Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, taky milujete Pandoru?
Pochlubte se svymi naramky… Ja dnes vyuzila akci 2+1 privesek zdarma pri dnech Marianne, tak mam radost. ![]()
Já mám dva, jeden kožený a druhý stříbrný. Žádný extra příběh na tom nemám, protože přívěsky dostávám jako dárky (narozeniny, vánoce,..), tak tam mám jen spíš to, co mám ráda - hvězdičky, kočku, srdíčka, atd.
A akce dobrá, to bych měla radost taky ![]()
Ahoj, obnovuji téma pro ty, které již vlastní náramek ![]()
Chtěla bych se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti s náramky, zda se po čase opravdu vytáhnou a nebo je lepší koupit rovnou náramek tak jak chci aby byl „volný“? ![]()
Děkuji za odpověď ![]()
Mne prijde, ze se moc nevytahnou, musela jsem dvakrat menit velikost, jak jsem postupne dokupovala koralky ![]()
@Lenca27 Aha, takže vyměnit
já jsem si to myslela no, ale prodavačka pořád tvrdila jak se vytáhne ![]()
@Mazlinaa píše:
@Lenca27 Aha, takže vyměnitjá jsem si to myslela no, ale prodavačka pořád tvrdila jak se vytáhne
Pokud nahodou, tak o hrozne malo podle me ![]()
@Lenca27 No já si vzala 20cm a 19 cm a ten 20 cm mi přijde takovej ideální, přívěsky se tam budou vejít a bude trochu volnější, ta 19ka bude jen tak tak ![]()
Když jsem ho kupovala já, prodavačka mi říkala, že náramek nemá být příliš těsný. Radši trochu volný.
@scentini A mě prodavačka pořád říkala, že náramek povolí, protože ten druhý ve 20 cm neměla… tak zkusím dojít jinam zda budou mít o cm větší a zda mi ho vymění
Ahoj holky, máte zkušenost s nějakým e-shopem, kde si mohu náramek pandora objednat. Nebo nevíte o nějakém obchodě v Brně? Díky
@Troji Pandora eshop NEMÁ a náramky se dají pořídit pouze v obchodě Pandora, pokud si do vyhledávače zadáš Pandora Brni, určitě rychle zjistíš kde se v Brně nachází, pokud chceš teda pravou Pandoru
popřípadě se dá něco málo sehnat na stránkách vinted.cz ale málokdo ručí za originalitu.
Ahoj holky, k vánocům jsem dostala první náramek Pandora, no a malý, přičemž manžel říkal prodavačce že chce 19 a dala mu 17 on si toho nevšiml. Počítám s tím, že mi ho v pohodě vymění, ale když už tam pojedu ráda bych si vyměnila i nějaké kuličky(manžel mi vybral do modra a já bych radši neutrál)no ale dva tam jsou z akce, že jeden byl zdarama, a na účtence nápis, že slevněné zboží nevyměňují, myslíte, že uspěju??vím, že je to jen na jejich vůli ale kdo ví ![]()
@TynaCut
Myslím, že ty zlevněné jsou ty typy, které tolik neprodávali, tak asi byli rádi, že se jich zbavili.
Držím palce, at to dobře dopadne.
Prodavačka umí asi dobře prodávat, když chtěl 19cm a podstrčila mu 17cm, to je jen na drobnou ruku ![]()
Tak to si myslim ze ti nevymeni, jen misto 17 za 19, ale ty slevnene klipy asi ne..