Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Menora píše:
Tak chodit ve čtvrtek do Lídlu, když začínají akce, to je řízená sebevražda.
To už vím taky
, nikdy víc. Ale fakt to byl šok, v jednu chvíli mám bundičky, za vteřinu bundičky v pr… a od mého vozíku ujíždí tryskem baba s mým nákupem. Kdybych nezůstala stát s otevřenou hubou neschopná pohybu ani slova, asi bych jí to pěkně vytmavila.
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi.
Na mimibazaru se rozpoutala aféra. Nějaká mamina vykoupila všechno z lidlu a pak to s přirážkou prodávala na mmb. Ty, co se na ně v lidlu nedostalo, se do ní pustily v hodnocení ![]()
@Hanka79 JoJo já kdysi koupila tvrdý sýr a čokoládu milku a ma obojich byly bílý čipy. Jsem na to hleděla jak puk.
@YaaWoo píše:
Jedine na co si vzpomenu je takova ta salsa k mexickym tortilam. Koupena v Lidlu, doba spotřeby nekdy 2015 a uvnitr toto
Z hlediska estetického umělecké dílo ![]()
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi.
ty vogo ja bych ji snad byla schopna dat pesti.
ne kvuli bundicce, ale za tu neslychanou drzost. Jeste, ze se za napadeni zavira. No jen jsem si tu situaci predstavila a nabehla mi zila
![]()
No v potravinách zkušenost nemám, ale dost mě šokovalo když jsem chvíi pracovala v obuvi, tak za poměrně krátkou dobu jsme jednu botu z páru nedohledaly na celém obchodě, jestli si někdo koupil pár a jedna se mu robila tak si došel jen pro chybějící:nevim: nebo to že se kontrolujou u kasy jestli máte v krabici jednu pravou a jednu levou a obě stejné velikosti taky není že by prodavačky neměly co dělat, ale tady se to většinou dohledalo v jiných krabicích…
no a pak uznávám, že některé kozačky jsou šité fakt divně, nicméně podle hesla když to nejde silou použíjte větší silu jsme taky dost kozaček vyřazovaly z prodejny do skladu kvuli zničeným zipům ![]()
@Krasavicaa jo na to jsem přišla, když jsme malý koupili tu tříkolku s táhlem..no větší krám jsem neviděla!!! Už je vyreklamovaná 2× a na potřetí nám vrátili peníze..a to za ní chtěli nějak 1000kč.
@blecha72 kamarádka to chtěla vyfotit a ukázat jim to tam zpátky…
![]()
@Anonymní píše:
@Hanka79 JoJo já kdysi koupila tvrdý sýr a čokoládu milku a ma obojich byly bílý čipy. Jsem na to hleděla jak puk.
Nemělo to byt anonymně ![]()
Anebo stojíme u zeleniny a neb tam bylo lidí jak mraků, tak mi manžel říká, počkej u koše, máme v něm 10ti korunu, ať ho někdo neveme. A já s tím, že to se snad neděje jsem si prohlížela nějaký polštáře nebo co tam bylo, příjde za mnou manžel a říká kde máš koš, já se otočím a náš nikde a stál tam koš s žetonem, fakt!! Já jsem si připadala jak v blbý komedii…
![]()
@Agnesita píše:
Ne, já si ho k jiné paní házela
Tuhle jsem koupila tuhý deodorant a byl použitý. Byly na něm čáry od chlupů ![]()
@snee píše:
Anebo stojíme u zeleniny a neb tam bylo lidí jak mraků, tak mi manžel říká, počkej u koše, máme v něm 10ti korunu, ať ho někdo neveme. A já s tím, že to se snad neděje jsem si prohlížela nějaký polštáře nebo co tam bylo, příjde za mnou manžel a říká kde máš koš, já se otočím a náš nikde a stál tam koš s žetonem, fakt!! Já jsem si připadala jak v blbý komedii…![]()
Já měla takto koš s 10kou, a jak jsem se otočila, tak tam sice jeden stál, ale bez peněz.
Ani žeton tam nebyl.
![]()
@Antonie Bolavá píše:
Tuhle jsem koupila tuhý deodorant a byl použitý. Byly na něm čáry od chlupů
@Antonie Bolavá píše:
Tuhle jsem koupila tuhý deodorant a byl použitý. Byly na něm čáry od chlupů
Máme tu vítěze
, tohle je fakt humus všech humusů ![]()