Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
3.9.14 12:01
@Litta píše:
Já bych jim to tam nechala, určitě byla půlka pokladen zavřená. :roll:
no jasně že byly otevřený 2, ale na to jsme zase neměli svědomí, zloději nejsme :)
@Krasavicaa píše:
Nechápu, proč by jako měly být pokladny pro těhotné 8o 8o 8o 8o :zed:

tak já na nich netrvám, jen jsme tu četla, že někde jsou, tak mě to zajímalo, v kterých krámech konkrétně :) a zase ono je to fajn, já jsem sotva v půlce, ale to 3: už nějak fyzicky nedávám, jak jsme dýl na nohou, hned bolí, takže když jemožnost, tak přednosti využiju moc ráda, ale tam kde ji nemám, samozřejmě si ji nevyžaduju, když pokladna pro těhotné není, jednoduše počkám frontu. ono když už jsme u té přednosti, víš co zase třeba nechápu já, a přijde mi mnohem absurdnější? přednost na poště pro invalidy :nevim: oni z 90 procent do práce nechodí, tak mají času spoustu, ale nemusí čekat ani na blbé poště. pochopila bych to u starých lidí na poště bez čísel..ale vozíčkář by mohl normálně počkat i tam, a tam kde mají vyvolávací systém(u nás ano), tak můžou snad počkat i ti důchodci do mají 2 berle ne, sednout si a počkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 12:12
@slavuska1 píše:
tak já na nich netrvám, jen jsme tu četla, že někde jsou, tak mě to zajímalo, v kterých krámech konkrétně :) a zase ono je to fajn, já jsem sotva v půlce, ale to 3: už nějak fyzicky nedávám, jak jsme dýl na nohou, hned bolí, takže když jemožnost, tak přednosti využiju moc ráda, ale tam kde ji nemám, samozřejmě si ji nevyžaduju, když pokladna pro těhotné není, jednoduše počkám frontu. ono když už jsme u té přednosti, víš co zase třeba nechápu já, a přijde mi mnohem absurdnější? přednost na poště pro invalidy :nevim: oni z 90 procent do práce nechodí, tak mají času spoustu, ale nemusí čekat ani na blbé poště. pochopila bych to u starých lidí na poště bez čísel..ale vozíčkář by mohl normálně počkat i tam, a tam kde mají vyvolávací systém(u nás ano), tak můžou snad počkat i ti důchodci do mají 2 berle ne, sednout si a počkat :nevim:

Jo s tím souhlasím. tyto jakékoli přednosti mi přijdou k ničemu…

• Citovat
  • Upravit
18259
3.9.14 12:26
@Krasavicaa píše:
Ementál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: jak rika muj muz, syr za rafkem :poblion: :lol:  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.9.14 12:26
@slavuska1 píše:
tak já na nich netrvám, jen jsme tu četla, že někde jsou, tak mě to zajímalo, v kterých krámech konkrétně :) a zase ono je to fajn, já jsem sotva v půlce, ale to 3: už nějak fyzicky nedávám, jak jsme dýl na nohou, hned bolí, takže když jemožnost, tak přednosti využiju moc ráda, ale tam kde ji nemám, samozřejmě si ji nevyžaduju, když pokladna pro těhotné není, jednoduše počkám frontu. ono když už jsme u té přednosti, víš co zase třeba nechápu já, a přijde mi mnohem absurdnější? přednost na poště pro invalidy :nevim: oni z 90 procent do práce nechodí, tak mají času spoustu, ale nemusí čekat ani na blbé poště. pochopila bych to u starých lidí na poště bez čísel..ale vozíčkář by mohl normálně počkat i tam, a tam kde mají vyvolávací systém(u nás ano), tak můžou snad počkat i ti důchodci do mají 2 berle ne, sednout si a počkat :nevim:

Tu pokladnu mají na 100% ve Sparu v Metropoli, ale v ostatních obchodech ted nevím :think:

Jinak o přednosti pro invalidy na poště jsem ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
3.9.14 12:27

@Krasavicaa Jako taky si myslím, že těhotenství není nemoc, ale je to jiný stav a musím říct, že občas bych za přednostní pokladnu byla vděčná. Mám nízký tlak a když jsem čekala přetopeném obchodě déle u kas, nebylo mi extra dobře. Naštěstí jsem se mohla opřít o košík, ale jednou jsem musela sednout na zem, abych s sebou nepráskla :oops: A taky se mi párkrát stalo, že musela nechat vozík před pokladnou a vyběhnout z krámu :poblion: Jenže to stejně bylo v prvním trimestru, neměla jsem ani břicho, ani těhotenskou průkazku, takže by na mě stejně koukali jak na někoho, kdo leze kam nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.9.14 12:29
@Fikta píše:
@Krasavicaa Jako taky si myslím, že těhotenství není nemoc, ale je to jiný stav a musím říct, že občas bych za přednostní pokladnu byla vděčná. Mám nízký tlak a když jsem čekala u kas déle v přetopeném obchodě, nebylo mi extra dobře. Naštěstí jsem se mohla opřít o košík, ale jednou jsem musela sednout na zem, abych s sebou nepráskla :oops: A taky se mi párkrát stalo, že musela nechat vozík před pokladnou a vyběhnout z krámu :poblion: Jenže to stejně bylo v prvním trimestru, neměla jsem ani břicho, ani těhotenskou průkazku, takže by na mě stejně koukali jak na někoho, kdo leze kam nemá :mrgreen:

