Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My jsme si tu značku hrozně oblíbili, manžel má zimní boty a sportovní boty, já softshelku, tílka a spoustu jiného, je to podlě mě opravdu skvělý poměr cena–kvalita. Ještě doporučím,, tak pokud nevybíráte zrovna na prodejně tak jsem přes heureku našla že jíné eshopy to mají ještě levnější než napřímo takže si většinou objednáme na Rukavicovník. cz nebo ještě jeden mám ověřený ale nemůžu si vzpomenout…
Jo a ještě jedna věc, ponožky, kupuju je pro nás oba ale hlavně manžel má všechny canis. Řekla bych že snad nejvýhodnější co jsem po dlouhém hledání našla. Až bude malej trochu větší tak mu tam určo budu kupovat hodně věcí ![]()
Ahojky, také mám doma několik věcí od Canis a musím říct, že za tu cenu je to pravdu super. Akorát boty nakupuji raději na https://www.uvex-safety.cz/cs/. Tam jsou sice dražší, ale přijde mi, že sedí mnohem lépe než od Canis. Zkoušela jsem tam koupit i oblečení a mají ho také velmi kvalitní. Jen o něco málo dražší, ale pokud by někdo chtěl zkusit změnu, tak uvex také mohu jen doporučit.