Kde koupit opravdu dobré džíny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
10.9.14 20:21
@lolla.jones píše:
@Jančakecalka slečna nebo paní…vždyt je to jedno :D

jo, jasně, vždyt to bylo míněno humorně :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
11559
10.9.14 20:27

Aniž bych tím myslel něco zlého, pod slovním spojením opravdu dobré džíny si neumím představit něco za cenu do 1200. Možná tak od 5.000,– výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.9.14 20:44
@Ivan PPZ píše:
Aniž bych tím myslel něco zlého, pod slovním spojením opravdu dobré džíny si neumím představit něco za cenu do 1200. Možná tak od 5.000,– výš.

Jasně no, ale já si vždycky koupila džíny tak do 600,–a nic nevydržely, tak si chci koupit dražší, ale víc, jak 1200-1500,–si dovolit nemůžu, když mám nemocné dítě :| A od pěti tisíc bych si džíny teda nekoupila nikdy, i kdybych na to měla, vyhodit tolik peněz jen za kus hadru by mi bylo teda líto :?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.9.14 11:34
@Jančakecalka píše:
Jasně no, ale já si vždycky koupila džíny tak do 600,–a nic nevydržely, tak si chci koupit dražší, ale víc, jak 1200-1500,–si dovolit nemůžu, když mám nemocné dítě :| A od pěti tisíc bych si džíny teda nekoupila nikdy, i kdybych na to měla, vyhodit tolik peněz jen za kus hadru by mi bylo teda líto :?

no treba moje kadernice nosi jen Diesely a Reply a zrovna u Dieselu rikala, ze uz tak kvalita neni co byvala. Mmch ja si leta kupovala Levisky a ty posledni se mi prodrely driv nez dziny z MarksSpencera, ktere jsem si kupovala ve stejnou dobu a hlavne za polovicni cenu…hlavne ty jeste drzi a staly tech 1200,–.
Sousedka si chvali dziny z Nextu a docela dobre vypadaji Pepe, ale ty jsou cenove tusim kolem dvou tisic…
A kolegyne tu mela Armani a vypadaly uplne stejne jako bezne dziny, jen holt zaplatila za tu cedulku na zadku, beztak je vsechno usite v Cine nebo Bangladesi.

• Citovat
  • Upravit
7354
11.9.14 11:43

@Hanka1 Spencera mám ráda, na trika, na sukně, ale kalhoty málokomu sednou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.9.14 12:10

Lee, mivaji elastan, takze jsou pohodlne. Kdyz znas u dane znacky svuj rozmer, daji se supr poridit na Aukru, nebo mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.9.14 13:41
@madlicka píše:
@Hanka1 Spencera mám ráda, na trika, na sukně, ale kalhoty málokomu sednou :?

mne od nich vyhovuje strih Lana na sirsi pas a uzsi boky a kamaradce zase Marylin na sirsi boky a stehna. Chce to vybirat a zkouset. Ted mi od nich vyhovuji i jeggins, ktere maji v nekolika barvach…

• Citovat
  • Upravit
12921
11.9.14 13:49

@Ivan PPZ Já mam skvělé džíny od espiritu a stáli mě 1000 a to už je mám 5 let. Stále vypadají jako nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
11.9.14 13:52

@Jančakecalka Já bych do obchodu, co jsi jmenovaa nešla. Ani pro syna, protože vim, že seženu někde jinde podobně drahý věi, ale dýl vydrží. Kor CA je tedka fakt drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.9.14 13:54

Poslední dvoje jsem koupila v Exe ve výprodeji za 500,– :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.9.14 13:57

Já si kupovala v Kenvelu a mám je 5 let a vypadají pořád stejně, nosila jsem je i v těhotenství (dokud to šlo) a nikde ani dírečka. Stály cca 700,– a opravdu na ně nedám dopustit!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
11.9.14 13:57

@Hanka1 máte s kámoškou kliku že Vám to sedí :-) Já tam zkoušela snad dvacatery a bohužel, shodla jsem se na tom už asi s pěti ženskýma, že na kalhoty Spencer ne. Často mě škrtí nad nebo pod kolenama. Jedny džíny a jedny manšestráky jsem si i koupila, že to jako povolí :zed: No, už šly na charitu, stejně jako ty džíny, co jsem si vzala kvůli barvě, ale ten střih mi neslušel od začátku :-)

Je mi to celkem líto, protože věci v Per una i Indigo koelkci jsou moc fajn a mohla bych kombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
11.9.14 20:25
@Hanka1 píše:
no treba moje kadernice nosi jen Diesely a Reply a zrovna u Dieselu rikala, ze uz tak kvalita neni co byvala. Mmch ja si leta kupovala Levisky a ty posledni se mi prodrely driv nez dziny z MarksSpencera, ktere jsem si kupovala ve stejnou dobu a hlavne za polovicni cenu…hlavne ty jeste drzi a staly tech 1200,–.
Sousedka si chvali dziny z Nextu a docela dobre vypadaji Pepe, ale ty jsou cenove tusim kolem dvou tisic…
A kolegyne tu mela Armani a vypadaly uplne stejne jako bezne dziny, jen holt zaplatila za tu cedulku na zadku, beztak je vsechno usite v Cine nebo Bangladesi.

to si můj šéf myslí taky (pohybuje se v oboro cca 30 let)…
měl nabídku, ež by mu sem zboží vozili až ood nos - našili na to naší značku. A to za cenu, kterou nedá nani za materiál, ale odmítl to, s tím že jsou všechny na jedno brdo a takhle je flexibilní. Tak zatím práci mám… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
5.10.15 15:05

větší velikosti

Ahoj, nekoupil jste někdo pěkné džíny ve větší velikosti (v Česku mám vel. 46-48, kvůli břichu). Nemůžu nikde nic najít. Koukala jsem na ten Esprit a jen do vel. 44 :cert: Chtěla bych rifle módní, jsem ještě mladá :mrgreen: ale to snad budu muset začít vyrábět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.10.15 20:44

@smutnalucy
A odkud jseš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...