Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
2.9.14 21:50
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku?? :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac: :pocitac: :pocitac: 8)

Prosímtě jednou v zápalu boje můj vzal omylem jiný vozík… a já mu říkám, copak jsme prasata aby jsme kupovali tady ty instantní pytlíkový sračk…? No chlap co mu ten vozík patřil stál už vedle nás a slyšel mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Menora
2.9.14 21:52

@blecha72
Našla jsem vybraná vajíčka z plata a rozjedené balené salámy :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
2415
2.9.14 21:52
@sissi79 píše:
A už se vám stalo že nakupujete a někdo vám mezitím bere to zboží v akci z vašeho vozíku?? :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac: :pocitac: :pocitac: 8)

To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
2.9.14 21:53
@sissi79 píše:

Ne, tak toto se mi nestalo.

• Citovat
  • Upravit
18259
2.9.14 21:53
@Menora píše:
@blecha72
Našla jsem vybraná vajíčka z plata a rozjedené balené salámy :nevim:.

Asi nekdo delal k veceri hemenex :mrgreen: /vajicka usmazena se salamem na panvice/kdyby nekdo neznal ten muj nazev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
2.9.14 21:54
@Hanka79 píše:
Asi nekdo delal k veceri hemenex :mrgreen: /vajicka usmazena se salamem na panvice/kdyby nekdo neznal ten muj nazev :D

Pravda a nacpal si to do kapes, to přes ty „pípáky“ projde :lol:

• Citovat
  • Upravit
13955
2.9.14 21:55

Je fakt, ze ja si vetsinou neberu zbozi uplne prvni kus vpredu. Ale, ze bych vylozene takhle narazila na smejd to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi :zed:.

No ty vole 8o 8o 8o Tak to bych jí dala!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
@sissi79 píše:
:mrgreen: :mrgreen: tak to už je vrchol drzosti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
2.9.14 21:56
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi :zed:.

Tak chodit ve čtvrtek do Lídlu, když začínají akce, to je řízená sebevražda.

• Citovat
  • Upravit
18259
2.9.14 21:57
@Menora píše:
Pravda a nacpal si to do kapes, to přes ty „pípáky“ projde :lol:

To vis, ze jo, kdyz to nema kody :lol: jinak jsem si vsimla, ze v Kaufu maji na nekterem zbozi takovy bily cipy…na tom co se asi hodne krade :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.9.14 21:57

No nám se jednou stalo, že jsem si šla do Albertu koupit kolo, měli tam nějakou akci, a stojím u něj prohlížím si ho, příjde ženská sebere ho a odnese ke kase, a já, že jsem tu byla dřív, že u něj stojím a dívám se, a ona, ale já už ho mám v ruce je moje! A druhý už nebylo :? :mrgreen:

anebo u nás bývaly ty čarodějnické výprodeje nebo jak se to jmenovalo, začínalo to v 10 večer a končilo o půlnoci, to bylo šíííílený!! Lidi by se ušlapali!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
2.9.14 21:58

Jedine na co si vzpomenu je takova ta salsa k mexickym tortilam. Koupena v Lidlu, doba spotřeby nekdy 2015 a uvnitr toto :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 21:59
@Cipisek79 píše:

Uff, to by bylo neco na me :) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.9.14 21:59
@snee píše:
No nám se jednou stalo, že jsem si šla do Albertu koupit kolo, měli tam nějakou akci, a stojím u něj prohlížím si ho, příjde ženská sebere ho a odnese ke kase, a já, že jsem tu byla dřív, že u něj stojím a dívám se, a ona, ale já už ho mám v ruce je moje! A druhý už nebylo :? :mrgreen:anebo u nás bývaly ty čarodějnické výprodeje nebo jak se to jmenovalo, začínalo to v 10 večer a končilo o půlnoci, to bylo šíííílený!! Lidi by se ušlapali!!!

Buď ráda. Stejně to byl nějakej šmejd… V marketech se dobrý kola neprodávají…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák