Originál náramky Pandora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
27.2.16 16:01
@Crystallka píše:
Pandoru lze také koupit na strance Sofia.sk. Vše je samozřejmě originál. Mají často slevy, široký výběr, hlavně aktuální kolekce. Stránka se sice sk, ale po objednání vám zašlou vše přepočítané na koruny + částku odešlete na český účet. Objednávala jsem tam několikrát a super :)

Já jsem se na ten e-shop dívala, jenže je to tam o něco dražší než u nás - u náramku a 6 korálků to je rozdíl cca 700 Kč :-(…jak se dozvídáš o těch akcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.2.16 18:02

@Proto02 Mě se to zdá fajn, hlavně tam seženu co potřebuju. Ne že přijdu do Pandory a nemají téměř nic co chci. Informují mě jako zákazníci smskou. Navíc stačí sledovat stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.2.16 18:58
@Crystallka píše:
@Proto02 Mě se to zdá fajn, hlavně tam seženu co potřebuju. Ne že přijdu do Pandory a nemají téměř nic co chci. Informují mě jako zákazníci smskou. Navíc stačí sledovat stránky.

No já vím, jenže při rozdílu ceny 700 Kč - to mám jeden korálek…Nicméně pokud neseženu tady co chci, tak si tam asi objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.2.16 19:18

@Crystallka
Teď jsem ještě našla tohle a nevím tedy, jestli to dobře chápu, ale zní to jako že to nebude přepočítané z EUR na Kč, ale že to budou stejné ceny jako v Čechách!! Což by podstatně měnilo situaci. navíc nad 100 EUR je doprava zdarma (ale jinak to také není moc peněz, počítají si 125 Kč). Myslíš, že to tak chápu dobře?
„Bankový prevod – odporúčaný spôsob, pri tomto spôsobe stačí zvoliť ako spôsob platby „bankový prevod“ a mailom Vám budú zaslané informácie s detailmi k platbe, pričom platba bude uskutočnená na náš český účet (nepôjde teda o zahraničný prevod) a zároveň Vám bude zaslaná aj informácia so sumou v českých korunách, pričom ceny nemeníme kurzom, ale používame platný český cenník“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
28.2.16 21:51

No, takže nakonec jsem se byla podívat u nás v Pandoře, jenže nejsou schopný mi objednat to co jsem si vybrala, jen něco. Takže jsem to an block objednala v té Sofia.sk a uvidím, jak budou rychlí. Cena se neplatí v EUR a přepočtu, ale v katalogových cenách a poštovné je zadara, takže doufám, že to všechno bude ok :-). Díky za rady a pokud máte chuť, hoďte sem nějaké fotky vašich pokladů :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.2.16 16:21

@Proto02 Přesně, ono to vypadá, že je to víc, ale po přepočítání částky je to katalogová cena :palec: Já už objednávám pouze tam, protože kdykoli, cokoli chci to mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.2.16 16:26

Můj aktuálně :srdce: Mám ještě prsten, ale moc ho nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
29.2.16 18:59
@Crystallka píše:
Můj aktuálně :srdce: Mám ještě prsten, ale moc ho nenosím.

Moc hezké, díky :kytka:
Pak vyfotím ten svůj - no vlastně sem můžu dát obrázek z té aplikace jejich webu, jak jsem si ho poskládala. Akorát náramek bude s hladkým srdíčkem, ne oválkem..

Mimochodem aktuální info, kdo toužíte po náramku s hladkým srdíčkovým nebo soudkovým zapínáním, neváhejte a kupte, protože už se nebude dělat, bude místo toho ten osázený hustě zirkony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.2.16 21:22

@Proto02 Já bych do takového zapínání ( toho co zmiňuješ) už nikdy nešla. Pravda je, že je hezčí než klasické zapínání, ale můj první náramek jsem díky tomu ztratila :,( Podruhé jsem si ho koupila zase a opět, povolené zapínání…Při pokusu o reklamaci mi prodavačka pravila, že je to normální jev a že si na to zákaznice chodí často stěžovat a ať si to dám za pár korun opravit ve zlatnictví ( ano, byla to Pandora z autorizované prodejny)…takže asi tak…takže náramek jsem věnovala kamarádce, která si ho opravila a já si koupila ten s klasickým zapínáním a jsem v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
29.2.16 21:43
@Crystallka píše:
@Proto02 Já bych do takového zapínání ( toho co zmiňuješ) už nikdy nešla. Pravda je, že je hezčí než klasické zapínání, ale můj první náramek jsem díky tomu ztratila :,( Podruhé jsem si ho koupila zase a opět, povolené zapínání…Při pokusu o reklamaci mi prodavačka pravila, že je to normální jev a že si na to zákaznice chodí často stěžovat a ať si to dám za pár korun opravit ve zlatnictví ( ano, byla to Pandora z autorizované prodejny)…takže asi tak…takže náramek jsem věnovala kamarádce, která si ho opravila a já si koupila ten s klasickým zapínáním a jsem v klidu :)

