Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hanka79 tak ono je to tezky mam 2 deti 8 mesicu a 3 roky jsem na ne sama a do obchodu potrebuji takze holt malyho dam do te sedaci catsi a vetsiho do kosiku protoze jinak bych ho honila po obchode a nehygienicky mi to neprijde venku an to taky serou ptaci v tech budkach a nikdo je necisti. A na rovinu zadne nebalene potraviny tam nedavam takze me tohle opravdu nepoburuje.
Já mám náhodou s důchodcema pěkný zkušenosti.
1. dcera, asi 3 měsíce, vezla jsem ji v lidlu na košíku ve vajíčku a malá spala, dojdeme ke kase a předemnou důchodce - pán. Už měl vyloženo na pásu a začal to zklízet zpátky do košíku a - pojďte paní, já vás pustím. Já mu řekla že děkuji, ale že ne, že počkám. A on že to v žádněém případě, že mám s sebou poklad, tak ať s ním netrávím čas v obchodě, že on má času dost.
A teď s druhou dcerkou. Taky asi ty 3 měsíce, v bille. Potkávala jsem pána pořád mezi regálama, Až mi to bylo nepříjemný, jako by nás sledoval
, u kasy zase stál za náma a začal se bavit a nakukovat na malou. Zaplatila jsem, pokladní mi dala samolepky, sbíraly se na plyšáky, pak zaplatil pán a že si samolepky vezme a že je dá támhletý paní - a donesl mi je.
Je velky problem ty deti vyzout? Prece jenom, neco uz ani jako matka nedokazu smysluplne obhajit. Postavila bys dite v botech do toho maleho kosiku do ruky/ci jak se taha za sebou za vysouvaci rukojet? Asi ne, tak kde je rozdil? Ze velky kos ma vetsi nosnost?
@Menora Tak nekdo ma kosik jako gril a nekdo jako postel koukam ![]()
@martinape píše:
Jasný. Pro @Antonie Bolavá
hele, nedělejte si ze mě srandu
![]()
@kintly píše:
@Hanka79 tak ono je to tezky mam 2 deti 8 mesicu a 3 roky jsem na ne sama a do obchodu potrebuji takze holt malyho dam do te sedaci catsi a vetsiho do kosiku protoze jinak bych ho honila po obchode a nehygienicky mi to neprijde venku an to taky serou ptaci v tech budkach a nikdo je necisti. A na rovinu zadne nebalene potraviny tam nedavam takze me tohle opravdu nepoburuje.
Ja pokadenej kos od ptaku jeste nikdy nemela
hele kdyz to nevidim je mi to jedno, ale kdyz to vidim, tak mi to proste vadi, neprijde mi to normalni, tam cpat cloveka-dite, to je cely…:)nechci tim tady zahlcovat diskuzi..:)
@Hanka79 píše:
To je jedno jestli si tam davam jidlo zabaleny nebo ne, ne? proste je to kosik hlavne na potraviny a ne, aby se v tom vozilo dite v botech a promin, ale karton s petkama fakt zespod neni tak zasvinenej jako lidsky boty…to se na me nezlob, proste se to nedela, jestli se chce dite v necem vozit, tak ho maji vzit rodice na kolotece nebo do detskyho centra, ne do kosiku na potraviny…
Krome mnoha dalsich veci mi pri nakupovani vetsinou v takovych tech mensich obchodech nejvic vadi, ze jakmile nekam vlezu, uz za mnou slidi prodavacka nebo zamestnanec security a poocku sleduje, jestli nahodou neco nekradu
Nejhorsi to byva v DM, proto tam chodim uz jen tehdy, kdyz v dosahu nic jineho neni…Chapu, ze nekteri lidi kradou, ale tohle mi ten nakup uz proste tak zneprijemni, ze vezmu akorat to nejnutnejsi a vubec se tam necitim jako zakaznik, nybrz jako potencionalni zlodej a to se mi vazne nelibi ![]()
@KlaraBoch co teprve s kocarem. To ses zlodej jasnej. At si klidne cumi, ale jednou by me chtel sacovat a neznam se.
Mámy, co dávají do košíku děti v botech, jsou obyčejná prasata.
@Burj Chalifa píše:
Mimochodem, za pokladnu pro těhotné bych při posledním těhotenství líbala ruce. Trpím na nízký tlak (a když píšu trpím, tak to tak opravdu myslím), v Tescu se mi v těhotenství dělalo od prvního okamžiku na zvracení, v úseku chlazených potravin už mi nadavovalo, tam jsem to házela do vozíku vysloveně tryskem. Pak když jsem se konečně dohrabala až na konec, šťastná, že nejsem zblitá, tak jsem pro změnu ve frontě začala omdlívat. Zatmění před očima, hučení v uších, do toho další dvě nebo tři děti kolem mě. Kolikrát jsem si tam musela prostě sednout na zem
@Agnesita to mas pravdu, od doby, co chodim s kocarkem, je to vlastne jeste horsi - ja mam pocit hrde matky, berouci na prochazku sve male hodne slunicko
, a jakmile nekam vlezu, nejaky blb/baba mi tenhle pocit hned zkazi a sleduje kazdy muj pohyb ![]()
@Burj Chalifa píše:
Já viděla tak pětileté dítě v nákupním koši i spát, dokonce i polštář pod hlavu mělo