Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blecha72
Našla jsem vybraná vajíčka z plata a rozjedené balené salámy
.
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi
.
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, tak toto se mi nestalo.
@Menora píše:
@blecha72
Našla jsem vybraná vajíčka z plata a rozjedené balené salámy.
Asi nekdo delal k veceri hemenex
/vajicka usmazena se salamem na panvice/kdyby nekdo neznal ten muj nazev ![]()
@Hanka79 píše:
Asi nekdo delal k veceri hemenex/vajicka usmazena se salamem na panvice/kdyby nekdo neznal ten muj nazev
Pravda a nacpal si to do kapes, to přes ty „pípáky“ projde ![]()
Je fakt, ze ja si vetsinou neberu zbozi uplne prvni kus vpredu. Ale, ze bych vylozene takhle narazila na smejd to ne.
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi.
No ty vole
Tak to bych jí dala!!! ![]()
@sissi79 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi.
Tak chodit ve čtvrtek do Lídlu, když začínají akce, to je řízená sebevražda.
@Menora píše:
Pravda a nacpal si to do kapes, to přes ty „pípáky“ projde
To vis, ze jo, kdyz to nema kody
jinak jsem si vsimla, ze v Kaufu maji na nekterem zbozi takovy bily cipy…na tom co se asi hodne krade ![]()
No nám se jednou stalo, že jsem si šla do Albertu koupit kolo, měli tam nějakou akci, a stojím u něj prohlížím si ho, příjde ženská sebere ho a odnese ke kase, a já, že jsem tu byla dřív, že u něj stojím a dívám se, a ona, ale já už ho mám v ruce je moje! A druhý už nebylo
![]()
anebo u nás bývaly ty čarodějnické výprodeje nebo jak se to jmenovalo, začínalo to v 10 večer a končilo o půlnoci, to bylo šíííílený!! Lidi by se ušlapali!!!
Jedine na co si vzpomenu je takova ta salsa k mexickym tortilam. Koupena v Lidlu, doba spotřeby nekdy 2015 a uvnitr toto ![]()
@Cipisek79 píše:
Uff, to by bylo neco na me
![]()
@snee píše:
No nám se jednou stalo, že jsem si šla do Albertu koupit kolo, měli tam nějakou akci, a stojím u něj prohlížím si ho, příjde ženská sebere ho a odnese ke kase, a já, že jsem tu byla dřív, že u něj stojím a dívám se, a ona, ale já už ho mám v ruce je moje! A druhý už nebylo![]()
anebo u nás bývaly ty čarodějnické výprodeje nebo jak se to jmenovalo, začínalo to v 10 večer a končilo o půlnoci, to bylo šíííílený!! Lidi by se ušlapali!!!
Buď ráda. Stejně to byl nějakej šmejd… V marketech se dobrý kola neprodávají…
Prosímtě jednou v zápalu boje můj vzal omylem jiný vozík… a já mu říkám, copak jsme prasata aby jsme kupovali tady ty instantní pytlíkový sračk…? No chlap co mu ten vozík patřil stál už vedle nás a slyšel mě