No, to mluvíš o tom oválku nebo srdíčku?
Jak jsem se byla ptát v tom obchodě, paní na mě měla dost času, nikdo tam nebyl, tak jsem se dost ptala, mimo jiné i na reklamace. Občas se vyskytnou, ukazovala mi pytlík, kde měla asi 10 kousků, korálky, i jeden náramek. Myslím že se právě otevíral. U korálků byly vypadlé zirkony, nebo ten ozdobný smalt. Mě se toho zdálo hodně, ale ona říkala, že je to za měsíc a že to není moc proti tomu jaké množství prodají. Konkrétně jsem se ptala na to zavírání, říkala že to nezlobí. Ale asi se to stát může a podle mě to na reklamaci je - možná jsi se neměla dát odbýt? U tak drahého šperku by se měli snažit. Ale prodavačka o reklamaci nerozhoduje…

Co vy ostatní, co vaše zapínání? Jaké máte zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.3.16 05:30

@Proto02 Tak já to neřešila, byl víkend a na prodejně nebyla vedoucí, která by reklamaci vyřídila. Raději jsem udělala radost někomu jinému. Kdyby bylo na mě, opět si koupím ten s tím „soudkovitým“ zapínáním, ale po této zkušenosti ne. Mám v plánu ještě x korálků a některé zlaté a představa, že ho zase ztratím… 8o je to o štěstí…jen doporučuji při zakoupení pořádně zkontrolovat! Aby pak nezbyly oči pro pláč :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.3.16 19:57

Tak napíšu zkušenost s objednáním v Sofii. Objednávala jsem v neděli 28. 2., korálky mi doručili dnes. Kompletně každý s krabičkou, taštičkou a certifikátem pravosti. Takže za mě spokojenost, od objednání k dodání 5 dní. Když jsem se ptala u nás v obchodě, nedokázali by mi objednat všechny vybrané korálky (jen asi půlku) a dodání do 14 dnů. V Sofii tedy mají ode mne za jedna. Cenu jsou dle českého katalogu a bez poštovného nad 100 Eur (což bohužel není vůbec problém utratit :D ). Fotka nic moc, nedaří se mi to nasvítit, ale líbí se mi moc. Poslední vybraný korálek se mi nepodařilo tady v Čechách ani v Sofii sehnat, protože byl stažený z prodeje a už se nevyrábí, ale sehnala jsem poslední kus ve zlatnicví (též ofiko obchod Pandory) v Německu, takže ten čekám příští týden. Takže teď už se s tím můžu jen těšit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.17 07:34

Pandora

Ahoj holky
Měla bych dotaz ohledně pandora náramku. Byla jsem na pobočce Pandory v nákupním centru. mám 2 roky pandora náramek na ruku s komponentama a chtěla jsem náramek vyčistit.
Paní mi řekla, žei ho vzít nemůže, jelikož nebyl kupovaný v Čr ale v zahraničí.
Dostala jsem ho před dvouma lety od přítele, který ho kupoval v Pandora obchodě ve Finsku i s originál krabičkou. Bohužel ale už nemám záruční list od náramku, pouze od komponentů. Myslím, že by snad na prodejně poznali, kdyby nebyl originál, donesla jsem ho i s krabičkou.
Myslíte, že by mi ho měli vzít vyčistit?
Děkuji za odpověď.
Krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
1.11.17 08:27

Jak poznali, že nebyl kupovaný v ČR, podle nějakého označení - kódu na šperku..?

v olomoucké prodejně Pandora mi minulý rok řekli, že k čištění ultrazvukem zdarma přijímají šperky i bez dokladu o zakoupení. V praxi jsem nezkoušela/byl to dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.17 08:42

Prej neměl punc. Ale vím, že je to originál. Mam na něm dalších 9 komponentů, které jsem si dokupovala už v ČR. Tak nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák