Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přeji hezký den,
máme tučnáka a potřebujeme žirafu. máte jí ještě?
děkuji koubová
Přeji hezký den,
nemáte náhodou žirafu? vyměním, zaplatím, co budete chtít
))))
My sháníme žirafu
máme na víc - psa, zajíce, kačenku, hrocha žábu a psa
Nechybi nekomu tucnak? mame dva. Za co jakou postavicku muzete vymenit? /nam jich chybi jeste hodne/
Příspěvek upraven 11.10.14 v 17:08
Nabízím: Sharky a Snaky
Sháním: Kittie, Piggy, Guinny nebo Giry Joe.
Jsem z Brna, ale pošlu i poštou. ![]()
Dobrý den, měla bych zájem o tučňáka. Mohla bych Vám za něj poslat kravičku, Cheez, nebo hrošíka. napište. Zdraví Jana
Dobry den, prosim nemate nekdo: slona, hrocha, tucnaka, zraloka, prase, cheez, puff-puff, chompy, moody? Navic mame: 2× igor, 2× zirafa a 1× kralik. Prednostne shanime slona a pak ostatni zviratka. Dekuji G.
@jvc15 píše:
Dobrý den, měla bych zájem o tučňáka. Mohla bych Vám za něj poslat kravičku, Cheez, nebo hrošíka. napište. Zdraví Jana
Tučňáka mám a vyměním za hrocha. Verčísek
Moc prosím,
neměl by někdo navíc psa, ovečku, krávu a prase?
Nějaká zvířátka mám i navíc.
Děkuji moc ![]()
@Gabulenka píše:
Dobry den, prosim nemate nekdo: slona, hrocha, tucnaka, zraloka, prase, cheez, puff-puff, chompy, moody? Navic mame: 2× igor, 2× zirafa a 1× kralik. Prednostne shanime slona a pak ostatni zviratka. Dekuji G.
Mám slona, cheez, puf-puf, chompy a moody, sháním hip hip (hroch).
Ahoj. Shanime kocku, kravu, zelvu, tucnaka, delfina, zabu. Nabizime hrocha (3), kacenku, zraloka, slona, igora, snakyho. Praha
Našel by se tu někdo takový, kdo shání šmouly z Albertu? Mám je všechny.. vyměnila bych za nějaké Stikeez ![]()
@hkac píše:
Ahoj. Shanime kocku, kravu, zelvu, tucnaka, delfina, zabu. Nabizime hrocha (3), kacenku, zraloka, slona, igora, snakyho. Praha
Tučňáka mám, potřebuji hrocha.
Ahoj, sháníme žraloka, prasátko a žábu nemáte někdo?
Nabízím: rybku, žirafu, snaky, kačenku, moody a frankey.