Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blecha72 píše:
Dnešní zážitek je z kauflandu
Tam se mi ještě jednou stalo, že chytili bezdomáče, načal si flašku rumu, půlku vyžahl a šel pryč…no, co si na něm asi tak vzali, pak už mu bylo fajn a přivolaní měšťáci ho tak akorát mohli odvést se vyspat do tepla ![]()
@Hanka79 píše:
JInak oni na pokladne musi koukat asi do krabicek apod, jestli tam neni neco jineho nebo neco na vic, vim, ze koukaj do vajicek, do zarovek, do krabicky s pastou a koukala mi i do krabicce s barvou na vlasy
no a já jim při markování zase koukám na displej pokladny, zda obchod nenatáhl mě jinou cenou.
@gabki zamíchané pečivo v hypermárketu na vesnici je normálka
, jak jinak bys ho chtěla udat? Pak dcerka žmoulá včerejší a chudák nechápe. Když mně se nechce každý rohlík ohmatávat, i když přes igelit, už prostě bude zmáčknutý. Je na to nějaký fígl, jak to poznat?
@eli196 píše:
@blecha72 to mi fakt hlava neberečeho jsou lidi schopní. No je fakt, že do Kauflandu nechodím
, tak třeba proto takové nechtěné zážitky nemám
Ono se to deje vsude ne jen v Kaufu
, lidi jsou proste oprskly a neboj se, ja bych si to nedovolila… ![]()
@Linve píše:
Ja jsem jednou kupovala v Kauflandu zarovky, vzala jsem krabicky, rychle jsem nakoukla, jestli nejsou praskly a az doma jsme zjistili, ze ty zarovky v tech krabickach byly praskly a pouzivany… Naky hovado si to tam proste prislo vymenitfakt nehoraznost na co maj lidi zaludek…
Tak vítejte v klubu ![]()
Hele to je jak u nás v drogerii, příjde holka a namaluje se našema vzorkamam (stíny, mackeup,..) a odejde..a to jí můžem říct furt dokola že je to jen zkušební..a to není jediná.
@Hanka79 já vím, jen mě pobavilo, že se tu zrovna Kaufland zminil vícekrát
a zrovna je to obchod kam opravdu nechodím. Jo to máš pravdu, ale teď jsem opravdu zírala co lidi nenapadne ![]()
@Burj Chalifa píše:
no a já jim při markování zase koukám na displej pokladny, zda obchod nenatáhl mě jinou cenou.
Jo to ja si to taky hlidam, jak to prejizdi, kolikrat to zbozi prejizdi, nekdy se totiz stane, ze to prejede i vickrat nez ma…hlavne to delaj nektere pokladni, kdyz je velky nakup…doufaj, ze si toho clovek nevsimne… ![]()
@1Luca píše:
@gabki zamíchané pečivo v hypermárketu na vesnici je normálka, jak jinak bys ho chtěla udat? Pak dcerka žmoulá včerejší a chudák nechápe. Když mně se nechce každý rohlík ohmatávat, i když přes igelit, už prostě bude zmáčknutý. Je na to nějaký fígl, jak to poznat?
JJ, určité skupiny lidí (jsou to ti ještě starší než já) se vyžívají v mačkání pečiva, ovoce apod. Samo holou rukou.
@snee píše:
Hele to je jak u nás v drogerii, příjde holka a namaluje se našema vzorkamam (stíny, mackeup,..) a odejde..a to jí můžem říct furt dokola že je to jen zkušební..a to není jediná.
Však ona zkouší, jak v tom bude každý den vypadat.
Kdyby jí to jednou slušelo, nezaručuje to, že jí to bude seknout i další den, když si jinak načeše hlavu.
@blecha72 píše:
@SussieS Tak je chyba u měHračky taky kontroluji pečlivěji- třeba i magnety pod víčky jogurtu, zklamané děcko mrzí hodně.
Jogurty znám…je fakt zázrak často narazit na kostíka s magnetem
ale jinak se mi tohle nestalo naštěstí…spíš teda občas koupím vajíčka v tescu a pokaždé je jich několik z té proložky po 12 zkažených, přitom datum spotřeby se rozhodně neblíží..naposled to bylo 5 z 12
![]()
@eli196 No co jsem si tak vsimla, tak je vetsinou ten obchod postaveny blizko centra, tak tam zavita hodne lidi, ja ho mam na jednu stranu rada pro ty slevy a tak ![]()
Tohle si holky přečtěte!!! http://prekvapeni.kafe.cz/…tem_717.html
@Burj Chalifa mě takhle naúčtovali třikrát po sobě dárkovou taštičku, která stála 20,– no a na učtence jsem ji měla 3× pod sebou takže pidi taštička mě vyšla celkově na 60,–.No a samozřejmě jsem si toho všimla až doma ![]()
Ja koupila dva nacate a upite dzusy
Chlazene, cerstve, ne z koncentratu, takze docela drahe
Jinak nic, ale taky me to hodne prekvapilo
Clovek nepocita s tim, ze jsou mezi nami takova prasata…