Se mnou to jednou seklo u poklady ve frontě, ale to jsem těhotná nebyla, bylo mi asi 20. Tak mě máma a sekuriták odvedli ven na vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.9.14 12:32
@Fikta píše:
@Krasavicaa Jako taky si myslím, že těhotenství není nemoc, ale je to jiný stav a musím říct, že občas bych za přednostní pokladnu byla vděčná. Mám nízký tlak a když jsem čekala přetopeném obchodě déle u kas, nebylo mi extra dobře. Naštěstí jsem se mohla opřít o košík, ale jednou jsem musela sednout na zem, abych s sebou nepráskla :oops: A taky se mi párkrát stalo, že musela nechat vozík před pokladnou a vyběhnout z krámu :poblion: Jenže to stejně bylo v prvním trimestru, neměla jsem ani břicho, ani těhotenskou průkazku, takže by na mě stejně koukali jak na někoho, kdo leze kam nemá :mrgreen:

Jenže ostatním taky může být zle. :nevim: :nevim: Těhotný netěhotný…

• Citovat
  • Upravit
3172
3.9.14 12:38

Uz to mam vymysleny, zajdu do globusu a kdyz bude velka fronta, pujdu k pro tehotne a kdyby neco - tak jsem v prvnim mesici 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
3.9.14 12:42

@Krasavicaa to jistě, já taky neříkám, že by měly být. Ale na těhotných je jejich stav vidět, tak se dají trochu odlišit. Já se snažím si zkrátit čekánim tím, že když je mi zle, chodím na pokladnu, která je pro max. deset položek v košíku a fakt se divím, kolik lidí neumí do těch deseti napočítat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.9.14 12:50

Já jsem třeba jednou viděla v globusu u pultu s masem, jak paní prodavačka vybalila zabalené ledvinky s procházející lhůtou a hodila je mezi čerstvé.. tak jsem je čuměla s otevřenou pusou.. pak si člověk chce koupit čerstvé a má to ještě horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
3.9.14 12:52
@Fikta píše:
@Krasavicaa to jistě, já taky neříkám, že by měly být. Ale na těhotných je jejich stav vidět, tak se dají trochu odlišit. Já se snažím si zkrátit čekánim tím, že když je mi zle, chodím na pokladnu, která je pro max. deset položek v košíku a fakt se divím, kolik lidí neumí do těch deseti napočítat :roll:

jj a ja jednou rekla pokladni proc bere ty lidi kteri neumi cist a maji bezny nakup, kdyz je to „EXPRESS POKLADNA“ pro 10ks nebo tehule a ona jen koukala, ja to nesnasim, hazim na lidi zlostny pohledy co delaji ze nevidi a automaticky tam chodi se vsim :pocitac: :pocitac: :pocitac: a rada se ozvu, jejich pohledy a trapny reci me nezajimaji :mrgreen: a svete div se z 99% opet duchodci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 12:54

@Gabrielka91 v Globusu jsem se se spatnym masem v zivote nesetkala..tam to jde na dracku.

• Citovat
  • Upravit
2562
3.9.14 13:00
@Krasavicaa píše:
Jenže ostatním taky může být zle. :nevim: :nevim: Těhotný netěhotný…

Byla jsi někdy těhotná, s nízkým tlakem nebo nevolnostmi? Já jsem sice přednostní pokladnu a nic jiného nepotřebovala, ale hodně kamarádek celkem průkazně ano a myslím, že by se za tu jednu dvě těhotný za hodinu v marketu nikdo nezbláznil, kdyby šly přednostně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.14 13:01
@slavuska1 píše:
někde? co vím, tak už jen v Intersparu se může na expresku s břichem. v Globusu to bylo dřív, že na expresku, ale teď to zrušili někdy na jaře, a dali zančku pokladna pro rozměrné zboží plus pro těhotné, ai jako že na normální se s pupkem nevejdou 8o 8o ale jako o přednosti tam nic nepíšou, že by tam byla, tak to bych neměla odvahu :oops:a to nahánění na samoobslužné, nevím, mě to přijde, že chtějí pomoct, naučit to lidi, a by nečekali v dlouhých frontách, to bych jako drzý neviděla :nevim:

Zamer sam o sobe je v poradku. Ale blby je kdyz na tebe ta prodavacka zacne snafat jestli by sis jako nechtela jit k samoobsluzce. Ten ton a ksicht. No drzost nejvetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
3.9.14 13:02

@Agnesita
asi tak…ja prvni tehu oka, druhy jsem nemohla prvni 4mesice skoro nikam a uz vubec do zavrenych obchodaku, hned se mi navalovalo stacil jen tezsi vzduch :nevim:

je jasny ze ne jen tehotnym je zle, ale trocha ohleduplnosti lidi k sobe by neuskodila nikdy :nevim: kor kdyz vidi maminku v porkocilem tehu jak sotva stoji a funi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák