Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1206
2.9.14 21:34

Já jednou kupovala pstruha a po zaplacení mi to přišlo nějaké drahé. Tak jsem prošla účtenku a byl navážený jako filet z lososa. O magnetkách v jogurtech jsem si chvíli myslela, že je to taková loterie, že jsou tam náhodně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 21:35
@orionk píše:
Vždycky vše kontroluju, takže se mi nic takového nestalo… Ale minule mě dožrala v Penny pokladní! Jeli jsme nakoupit na dovolenou, u kasy vyndavám tu kartičku Penny klubu a podávám jí pokladní… Ona na mě že pro obchodníky ta kartička neplatí… Nemohla jsem jí asi deset minut vysvětlit, že žádný obchodník nejsem, že jsme pouze nenažraná rodina :mrgreen: :mrgreen: Nešlo mi o tu slevu, ale o přístup. Div mi tam nevynadala co si to dovoluju dělat velký nákupy :-D :roll:

Ze mluvis o tech velkych nakupech, mne vzdycky fascinujou ty vetnamci jak si nakupujou ve slevach do svych kramku, to je vzdycky 5 pytlu rohliku po 30ks, hromady cokolad, susenek apod. a pak ve svym kramku na to napalej vetsi cenu…a nejaky to, ze na jednu osobu je tolik a tolik ks je netrapi, ignorujou to…Jednou sel kamarad pro Basmati ryzi, meli slevu a zase vetnamec a v kosiku asi 5 tech velkych baliku, tak mu dva z kosiku vzal :-D pac v regalu uz nic nebylo…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.9.14 21:37

Nejhorší zkušenosti mám s Albertem… zkažené maso :poblion:
Vše od té doby kontroluji. Takže výměna za něco jiného se mi ještě nestala :dance: Při placení na obrazovky nekoukám a účtenky si většinou neberu. Takže nevím zda mi tam něco připočítavají či ne :think: :think:
A většinou ani nevím kolik která věc stojí :oops: Nekoukám moc na ceny :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7876
2.9.14 21:38
@Hanka79 píše:
Ze mluvis o tech velkych nakupech, mne vzdycky fascinujou ty vetnamci jak si nakupujou ve slevach do svych kramku, to je vzdycky 5 pytlu rohliku po 30ks, hromady cokolad, susenek apod. a pak ve svym kramku na to napalej vetsi cenu…a nejaky to, ze na jednu osobu je tolik a tolik ks je netrapi, ignorujou to…Jednou sel kamarad pro Basmati ryzi, meli slevu a zase vetnamec a v kosiku asi 5 tech velkych baliku, tak mu dva z kosiku vzal :-D pac v regalu uz nic nebylo…:D

Já neměla ale od každého zboží x kusů… Měla jsem velký nákup, ale různé zboží :mrgreen: A kůli vietnamcům mi nechtěli dát slevu :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
2.9.14 21:41

@orionk stačilo si vzít dva kolíčky a oči zešikmit :mrgreen:, to by ani na ty dva uzmuté kolíčky nepřišli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.9.14 21:43
@Litta píše:
Vajíčka kontroluji, lahve zkouším otvírat/zkoumám, deodoranty beru ze zadních řad, datum spotřeby kontroluji,… Mě nenapálí. Leda moli v mouce, tu tam bohužel přebírat nemůžu. :|
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7569
2.9.14 21:44
@Hanka79 píše:
Jo to ja si to taky hlidam, jak to prejizdi, kolikrat to zbozi prejizdi, nekdy se totiz stane, ze to prejede i vickrat nez ma…hlavne to delaj nektere pokladni, kdyz je velky nakup…doufaj, ze si toho clovek nevsimne… :roll:

Nojo, ale ta pokladní z toho nic sama nemá…
jedině ten obchod…nebo myslíš, že jsou navedený? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.9.14 21:45
@LindaPraha píše:
@blecha72 mne se to take stava. Jednou jsem koupila uz otevrene mliko v pet lahvi, jindy spatny maso apod. Nedavno jsem koupila ve sleve veci na ocekavane miminko, dojela s panderem domu a zjistila jsem, ze mi nezapocitali slevu. Stesti, se jsem vzala ucet a nastvali me tak, ze jsem jela zase zpatky - vratili mi 190,–. Jindy mi to za to nestoji, to vic projedu na benzinu. A dvakrat se mi stalo, ze mi v pulce nakupu v Kauflandu nekdo ukradl vozik. Obehla jsem snad celej kram a nic. Nekomu to asi stalo za tech 5/10,– Kc ve voziku. Horsi bylo, ze jsem musela litat znovu po obchode :) A to na me jeste blbe cumeli, ze se vracim ven zadnim vchodem, tak jsem je zpucovala, ze mi lidi nemaj brat vozejky :)

Do Kauflandu u nás v Ostravě nevkročíme. Cigáni se tu přehrabují v rohlíkách :cert:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
2.9.14 21:46

A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku?? :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac: :pocitac: :pocitac: 8)

• Citovat
  • Upravit
2562
2.9.14 21:47
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku?? :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac: :pocitac: :pocitac: 8)

Ne, já si ho k jiné paní házela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 21:48

@Lenka512 Tak to nevim zda to delaj pro sebe nebo pro obchod :)ale spis to asi nektere zkusi samy pro sebe. Jinak mi jednou kamarad co delal v Penny rikal, ze nad pokladnama maji kamery a ze si je sefove hlidaj :)v tech vetrackach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku?? :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac: :pocitac: :pocitac: 8)

Myslíš důchodce??? :mrgreen: :mrgreen: Jednou jsem viděla dvě babky jak se málem popraly o poslední kus masa v akci 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Lenka512 píše:
Nojo, ale ta pokladní z toho nic sama nemá…
jedině ten obchod…nebo myslíš, že jsou navedený? :think:

Jsou navedený… I na úsecích uzenin, aby dávaly schválně víc. Každej druhej řekne : to je dobrý, to nechte. Pak ve výsledku když to řekne x stovek lidí denně… To je kšeft, tak se prostě prodává :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18259
2.9.14 21:50
@orionk píše:
Já neměla ale od každého zboží x kusů… Měla jsem velký nákup, ale různé zboží :mrgreen: A kůli vietnamcům mi nechtěli dát slevu :,( :mrgreen:

Ja vim, ze jsi nakupovala normalne pro rodinu. ;)…mne to jen pripomnelo ty vetnamce :mrgreen: jo to je mozny, ze uz jsou ty pokladni tak zblbly, ze jsi to odnesla i ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.9.14 21:50
@sissi79 píše:

hihi, tohle fakt ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák