Originál náramky Pandora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6565
12.7.18 08:24

Já Pandoru dostala, tak jsem si z ní udělala takovej cestovní deníček, hodně cestujeme tak všude kde na ní narazím koupím si typický přívěsek k tomu místu. Ve frontách rozhodně nestojím taky mi to přijde ujetý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
12.7.18 09:29

@Laya Mne zase prijde, ze ten, kdo vymyslel koncept A dovedl ho do finální podoby, je borec. To je byznys… moc se mi libi ten koncept.
Pandoru jsem mela… ale pak mi prislo, ze kazdej ma na ruce Pandoru na rameni MK kabelku a na prd.eli Freddy kalhoty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
12.7.18 09:31
@Tiffany1 píše:
@Laya Mne zase prijde, ze ten, kdo vymyslel koncept A dovedl ho do finální podoby, je borec. To je byznys… moc se mi libi ten koncept.
Pandoru jsem mela… ale pak mi prislo, ze kazdej ma na ruce Pandoru na rameni MK kabelku a na prd.eli Freddy kalhoty :mrgreen:

Boze, tak to je presny :lol: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.11.20 10:17

Dobrý den,

Mohla bych poprosit o radu. Jakou velikost náramku byste zvolili, pokud máte obvod zápěstí 16cm? Nevím, zda velikost 17cm nebo 18cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.12.20 00:11

Dobrý den, je tu někdo ochotný nováčka v Pandoře trošku zasvětit? :D
Přítel mi koupil Pandora náramek s posuvným zapínáním. Chtěla bych se zeptat, koukala jsem na internet na korálky a našla jsem mezi nimi i různé klipy, rozdělovače a řetízky mohl by jste mi prosím někdo vysvětlit na co to je?

A ještě jeden dotaz povoluje se někomu z vás s tímhle typem náramků to zapínání? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák