Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
2.9.14 21:18
@blecha72 píše:
Dnešní zážitek je z kauflandu :lol:

Tam se mi ještě jednou stalo, že chytili bezdomáče, načal si flašku rumu, půlku vyžahl a šel pryč…no, co si na něm asi tak vzali, pak už mu bylo fajn a přivolaní měšťáci ho tak akorát mohli odvést se vyspat do tepla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Hanka79 píše:
JInak oni na pokladne musi koukat asi do krabicek apod, jestli tam neni neco jineho nebo neco na vic, vim, ze koukaj do vajicek, do zarovek, do krabicky s pastou a koukala mi i do krabicce s barvou na vlasy :)

no a já jim při markování zase koukám na displej pokladny, zda obchod nenatáhl mě jinou cenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271

@gabki zamíchané pečivo v hypermárketu na vesnici je normálka ;), jak jinak bys ho chtěla udat? Pak dcerka žmoulá včerejší a chudák nechápe. Když mně se nechce každý rohlík ohmatávat, i když přes igelit, už prostě bude zmáčknutý. Je na to nějaký fígl, jak to poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@eli196 píše:
@blecha72 to mi fakt hlava nebere :roll: čeho jsou lidi schopní. No je fakt, že do Kauflandu nechodím :D, tak třeba proto takové nechtěné zážitky nemám :D

Ono se to deje vsude ne jen v Kaufu :), lidi jsou proste oprskly a neboj se, ja bych si to nedovolila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 21:19
@Linve píše:
Ja jsem jednou kupovala v Kauflandu zarovky, vzala jsem krabicky, rychle jsem nakoukla, jestli nejsou praskly a az doma jsme zjistili, ze ty zarovky v tech krabickach byly praskly a pouzivany… Naky hovado si to tam proste prislo vymenit :cert: fakt nehoraznost na co maj lidi zaludek…

Tak vítejte v klubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.9.14 21:20

Hele to je jak u nás v drogerii, příjde holka a namaluje se našema vzorkamam (stíny, mackeup,..) a odejde..a to jí můžem říct furt dokola že je to jen zkušební..a to není jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197

@Hanka79 já vím, jen mě pobavilo, že se tu zrovna Kaufland zminil vícekrát :D a zrovna je to obchod kam opravdu nechodím. Jo to máš pravdu, ale teď jsem opravdu zírala co lidi nenapadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@Burj Chalifa píše:
no a já jim při markování zase koukám na displej pokladny, zda obchod nenatáhl mě jinou cenou.

Jo to ja si to taky hlidam, jak to prejizdi, kolikrat to zbozi prejizdi, nekdy se totiz stane, ze to prejede i vickrat nez ma…hlavne to delaj nektere pokladni, kdyz je velky nakup…doufaj, ze si toho clovek nevsimne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 21:21
@1Luca píše:
@gabki zamíchané pečivo v hypermárketu na vesnici je normálka ;), jak jinak bys ho chtěla udat? Pak dcerka žmoulá včerejší a chudák nechápe. Když mně se nechce každý rohlík ohmatávat, i když přes igelit, už prostě bude zmáčknutý. Je na to nějaký fígl, jak to poznat?

JJ, určité skupiny lidí (jsou to ti ještě starší než já) se vyžívají v mačkání pečiva, ovoce apod. Samo holou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.9.14 21:22
@snee píše:
Hele to je jak u nás v drogerii, příjde holka a namaluje se našema vzorkamam (stíny, mackeup,..) a odejde..a to jí můžem říct furt dokola že je to jen zkušební..a to není jediná.

Však ona zkouší, jak v tom bude každý den vypadat. :mrgreen: Kdyby jí to jednou slušelo, nezaručuje to, že jí to bude seknout i další den, když si jinak načeše hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
2.9.14 21:23
@blecha72 píše:
@SussieS Tak je chyba u mě :( Hračky taky kontroluji pečlivěji- třeba i magnety pod víčky jogurtu, zklamané děcko mrzí hodně.

Jogurty znám…je fakt zázrak často narazit na kostíka s magnetem :cert: ale jinak se mi tohle nestalo naštěstí…spíš teda občas koupím vajíčka v tescu a pokaždé je jich několik z té proložky po 12 zkažených, přitom datum spotřeby se rozhodně neblíží..naposled to bylo 5 z 12 :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

@eli196 No co jsem si tak vsimla, tak je vetsinou ten obchod postaveny blizko centra, tak tam zavita hodne lidi, ja ho mam na jednu stranu rada pro ty slevy a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172

Tohle si holky přečtěte!!! http://prekvapeni.kafe.cz/…tem_717.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 21:24

@Burj Chalifa mě takhle naúčtovali třikrát po sobě dárkovou taštičku, která stála 20,– no a na učtence jsem ji měla 3× pod sebou takže pidi taštička mě vyšla celkově na 60,–.No a samozřejmě jsem si toho všimla až doma :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
2.9.14 21:25

Ja koupila dva nacate a upite dzusy :cert: Chlazene, cerstve, ne z koncentratu, takze docela drahe :roll: Jinak nic, ale taky me to hodne prekvapilo :think: Clovek nepocita s tim, ze jsou mezi nami takova prasata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák