Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
2.9.14 21:03

Já jsem teda párkát viděla jak se ženský voněj v obchodech… A hlídám si jen jestli je u časopisu dárek :oops: Jinak se mi nikdy nic takového nestalo… Asi jsem měla štěstí a měla bych si to víc hlídat at se mi to nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.9.14 21:04

Ježiš, to je síla holky co tu píšete, mě se teda zatím nikdy asi takový extrém nestal, ale asi si začnu dávat větší pozor, jo je fakt, že kontroluju u jogurtů pod víčky to překvapení, to už se mi stalo, že sme přišli domů a bylo velké zklamání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
2.9.14 21:05

@blecha72 mne se to take stava. Jednou jsem koupila uz otevrene mliko v pet lahvi, jindy spatny maso apod. Nedavno jsem koupila ve sleve veci na ocekavane miminko, dojela s panderem domu a zjistila jsem, ze mi nezapocitali slevu. Stesti, se jsem vzala ucet a nastvali me tak, ze jsem jela zase zpatky - vratili mi 190,–. Jindy mi to za to nestoji, to vic projedu na benzinu. A dvakrat se mi stalo, ze mi v pulce nakupu v Kauflandu nekdo ukradl vozik. Obehla jsem snad celej kram a nic. Nekomu to asi stalo za tech 5/10,– Kc ve voziku. Horsi bylo, ze jsem musela litat znovu po obchode :) A to na me jeste blbe cumeli, ze se vracim ven zadnim vchodem, tak jsem je zpucovala, ze mi lidi nemaj brat vozejky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299

Mě se jednou stalo - naštěstí jsem si toho všimla včas - kupovala jsem sérii 5 knih, jako sadu, v ozdobné krabici. A koukám, že druhý díl tam byl dvakrát a pátý chyběl :zed: Někdo při kompletaci asi zapomněl počítat do pěti, no stane se :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Chlap si jednou v Globusu koupil ponožky se smajlíkem. Prodávaly se v zataveném pytli 10 párů. Až doma jsme zjistili, že místo deseti párů zatavili sedm a přihodili jednu lichou ponožku, asi náhradní.
Jinak se nám nikdy nic takového nestalo.
Ale pravidelně v Albertu jsem dostávala prošlé potraviny vydávané za čerstvé. Nepomáhaly ani stížnosti na jejich centrále, oni jim tam vždycky dali echo, pár dní byla krásná zelenina, čerstvé maso a po pár dnech zase eklhaft.

• Citovat
  • Upravit
2299
2.9.14 21:06

Jo a nejvíce mě znechutilo máslo, trvanlivost ještě 14 dní a uvnitř plíseň po celé jedné straně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.9.14 21:06
@Litta píše:
Vajíčka kontroluji, lahve zkouším otvírat/zkoumám, deodoranty beru ze zadních řad, datum spotřeby kontroluji,… Mě nenapálí. Leda moli v mouce, tu tam bohužel přebírat nemůžu. :|

Jo to je dobrý fígl, máma pracovala jeden čas v potravinách a tohle mě taky učila atˇsi beru výrobky ze zadních řad :palec: jsou tam novější s delší expirací, dopředu se strká to co už začíná hořet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 21:07
@LindaPraha píše:
@blecha72 mne se to take stava. Jednou jsem koupila uz otevrene mliko v pet lahvi, jindy spatny maso apod. Nedavno jsem koupila ve sleve veci na ocekavane miminko, dojela s panderem domu a zjistila jsem, ze mi nezapocitali slevu. Stesti, se jsem vzala ucet a nastvali me tak, ze jsem jela zase zpatky - vratili mi 190,–. Jindy mi to za to nestoji, to vic projedu na benzinu. A dvakrat se mi stalo, ze mi v pulce nakupu v Kauflandu nekdo ukradl vozik. Obehla jsem snad celej kram a nic. Nekomu to asi stalo za tech 5/10,– Kc ve voziku. Horsi bylo, ze jsem musela litat znovu po obchode :) A to na me jeste blbe cumeli, ze se vracim ven zadnim vchodem, tak jsem je zpucovala, ze mi lidi nemaj brat vozejky :)

Tak ta pětikačka na vozík je drsná. Už se setkávám i s žebráky, když vracím vozík- jako že mi ho odvezou a tu pětikorunu si nechaj, já tam ale peníze nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@belik píše:
Jo to je dobrý fígl, máma pracovala jeden čas v potravinách a tohle mě taky učila atˇsi beru výrobky ze zadních řad :palec: jsou tam novější s delší expirací, dopředu se strká to co už začíná hořet

To zaprvé a zadruhé to vzadu není tak ošmatané a pootvírané. Já bych nekoupila ani časopis zepředu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271

@LindaPraha účtenku si vždycky kontroluji u pokladny, abych zamezila například tomu, že mi místo 7 rohlíků narazí 70 a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.9.14 21:08
@1Luca píše:
@LindaPraha účtenku si vždycky kontroluji u pokladny, abych zamezila například tomu, že mi místo 7 rohlíků narazí 70 a tak :mrgreen:

Jo to se taky snažím. Nejlepší je v Tesku samoobslužná pokladna. Tam si můžu uškodit leda tak sama sobě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 21:09

Tak datum spotřeby jsem kontrolovala, jen mě nenapadlo, že někdo nařízne krabici kapesníků za 20 a náplň nahradí nějakými jinými, snad za 13?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 21:10

@LindaPraha už i vozíky se kradou? Horší kdybys tam místo pětikačky měla takový ten plastový žeton :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
2.9.14 21:11

Já takhle nákupní vozík jednou sebrala fakt omylem a jezdila jsem dál, než jsem tam strkala další zboží. Jak jsem to zjistila, jela jsem ho vrátit tam, co jsem si naposledy pamatovala a běhala tam zmatená paní :mrgreen:. Jsem se omluvila, byla jsem těhotná :lol:. No a mně vozík už taky „ukradli“, nejhorší je, že se musí začít znovu nakupovat a já to tak nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
2.9.14 21:11

Tak to tedy taky neznám 8o. Kontrolovat, zda „dárek“ je u časopisu, v krabicích apod., to je jasný, lidi to prostě berou. Stejně tak kontroluji datum spotřeby a vajíčka. Ale že někdo vymění kapesníčky??? Tak to by mě opravdu nenapadlo a taky by mě to pěkně vytočilo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák