Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já jednou kupovala pstruha a po zaplacení mi to přišlo nějaké drahé. Tak jsem prošla účtenku a byl navážený jako filet z lososa. O magnetkách v jogurtech jsem si chvíli myslela, že je to taková loterie, že jsou tam náhodně. ![]()
@orionk píše:
Vždycky vše kontroluju, takže se mi nic takového nestalo… Ale minule mě dožrala v Penny pokladní! Jeli jsme nakoupit na dovolenou, u kasy vyndavám tu kartičku Penny klubu a podávám jí pokladní… Ona na mě že pro obchodníky ta kartička neplatí… Nemohla jsem jí asi deset minut vysvětlit, že žádný obchodník nejsem, že jsme pouze nenažraná rodina![]()
Nešlo mi o tu slevu, ale o přístup. Div mi tam nevynadala co si to dovoluju dělat velký nákupy
![]()
Ze mluvis o tech velkych nakupech, mne vzdycky fascinujou ty vetnamci jak si nakupujou ve slevach do svych kramku, to je vzdycky 5 pytlu rohliku po 30ks, hromady cokolad, susenek apod. a pak ve svym kramku na to napalej vetsi cenu…a nejaky to, ze na jednu osobu je tolik a tolik ks je netrapi, ignorujou to…Jednou sel kamarad pro Basmati ryzi, meli slevu a zase vetnamec a v kosiku asi 5 tech velkych baliku, tak mu dva z kosiku vzal
pac v regalu uz nic nebylo…:D
Nejhorší zkušenosti mám s Albertem… zkažené maso ![]()
Vše od té doby kontroluji. Takže výměna za něco jiného se mi ještě nestala
Při placení na obrazovky nekoukám a účtenky si většinou neberu. Takže nevím zda mi tam něco připočítavají či ne
![]()
A většinou ani nevím kolik která věc stojí
Nekoukám moc na ceny
![]()
@Hanka79 píše:
Ze mluvis o tech velkych nakupech, mne vzdycky fascinujou ty vetnamci jak si nakupujou ve slevach do svych kramku, to je vzdycky 5 pytlu rohliku po 30ks, hromady cokolad, susenek apod. a pak ve svym kramku na to napalej vetsi cenu…a nejaky to, ze na jednu osobu je tolik a tolik ks je netrapi, ignorujou to…Jednou sel kamarad pro Basmati ryzi, meli slevu a zase vetnamec a v kosiku asi 5 tech velkych baliku, tak mu dva z kosiku vzalpac v regalu uz nic nebylo…:D
Já neměla ale od každého zboží x kusů… Měla jsem velký nákup, ale různé zboží
A kůli vietnamcům mi nechtěli dát slevu
![]()
@orionk stačilo si vzít dva kolíčky a oči zešikmit
, to by ani na ty dva uzmuté kolíčky nepřišli…
@Litta píše:
Vajíčka kontroluji, lahve zkouším otvírat/zkoumám, deodoranty beru ze zadních řad, datum spotřeby kontroluji,… Mě nenapálí. Leda moli v mouce, tu tam bohužel přebírat nemůžu.
@Hanka79 píše:
Jo to ja si to taky hlidam, jak to prejizdi, kolikrat to zbozi prejizdi, nekdy se totiz stane, ze to prejede i vickrat nez ma…hlavne to delaj nektere pokladni, kdyz je velky nakup…doufaj, ze si toho clovek nevsimne…
Nojo, ale ta pokladní z toho nic sama nemá…
jedině ten obchod…nebo myslíš, že jsou navedený? ![]()
@LindaPraha píše:
@blecha72 mne se to take stava. Jednou jsem koupila uz otevrene mliko v pet lahvi, jindy spatny maso apod. Nedavno jsem koupila ve sleve veci na ocekavane miminko, dojela s panderem domu a zjistila jsem, ze mi nezapocitali slevu. Stesti, se jsem vzala ucet a nastvali me tak, ze jsem jela zase zpatky - vratili mi 190,–. Jindy mi to za to nestoji, to vic projedu na benzinu. A dvakrat se mi stalo, ze mi v pulce nakupu v Kauflandu nekdo ukradl vozik. Obehla jsem snad celej kram a nic. Nekomu to asi stalo za tech 5/10,– Kc ve voziku. Horsi bylo, ze jsem musela litat znovu po obchodeA to na me jeste blbe cumeli, ze se vracim ven zadnim vchodem, tak jsem je zpucovala, ze mi lidi nemaj brat vozejky
Do Kauflandu u nás v Ostravě nevkročíme. Cigáni se tu přehrabují v rohlíkách ![]()
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku??
![]()
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, já si ho k jiné paní házela ![]()
@Lenka512 Tak to nevim zda to delaj pro sebe nebo pro obchod
ale spis to asi nektere zkusi samy pro sebe. Jinak mi jednou kamarad co delal v Penny rikal, ze nad pokladnama maji kamery a ze si je sefove hlidaj
v tech vetrackach ![]()
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslíš důchodce???
Jednou jsem viděla dvě babky jak se málem popraly o poslední kus masa v akci
![]()
@Lenka512 píše:
Nojo, ale ta pokladní z toho nic sama nemá…
jedině ten obchod…nebo myslíš, že jsou navedený?
Jsou navedený… I na úsecích uzenin, aby dávaly schválně víc. Každej druhej řekne : to je dobrý, to nechte. Pak ve výsledku když to řekne x stovek lidí denně… To je kšeft, tak se prostě prodává
![]()
@orionk píše:
Já neměla ale od každého zboží x kusů… Měla jsem velký nákup, ale různé zbožíA kůli vietnamcům mi nechtěli dát slevu
![]()
Ja vim, ze jsi nakupovala normalne pro rodinu.
…mne to jen pripomnelo ty vetnamce
jo to je mozny, ze uz jsou ty pokladni tak zblbly, ze jsi to odnesla i ty ![]()
@sissi79 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hihi, tohle fakt ne… ![]()