…) tam běžně potkavam třeba mezi susenkama… Jako dobře, pochopim, že si to třeba člověk rozmyslí a nechce to koupit, ale tak 1. to muže nechat na pokladně a oni to uklidí zpátky do chladaku, 2. to tam může dovézt sám.. Takhle se to zbytečně kazí..

To je věc, z které rostu :lol: :lol:, když někdo v klidu položí nanuk mezi brambůrky, jogurt k pracím práškům. To je takový problém to nechat na pokladně nebo odvézt zpátky! Myslím, že z toho není nadšený ani personál obchodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák