Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Zenyatta píše:
Stůl, který je určený dovnitř a na jezení, ven nedáváme a nenecháváme na něj nikoho sahat. Stejně jako vozíky v obchodech nejsou určený pro obutá děcka, která nejsou schopna ujít těch několik desítek nebo stovek metrů po svých, případně který si rodiče nedokáží srovnat tak, aby nelítala a nedělala v obchodě bugr.
Kolik máš dětí? ![]()
@Zenyatta píše:
Jak psala @Burj Chalifa, bez bot. Paradox je, že já v tom vozíku viděla vždycky tak tříletý a starší dítě, a to by snad po svých nákup absolvovat mělo.
Přesně tak, většinou jsou tam velké děti
.
@Antonie Bolavá píše:
Kolik máš dětí?
Dvě. Ale ví, že v obchodě se nelítá, neřve, do regálů nesahá. A rohlíky se jí, až po zaplacení. Myslím, že jim neuškodí, že si nemohou občas dělat, co chtějí, a že si na něco, konkrétně ten rohlík, musí několik minut počkat.
@Zenyatta píše:
Jak psala @Burj Chalifa, bez bot. Paradox je, že já v tom vozíku viděla vždycky tak tříletý a starší dítě, a to by snad po svých nákup absolvovat mělo.
a jak můžeš vědět, že to dítě nejede třeba s něčím od doktora? a proto třeba nechce nebo nemůže chodit?
Já taky vídám třeba 5ti leté i starší děti v kočárku a nenapadlo by mě soudit, když nevím, zda není nemocné nebo po úrazu
@dajka16 píše:
@kve-tinka a proc mi tam pak prodavacka nactla zbozi ktere jsem ani nenakoupila, To se ji tam nacetlo jak?
Pravděpodobně jsi měla v nákupu něco, co zase nebylo namarkováno vůbec. Prosttě omyl - záměna číselného kodu, ktery se zadává ručně.
@Crystal87 píše:
No to fakt ne, k tomu nevidím důvod…ale možná je to tím že moje děti maj boty čistý a do hoven nešlapou
ale taky je do vozíku nedávám:D ale pokud je to dítě já nevím do 3 let, tak na tom nic nevidím…potraviny jsou stejně v obalech a kdo ví na čems e ve skladu válely
obal neobal, pořád je to vozík na potraviny. Pokud je někdo tak bezohledný a strká děti s botami do vozíku, tak prostě prase je. Já jsem matka a mohu si dovolit cokoli.Tak ne, dámy…
@Burj Chalifa píše:
obal neobal, pořád je to vozík na potraviny. Pokud je někdo tak bezohledný a strká děti s botami do vozíku, tak prostě prase je. Já jsem matka a mohu si dovolit cokoli.Tak ne, dámy…
Dobře napsáno…
@Zenyatta píše:
Dvě. Ale ví, že v obchodě se nelítá, neřve, do regálů nesahá. A rohlíky se jí, až po zaplacení. Myslím, že jim neuškodí, že si nemohou občas dělat, co chtějí, a že si na něco, konkrétně ten rohlík, musí několik minut počkat.
tak děti od 3 let to chápou, ale můj 2 leták, když je protivnej, fakt prdí na nějaký placení a já potřebuju nakoupit…když bych mu tu půlku rohlíku nedala a řval by na celej obchod, tak by se lidi jako ty naopak pohoršovali, že ho neumím srovnat? Jenže je to dítě a i s nemocným a protivným holt musím nakoupit
@Crystal87 píše:
a jak můžeš vědět, že to dítě nejede třeba s něčím od doktora? a proto třeba nechce nebo nemůže chodit?Já taky vídám třeba 5ti leté i starší děti v kočárku a nenapadlo by mě soudit, když nevím, zda není nemocné nebo po úrazu
Pokud mám nemocný nebo nechodící dítě, tak ho stejně necpu do vozíku v botech, ze kterých kape blátivá břečka, jak jsem nejednou viděla.
Btw. ty bys cpala dítě po nějakým úrazu (předpokládám, že to dítě bude cítit bolesti) do nákupního vozíku? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Věc názoru…pro mě je daleko větší prase někdo, kdo smrdí, nezná deodorant apod. A vídám děti jen v tom sedátku a nikdy jsem neviděla žádné se zablácenýma botama.
@Zenyatta píše:
Pokud mám nemocný nebo nechodící dítě, tak ho stejně necpu do vozíku v botech, ze kterých kape blátivá břečka, jak jsem nejednou viděla.
Btw. ty bys cpala dítě po nějakým úrazu (předpokládám, že to dítě bude cítit bolesti) do nákupního vozíku?
Já nikdy nic takovýho neviděla ![]()
@Crystal87 píše:
Já nikdy nic takovýho neviděla
Tak to buď ráda. Vím, že s potravinami se hyper-, super- zachází všelijak, rukojetí vozíků se dotýká, no radši si nepředstavovat, ale tohle je taky chuťovka. Já jen čekám, kdy uvidím někde v obchodě nějakou matku přebalovat dítě a plínu pak mrsknout po regály. Popravdě řečeno, by mě to zas tak nepřekvapilo.
@Zenyatta píše:
Tak to buď ráda. Vím, že s potravinami se hyper-, super- zachází všelijak, rukojetí vozíků se dotýká, no radši si nepředstavovat, ale tohle je taky chuťovka. Já jen čekám, kdy uvidím někde v obchodě nějakou matku přebalovat dítě a plínu pak mrsknout po regály. Popravdě řečeno, by mě to zas tak nepřekvapilo.
No já zas co vidím, tak matky se chovaj slušně..to spíš jiný existence dělaj bordel…
@Zenyatta celkem to hrotíš, úplně zbytečně. Patologický jevy ve společnosti jsou bohužel nevymýtitelné, ale dovádět své příspěvky do absurdna (plína do regálů), aby byly zajímavé a skoro až nepříjemné, to není úplně diskuze k věci.
@Agnesita píše:
@Zenyatta celkem to hrotíš, úplně zbytečně. Patologický jevy ve společnosti jsou bohužel nevymýtitelné, ale dovádět své příspěvky do absurdna (plína do regálů), aby byly zajímavé a skoro až nepříjemné, to není úplně diskuze k věci.
Mně spíš štvou a to je pomalu denně důchodci. vozík nechají uprostřed, hážou si to z obou stran, člověk nemá kudy projít a ještě se div nezblázní, když je šoupnu…a když se sejdou dvoje důchodci tak je to ještě lepší! Bych kolikrát potřebovala lítat…nebo spěchaj honem honem a pak hodinu stojí ve skupince před obchodem. a že klidně vrážejí vozíkama do kočárků nebo těhulí o tom nemluvím. Jo občas narazím na pravý opak, ale bohužel většinou ti nejhorší v obchodě, co potkávám jsou důchodci